Udruga studenata filozofije „Furija“

Noć filozofije i božićni domjenak u Rijeci

Udruga FURIJA

Studenti filozofije pozivaju vas na božićni domjenak i Noć filozofije, koji će se održati 15. prosinca.

Udruga studenata filozofije Furija 15. prosinca organizira Noć filozofije i božićni domjenak.

Udruga je osnovana 2001. godine i djeluje u okviru Filozofskog fakulteta u Rijeci. Aktivna je na raznim projektima, kako na fakultetu, tako i izvan njega. Do sada su ostvarili mnoge projekte, primjerice tri studentska simpozija. Prvi je bio međunarodni studentski simpozij Tolerancija i ostale suvremene teme, zatim Sinergija te Sinergija II.

Ovu uspješnu godinu zaokružit će upravo prigodnim božićnim domjenkom uz Noć filozofije. Mjesto radnje je prostorija 420 Odsjeka za filozofiju. Predavanje će održati prof. dr. sc. Nenad Smokrović s temom Tipovi argumentacije i epistemička znatiželja. Sljedeći predavač bit će student druge godine diplomskoga studija filozofije i povijesti Dorijan Žunić s temom Rawls i distributivna pravednost.

Zanimljiva predavanja započinju u 19, a trajat će sve do sitnih sati. Studenti iz udruge pozivaju sve zainteresirane da dođu u što većem broju. 

Komentari na članak

Vezani članci

Sudjelujte u seminaru „Poduzetnik početnik“

Poslovna edukacija

„Poduzetnik početnik” uvodi vas u svijet poslovanja

Ako planirate pokrenuti vlastito poslovanje i naučiti nešto o poduzetničkoj klimi u kojoj se nalazite, predlažemo vam sudjelovanje na seminaru koji će zasigurno odgovoriti na sva vaša pitanja.

SEW Rijeka 2017

Poduzetništvo i „startup” kultura

Riječka priča o inovativnosti na „Startup Europe Week-u”

„Startup Europe Week Rijeka” održao se 8. i 9. veljače 2017. na Visokoj poslovnoj školi PAR. Održana su predavanja, radionice, panel i „networking” sudionika te se javnosti pribiližila „startup” zajednica i mogućnosti koje ona pruža.

EU - zastava

Predavanje u Zadru

Predstavlja se inicijativa Europske snage solidarnosti, priključiti joj se mogu svi mladi!

Europske snage solidarnosti nova su inicijativa Europske unije kojom se stvaraju mogućnosti za mlade da volontiraju ili rade na projektima u svojim zemljama ili u inozemstvu. Program će im se predstaviti kroz predavanje u zadarskoj Prirodoslovno-grafičkoj školi.

Anoreksija

Predavanje u Centru BEA

Kako je gulila luk zbog borbe s anoreksijom, otkriva uspješna balerina

U centru Bea Ivana Miletić Piškor opisat će svoju višegodišnju borbu s anoreksijom na predavanju pod nazivom "Sasvim osobno ili kako sam gulila luk", u sklopu kojega je pripremila i kratku plesnu predstavu.

https://pixabay.com/en/background-bokeh-light-circle-2709638/

Predavanje za studente

Vizionar: Savjeti za (buduće) dizajnere – iz prve ruke

Mlade hrvatske dizajnerice Klasja Habjan i Zita Nakić podijelit će svoja iskustva u području dizajna. Kreativni i zainteresirani za dizajn ne bi trebali propustiti njihovo predavanje niti prijave za natjecanje Vizionar.