Tržišno komuniciranje

Najbolje agencije odnose BalCanneskog lava s Weekend Media Festivala

BalCannes

Deseti Weekend Media Festival ove se godine održava od 21. do 24. rujna u prostorima stare Tvornice duhana u Rovinju. U sklopu događaja nagradit će se najbolje agencije tržišnog komuniciranja.

Sve agencije za tržišno komuniciranje iz regije pozvane su do 1. rujna 2017. prijaviti svoje projekte na BalCannes koji će se i ove godine održati u sklopu desetog izdanja Weekend Media Festivala. Ove godine najboljih 25 projekata regije odabire najveći žiri do sada, koji čini čak 25 predstavnika klijenata, agencija i novinara koji prate struku. Budući da se i na tržištu sinergijom klijenata, agencija i medija postižu najbolji rezultati, povjerenstvo kojem će se po prvi put pridružiti predstavnici agencija, ponudit će najkvalitetniju selekciju projekata do sada.

Najbolje agencije sa sobom će kući ponijeti posebnu nagradu – BalCanneskog lava, a dodijelit će se njih sedam. Uz glavne nagrade za najbolju agenciju i projekt BalCannesa te posebnih nagrada žirija agencija, oglašivača i medija, nagrađivat će se najbolji projekt za regionalno tržište i najbolji projekt za inozemno tržište.

I ove godine BalCannes nastavlja sa svojim jedinstvenim konceptom. Tako će pregled najboljih 25 projekata regije, kao i svi prijavljeni radovi, tijekom cijele godine biti dostupni na BalCannes Yellow Pages stranicama. U organizaciji HURA-e (Hrvatskog udruženja društava za tržišno komuniciranje) i Weekend Media Festivala, šesto izdanje ove revije najboljih regionalnih agencija za tržišno komuniciranje, ponovno će se održati u Rovinju kao dio trodnevnog festivala koji ove godine slavi svoj deseti rođendan. Prijave su otvorene zainteresirane agencije i provode se isključivo online.

Deseti Weekend Media Festival ove se godine održava od 21. do 24. rujna u prostorima stare Tvornice duhana u Rovinju, pod generalnim pokroviteljstvom Adris grupe. Weekend nije rezerviran samo za predavanja i diskusije, već je i mjesto za partije i networking koji će ove godine biti podignuti na novu razinu. Pomno osmišljen glazbeni program oduvijek je bio jedan od najjačih aduta festivala, a ove godine će biti i iznenađenja prilagođenih velikom jubileju.

Komentari na članak

Vezani članci

FRKA 2017 zatvaranje

Filmska revija kazališne akademije

Svečanom dodjelom nagrada završila je dvanaesta FRKA

Nakon više od 60 prikazanih studentskih radova, nagradu je prigodno osvojilo najboljih 12. Dodijeljene su nagrade za najbolju režiju, snimanje, produkciju, scenarij, glumca i glumicu te montažu, a također i Grand Prix za igrani film i dokumentarni film te nagrada Nikola Ivanda za najbolji TV format.

Robert De Niro

Na današnji dan

Rođen legendarni glumac Robert De Niro

Na današnji je dan 1943. godine rođen jedan od najvećih glumaca u filmskoj povijesti – Robert De Niro.

9. ETNOFILm festival

Filmski program

Etnografska kretanja i antropološki turizam predstavljaju se kroz projekcije na ETNOFILm festivalu

Donosimo vam program ovogodišnjeg izdanja ETNOFILM festivala. Uz bogat filmski program, očekuju nas zanimljivi okrugli stol, radionica i zabavno zatvaranje manifestacije.

Atmosfera na Weekendu

Weekend Media Festival

Jubilarni Weekend pokazuje kako je nadigran moćni BBC sa 70 milijuna pregleda na društvenim mrežama

Jon Laurence govorit će o revoluciji na Channelu 4, a psiholog Boris Šurija otkrit će u kojoj mjeri psihologija stoji iza uspjeha ili neuspjeha na društvenim mrežama.

CEOI 2015.

Srednjoeuropska informatička olimpijada

Četiri medalje mladim hrvatskim informatičarima

Među 44 natjecatelja, hrvatski informatičari osvojili su zlatnu, srebrnu i dvije brončane medalje.