Udruga studenata filozofije „Furija“

Noć filozofije i božićni domjenak u Rijeci

Udruga FURIJA

Studenti filozofije pozivaju vas na božićni domjenak i Noć filozofije, koji će se održati 15. prosinca.

Udruga studenata filozofije Furija 15. prosinca organizira Noć filozofije i božićni domjenak.

Udruga je osnovana 2001. godine i djeluje u okviru Filozofskog fakulteta u Rijeci. Aktivna je na raznim projektima, kako na fakultetu, tako i izvan njega. Do sada su ostvarili mnoge projekte, primjerice tri studentska simpozija. Prvi je bio međunarodni studentski simpozij Tolerancija i ostale suvremene teme, zatim Sinergija te Sinergija II.

Ovu uspješnu godinu zaokružit će upravo prigodnim božićnim domjenkom uz Noć filozofije. Mjesto radnje je prostorija 420 Odsjeka za filozofiju. Predavanje će održati prof. dr. sc. Nenad Smokrović s temom Tipovi argumentacije i epistemička znatiželja. Sljedeći predavač bit će student druge godine diplomskoga studija filozofije i povijesti Dorijan Žunić s temom Rawls i distributivna pravednost.

Zanimljiva predavanja započinju u 19, a trajat će sve do sitnih sati. Studenti iz udruge pozivaju sve zainteresirane da dođu u što većem broju. 

Komentari na članak

Vezani članci

 Povezivanje gradova sa sveučilištima u projektu Europska prijestolnica kulture

Dubrovnik, Rijeka i Osijek kandidirani za Europsku prijestolnicu kulture

Povezivanje gradova sa sveučilištima u projektu Europska prijestolnica kulture

Cilj partnerstva između gradova kandidata i njihovih sveučilišta jest uspostavljanje dugoročne suradnje koja će omogućiti šire razumijevanje načina na koje kultura može doprinijeti razvoju grada.

Saznajte kako doći do globalnog tržišta i milijunskih investicija

Motivacijsko predavanje u sklopu App Start Contesta

Kako do globalnog tržišta i milijunskih investicija

– Na predavanju ćemo proći tijek razvojnog ciklusa projekta od ideje do trenutne pozicije s kupcima u preko 150 zemalja. Očekujem interaktivno predavanje s puno pitanja, a tematski ćemo pokriti istraživanje tržišta, izradu MVP proizvoda za tržište, pronalazak investitora, pronalazak pravih ljudi za tim i skaliranje na vanjska tržišta. – izjavio je Matija Žulj, CEO Agrivija

Studiranje u inozemstvu

Top Education Tour

Najbolja europska sveučilišta dolaze u tvoj grad

Odaberite najbolji obrazovni program u inozemstvu. Tvrtka Integral Edukacijski Programi objasnit će vam kako.

Studentski kulturni centar Rijeka

Natječaj za studentske projekte

Riječki Studentski kulturni centar raspisuje natječaj

Studentski centar u Rijeci raspisao je natječaj za financiranje projekata iz područja kulture i umjetnosti za 2014. godinu.

Advent

Advent u Rijeci

FOTO: Riječka božićna čarolija uz novu rasvjetu i klizalište

Advent u Rijeci ove je godine dobio novu rasvjetu, klizalište kraj trsatskih zidina, zabavni program u tunelima, kao i mnoge druge zanimljivosti. U fotogaleriji vam donosimo kadrove najljepših božićnih mjesta u Rijeci.