„Stand-up” komedija

Nastupom na „Tjednu smijeha” Vlatko Štampar najavljuje „show” karijere

Vlatko Štampar 2

Da biste prikratili vrijeme do rujna i Štamparova nastupa kojim će obilježiti 10 godina karijere, ne propustite od 4. do 10. lipnja 2018. posjetiti „Tjedan smijeha” u zagrebačkom klubu Sax – „LAJNAP comedy tjedan”.

Nakon dvije godine rasprodanih showova u Zagrebu poznati međimurski komičar Vlatko Štampar najavljuje veliki nastup karijere. Stand-up comedy special pod nazivom Fala kaj ste došli održat će se 22. rujna 2018. u KD Vatroslava Lisinskog.

Mnogobrojne Vlatkove pratitelje i ljubitelje njegova humora na velikom nastupu povodom 10 godina karijere očekuje, kako bi on rekao, Ultimativni best of karijere. Jedina stvar koju garantiramo – smijat ćete se 2 sata. Ništa više, ništa manje. Kada to on kaže, znamo da nas očekuje žestoka stand-up comedy večer uz najbolje fore iz svakog od njegovih rasprodanih showova Bratec je trd, Štamparska greška i Odraslost, kao i one nove kojima će oduševiti mnogobrojnu publiku.

Za nastup karijere prodaja ulaznica već je započela. Sudeći po dosadašnjem interesu za Vlatkove nastupe, nema sumnje da će se i za rujan tražiti ulaznica više.

Da biste prikratili vrijeme do rujna, ne propustite od 4. do 10. lipnja 2018. posjetiti Tjedan smijeha u zagrebačkom klubu Sax – LAJNAP comedy tjedan, gdje će Štampar nastupiti kao dio najpopularnijeg domaćeg stand-up kolektiva. Ove je sezone on zajedno s Aleksandrom Curać Šarić, Tomislavom Kozačinskim, Sašom Turkovićem i Goranom Vugrincem nasmijao više od 10 000 ljudi u preko 60 predstava u Zagrebu i diljem Hrvatske. Kako kažu, prije odlaska na ljetnu pauzu donose nešto posebno za sve svoje fanove. Sedam dana, sedam showova za pamćenje pružit će publici priliku za smijeh o gotovo svim temama svakodnevice u kojima će se sigurno prepoznati, počevši od novog showa Crnjaci i ostale zločeste fore, nakon kojeg slijede nastupi svakog komičara pojedinačno.

Vlatko Štampar će tako svojim dobro poznatim showom Štamparska greška još jednom zahvaliti fanovima na uspješnoj sezoni i najaviti novu koju počinje njegovim nastupom karijere u Lisinskom 22. rujna 2018. Njegove fore, kojima ćete se smijati prepričavajući ih cijelo ljeto, ne propustite poslušati ove srijede, 6. lipnja 2018. od 20 sati u Saxu kako biste pripremili dozu smijeha koja će vas držati do rujna.

Komentari na članak

Vezani članci

Balašević u Lisinskom_1

Iz poštovanja prema vjernim obožavateljima

Balašević će održati i treći koncert u Lisinskom

Na sreću velikog broja obožavatelja Đorđa Balaševića, danas je potvrđeno da će se u KD Vatroslav Lisinski održati i dodatni, treći koncert.

Vlatko Štampar u Tvornici kulture

Stand-up nastupi

Vlatko Štampar oduševio najnovijim forama!

Kakav je to odnos dobra ili zla, materijalnog ili duhovnog, kakvi smo kad smo sami, a kakvi smo pred drugima – samo su neka od pitanja na koje je komičar Vlatko Štampar odgovorio u svojem stilu.

Ljetni vrt u Vintageu

Stand up u Vintage ljetnom vrtu

Nakon "Open Mica" kući idete sretniji od jednoroga koji povraća duge

"Open Mic" večer zamišljena je kao večer dobre zabave, smijeha i širenja stand up scene. Komičari iz svih dijelova Hrvatske dolaze kako bi vas zabavili na ljetnoj pozornici u Vintageu.

Brucošijada HS 2016

Brucošijada Hrvatskih studija

Brucoši s Hrvatskih studija tulumare u četvrtak u SAX!-u

Cijela manifestacija ima i humanitarni karakter te će sav prihod biti namijenjen za kolegicu čija je kuća stradala u požaru. Za dobru zabavu bit će zadužen DJ DaDoo, a priređene su i akcijske cijene pića.

Josipa Lisac

Glazbeni spektakl u Lisinskom

Josipa Lisac dodatno će uljepšati prosinac dvostruko rasprodanim koncertom

Zagrebački ljubitelji dobre glazbe s nestrpljenjem iščekuju 10. i 14. prosinca te već rasprodane koncerte jedne od naših najvećih glazbenih umjetnica.