Humanitarni stand-up

„Najbolji za najbolje” – nastup najpopularnijih komičara u gradu za stipendije mladih

Lajnap Comedy

Ako trebate dobar povod za odlazak u Lisinski, humanitarni nastup stand-up komičara koji će vas svojim različitim stilovima, temama i formama nasmijavati cijelu večer, prava je zgoda. Završite nedjeljnu večer 18. studenoga 2018. uz zarazan i ujedno dobrotvoran smijeh.

Rotary Club Zagreb Metropolitan u nedjelju, 18. studenoga 2018, organizira humanitarnu večer Najbolji za najbolje na kojoj će u KD-u Vatroslava Lisinskog nastupiti popularni stand-up kolektiv LAJNAP Comedy, koji čine Aleks Curać Šarić, Tomislav Kozačinski, Vlatko Štampar, Saša Turković i Goran Vugrinec. Prihodom od ulaznica te večeri najjačih fora financirat će se stipendiranje školaraca i studenata slabijega imovinskog statusa i deficitarnih zanimanja u Hrvatskoj. Radi ostvarenja toga humanitarnog cilja prvi će se put iste večeri okupiti svih pet komičara i zajedno nastupiti što je dodatan razlog zašto to događanje ne biste trebali propustiti.

– Stand-up scena u Hrvatskoj sve je kvalitetnija, a lajnapovci su pokazatelj da je, uz profesionalan i odgovoran pristup ovoj profesiji, od nje moguće živjeti. – ističu Goran Vugrinec Goc i Vlatko Štampar.

Prisjećajući se svojih mladenačkih dana, i sami su svjesni problema s kojima se mladi danas susreću: nezaposlenost, besperspektivnost, nerazumijevanje. Stoga skorašnjim nastupom, darujući svoje vrijeme i talente, žele nasmijati prepunu dvoranu i na taj način doprinijeti stipendiranju učenika i studenata. S obzirom na razdoblje u godini u kojem se organizira taj nastup, dio prihoda namijenjen je i mladima s područja Vukovara. Zajednička je želja rotarijanaca i lajnapovaca potaknuti i motivirati mlade da ustraju u svojim naumima i uporno slijede svoje snove, čak i kad se čine nemogućima.

Rotary klub Zagreb Metropolitan započeo je s radom u veljači 2015. i iza sebe već ima nekoliko uspješnih projekata. Sada je, nakon uspješne večeri stand-upa Pinta smijeha, s komičarima LAJNAP Comedyja odlučio otići korak dalje i napuniti Lisinski te tako osigurati stipendije za mlade. To je ujedno prilika za obilježavanje 90 godina rotarijanstva u Hrvatskoj. Rotary je međunarodno udruženje osoba iz stručnog i poslovnog života koje se posvećuju humanitarnim ciljevima te cijene i promiču visoka etička načela u poslovnom i privatnom životu, želeći svojim aktivnostima mijenjati društvo.

Komentari na članak

Vezani članci

Njemački muzej u Munchenu

Njemački muzej znanosti i tehnologije

Dodjeljuju se stipendije za istraživački rad u Münchenu

Istraživački radovi u njemačkom muzeju odnose se na više znanstvenih disciplina, a rok za prijavu jest 12. listopada.

Beč, palača

Financijska podrška

Stipendije za diplomski i poslijediplomski studij na CEU-u u Beču pokrivaju sve studentske troškove

Central European University pruža priliku studentima diplomskih i poslijediplomskih studija za punu stipendiju. Prijave za studij i ostvarivanje financijske potpore zaprimaju se do 31. siječnja.

Balašević u Lisinskom_1

Iz poštovanja prema vjernim obožavateljima

Balašević će održati i treći koncert u Lisinskom

Na sreću velikog broja obožavatelja Đorđa Balaševića, danas je potvrđeno da će se u KD Vatroslav Lisinski održati i dodatni, treći koncert.

IRO

Institut za razvoj obrazovanja

Sajam stipendija i ove jeseni u Zagrebu i Rijeci

Zemlja partner ovogodišnjeg je Sajma Njemačka, a na Sajmu će sudjelovati više od 50 izlagača iz Hrvatske i 12 zemalja Europe i svijeta koje će predstaviti svoje programe stipendiranja i studijske programe.

Berlin

ESMT Berlin

Allianz nudi stipendije za studiranje u Njemačkoj

Allianz nudi stipendije na privatnom sveučilištu Esmt Berlin. Školarine sežu i do 57 500 eura za pojedini program magistarskog studija.