Studentska zabava

Nakon raznoraznih pokušaja održavanja zadarska brucošijada napokon u punom sjaju!

velika menza

Brucošijada zadarskog sveučilišta održat će se 24. listopada u dvorištu velike menze. Studente očekuju vrhunski lokalni izvođači te popust na pića na after partyju u popularnim kafićima.

Nakon godina uspona i padova te raznoraznih pokušaja održavanja sveučilišne brucošijade u Zadru ove godine iz Studentskog zbora napokon obećavaju tulum dostojan svakog studenta, a napose brucoša željnih blagodati studentskog života. Brucošijada će se održati u četvrtak, 24. listopada,  u dvorištu restorana Citadela, popularno zvanog velika menza, a počinje u 21 sat.

Za vrhunsku atmosferu bit će zaduženo nekoliko izvođača, prvenstveno lokalni bend Rockatansky te DJ Davor Valčić, dok će im predgrupa biti bend Torpedo. Party se nakon dvorišta Citadele seli u noćni klub Hype, a u petak, 25. listopada, u kafiće Dišpet i Kult gdje vam narukvica dobivena po dolasku na brucošijadu osigurava 20% popusta na pića.

Iz Studentskog zbora još dodaju da će, ako padne kiša, grupa Rockatansky cijelu noć svirati u noćnom klubu Hype, a studenti će o eventualnim promjenama prostora ili termina biti pravovremeno obaviješteni

Komentari na članak

Vezani članci

Brucošijada Hrvatskog katoličkog sveučilišta

Sezona brucošijada

Brucošijada Hrvatskog katoličkog sveučilišta 22. listopada

Nadamo se da će povjesničari o njoj pisati, sociolozi govoriti, a psiholozi ju tumačiti, poručuje Zbor na Facebook eventu.

Brucošijada Hrvatskog katoličkog sveučilišta

Zabava u Ritmu grada

Pripremite plesne cipelice za ritam brucošijade Hrvatskog katoličkog sveučilišta

Brucošijada Hrvatskog katoličkog sveučilišta održat će se 4. studenog u Ritmu grada. Narukvice potrebne za ulaz možete kupiti po cijeni od 20 kuna.

Slike studentice - Anđa Stipić

Iskustva triju studentica

Prednosti i mane studiranja na Sveučilištu u Zadru

Da je studentski život u Zadru više nego dobar, slažu se zadarske studentice i objašnjavaju zašto. No, navode i njegove nedostatke.

Kontra krize - Je li sve tako crno?

Zadnje predavanje projektra "Kontra krize"

Okrugli stol "Je li sve tako crno"

Studenti 1. godine diplomskog studija Poduzetništvo u kulturi i turizmu, Odjela za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru, organiziraju studentski projekt „Kontra krize“.

Grad Zadar

Kulturni turizam

Sudjelovanje na Međunarodnoj ljetnoj školi kulturnog turizma u Zadru – besplatno!

Sudjelovanjem na ljetnoj školi sudionici će steći brojne vještine u područjima kao što su inovativni marketing u turizmu i upravljanje destinacijom kulturnog turizma. Prijave za sudjelovanje zaprimaju se do 20. lipnja.