Udruga studenata filozofije „Furija“

Noć filozofije i božićni domjenak u Rijeci

Udruga FURIJA

Studenti filozofije pozivaju vas na božićni domjenak i Noć filozofije, koji će se održati 15. prosinca.

Udruga studenata filozofije Furija 15. prosinca organizira Noć filozofije i božićni domjenak.

Udruga je osnovana 2001. godine i djeluje u okviru Filozofskog fakulteta u Rijeci. Aktivna je na raznim projektima, kako na fakultetu, tako i izvan njega. Do sada su ostvarili mnoge projekte, primjerice tri studentska simpozija. Prvi je bio međunarodni studentski simpozij Tolerancija i ostale suvremene teme, zatim Sinergija te Sinergija II.

Ovu uspješnu godinu zaokružit će upravo prigodnim božićnim domjenkom uz Noć filozofije. Mjesto radnje je prostorija 420 Odsjeka za filozofiju. Predavanje će održati prof. dr. sc. Nenad Smokrović s temom Tipovi argumentacije i epistemička znatiželja. Sljedeći predavač bit će student druge godine diplomskoga studija filozofije i povijesti Dorijan Žunić s temom Rawls i distributivna pravednost.

Zanimljiva predavanja započinju u 19, a trajat će sve do sitnih sati. Studenti iz udruge pozivaju sve zainteresirane da dođu u što većem broju. 

Komentari na članak

Vezani članci

Fontana di Trevi, Rim

Putopisno predavaje u Klubu mladih Split

Prošetajte drevnim Rimom izvan dobro utabanih turističkih staza

Putopisno predavanje "Roma – città eterna" održat će se 9. svibnja u Klubu mladih Split. Renata Busatto odvest će posjetitelje na putovanje kroz arhitektonsku baštinu Vječnog Grada.

Vijesti

Predavanje na Hrvatskim studijima

Najpoznatiji hrvatski ratni dopisnik progovara o izvještavanju s kriznih područja

Zoltan Kabok, dugogodišnje poznato lice HRT-a, a danas RTL-a, govorit će o svom novinarskom putu, načinu rada i kako je dolazio do istine u područjima gdje je ona nepoželjna.

Prvi korak prema Erasmus+ iskustvu

ESN Hrvatska

Učinite prvi korak prema Erasmus+ iskustvu

Kroz informativnu, interaktivnu prezentaciju imat ćete priliku proći kroz osnovne informacije o Erasmus+ studijskom boravku i stručnoj praksi, a mladi s iskustvom razmjene prezentirat će vlastito iskustvo, dok će pitanja sudionika biti u prvom planu.

Vlasta Zekulić

IEEE Hrvatska sekcija poziva

Predavanje na FER-u: „Inženjerka u vojsci – upravljanje, misije i razlike”

Sve više okruženi smo zadacima koji od nas očekuju upravljanje. To može biti upravljanje vremenom: vrijeme između dva ispitna roka kratko je i ograničeno. Kako ispuniti takva očekivanja, ne samo u studentskom ili poslovnom okruženju, već i u mjestu s ograničenim resursima?

ESN Rijeka

Erasmus studentska mreža Rijeka

O kvaliteti studentske mobilnosti raspravljat će se na Nacionalnoj platformi u Rijeci

Nacionalna platforma u organizaciji riječke sekcije Erasmus Student Networka održat će se u Rijeci. Teme rasprave su: studentska mobilnost, internacionalni projekti ESN-a te edukacija članova ESN-a u Hrvatskoj.