Koncert „Ljubav i moda – 30 godina" u Domu sportova

Neno Belan otkrio goste svog slavljeničkog koncerta

Neno Belan

Krajem veljače Neno Belan sa svojim Fiumensima ima slavljenički koncert u zagrebačkom Domu sportova. Na pozornici će se priključiti Josipa Lisac, Zorica Kondža i Maja Posavec.

Neno Belan otkrio je gošće koje će nastupiti na slavljeničkom koncertu Ljubav i moda – 30 godina,  27. veljače u zagrebačkom Domu sportova. Prva od njih je neprikosnovena diva Josipa Lisac. Ona će prvi put s Nenom podijeliti pozornicu i sasvim je sigurno da će njihov nastup biti jedan od vrhunaca ovog koncertnog spektakla. S Nenom i Fiumensima nastupit će još dvije vrhunske pjevačice – Zorica Kondža, u izvedbi njihovog zajedničkog hita Do posljednjeg daha, te Maja Posavec, s kojom će izvesti aktualni hit i tjednima najemitiraniju pjesmu u domaćem eteru Tvoj glas.

Napominjemo, Belan će sa svojim Fiumensima ovim događajem proslaviti tri obljetnice 30 godina svoje karijere, 30 godina od svog prvog albuma Ljubav i moda te 30 godina od svog prvog koncerta u legendarnom Kulušiću s Đavolima.

Koncert će biti podijeljen u tri dijela. Prvi donosi izvedbu cijelog spomenutog albuma, i to na originalnim instrumentima na kojima je album i snimljen. Time će se ponovo oživjeti zvuk koji su pjesme s tog albuma imale u vrijeme kada su nastale. Nakon toga slijedi akustični dio koncerta, kada će se na sceni pridružiti Mediteranski orkestar, koji će i ovoga puta na sceni brojati 17 članova, uključujući i klapu.

Treći dio koncerta donosi električnu svirku, šetnju kroz najveće hitove Belana i Fiumensa, uz tri spomenute glazbene gošće, Josipu, Zoricu i Maju. Cijele će se večeri prikazivati nostalgične videoprojekcije. Scenografija će nas vratiti u vrijeme pedesetih i šezdesetih godina, koje su bile inspiracija za prvi album Đavola.

Kako se koncert bliži, a interes za njim je sve veći, pozivamo sve da na vrijeme kupe svoje ulaznice, dok ih ima. Cijena ulaznica u pretprodaji je 95 kn, a na dan koncert 110 kn. Kupiti ih možete u sustavu Eventima, u Dallas Music Shopu u Rijeci i u Dirty Old Shopu.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Bruce Dickinson

Nevjerojatan život vođe Iron Maidena

Bruce Dickinson – kralj heavy metala

Pročitajte drugi dio priče o legendarnom Bruce Dickinsonu, frontmenu neuništivih Maidena, čiji nas koncert očekuje u splitskoj Spaladium Areni 27. srpnja.

srce

„Rock fešta”

I Demolition Group u borbi protiv ljubavi na Antivalentinovu

Energičan spoj elektronskih i akustičnih ritmova na novo izdanje Antivalentinova donijet će Goran Šalamon, Aleš Suša, Petar Stojanović, braća Tomi i Ivan Gregel i Matjaž Pegam.

kawasaki 3p

Najava koncerta

VIDEO: Kawasaki 3P nastavlja proslavu KSET-ovog 40. rođendana

- Ono što će ovaj koncert učiniti posebnim je 2 sata energične svirke u klupskom prostoru pred samo 250 najvjernijih fanova. Budući da bend odavno svira isključivo na festivalima, ovo je jedinstvena prilika za osjetiti bend u punom žaru u intimnijoj atmosferi.

Pravni fakultet/Sveučilište

Sveučilište u Zagrebu

Pravni fakultet slavi 240 godina neprekidnoga rada

Zagrebački Pravni fakultet obrazuje stručnjake u području prava, socijalnoga rada, javne uprave i javnih financija još od 4. studenog 1776. godine.

Stampedo

Koncert u Domu sportova

Stampedo obećaje predigru "rock" prvacima na Antivalentinovu

– Mi nećemo biti predgrupa. Mi ćemo biti predigra, a za žene je to više od pola posla. – riječi su kojima Ivanka Mazurkijević najavljuje nastup Stampeda na drugom izdanju Antivalentinova.