Izlet u Sloveniju

Nagrada za položene ispite – „Studentsko PARTY SkiYanje”

Skijanje

Do najstrmije staze u Sloveniji studente vodi udruga Olympia. Dvodnevni izlet olakšat će ih za tek 490 kuna, a pobjednici nagradnog natječaja zabavljat će se potpuno besplatno.

Kako bi nagradila studente za uspješno odrađene ispitne rokove, udruga Olympia organizira Studentsko PARTY SkiYanje. Zakazano je za subotu i nedjelju, 3. i 4 ožujka 2018. godine, a nudi opuštajuće aktivnosti uz bijeli slovenski ponos.

Za već 490 kuna osigurani su prijevoz turističkim autobusom, smještaj u luksuznim apartmanima s 3 i 4 zvjezdice koji se nalaze uz samu skijašku stazu, a studente očekuje i ručak oba dana. Na raspolaganju su im i privatni licencirani učitelji skijanja. Za one napredne otvorena je opcija okušavanja sposobnosti na najstrmijoj stazi u Sloveniji.

Kompletan program putovanja i sve dodatne mogućnosti mogu se pronaći na službenom Facebook događaju. Prijave za izlet zaprimaju se pak na poveznici.

Uz ovu izvrsnu ponudu Olympia dvoje sretnika potpuno besplatno vodi na izlet. Potrebno je samo odigrati nagradni natječaj na Facebooku, gdje su vidljive i dodatne upute.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Learn earn

Online istraživanje

Studenti uvelike financijski ovisni o svojim obiteljima

Studenti su uvelike financijski ovisni o svojim obiteljima, jako malo se oslanjaju na studentske poslove, a tek mali broj njih je financijski samostalno.

Održan 1. Bussines Matchmaker

Projekt udruge eSTUDENT

„Business Matchmaker”: 13 renomiranih poduzeća tražilo buduće zaposlenike među studentima ekonomije

– Drago nam je što je interes i odaziv studenata velik, a posebno nas veseli što na tržište rada dolaze mladi kvalitetni ljudi među kojima ćemo sigurno pronaći i nove kolege. – istaknula je predstavnica tvrtke HEINEKEN.

Studentsko jedrenje 2017

Sailing Europe

Zabavljajte se na jedrilici dok plovite vodama Šolte, Hvara i Visa

Tko pozove petero prijatelja, dobije gajbu pive, a dva pozvana frenda više donose popust od 800 kuna. Za devet prijatelja slijedi ušteda od 1000 kuna, dok za deset se ostvaruje jedno besplatno jedrenje.

Pravni fakultet u Zagrebu

Razvijanje pravničkih vještina

Pravnikova stručna praksa po deseti put povezuje studente s odvjetničkim uredima

Pravnikova stručna praksa svake godine uspješno povezuje studente prava s vrhunskim odvjetničkim uredima i drugim poslodavcima. Prijave za istu podnose se zaključno sa 17. ožujka.

Inspiracija

Filmovi za studente

8 inspirativnih filmova

Ako tu i tamo pokleknete zbog svakodnevnih obaveza ili se gušite u hrpi teorija i definicija za koje mislite da ne vode nikamo, uz ovih par filmova možda pronađete inspiraciju za odlazak na sutrašnje predavanje.