Izlet u Sloveniju

Nagrada za položene ispite – „Studentsko PARTY SkiYanje”

Skijanje

Do najstrmije staze u Sloveniji studente vodi udruga Olympia. Dvodnevni izlet olakšat će ih za tek 490 kuna, a pobjednici nagradnog natječaja zabavljat će se potpuno besplatno.

Kako bi nagradila studente za uspješno odrađene ispitne rokove, udruga Olympia organizira Studentsko PARTY SkiYanje. Zakazano je za subotu i nedjelju, 3. i 4 ožujka 2018. godine, a nudi opuštajuće aktivnosti uz bijeli slovenski ponos.

Za već 490 kuna osigurani su prijevoz turističkim autobusom, smještaj u luksuznim apartmanima s 3 i 4 zvjezdice koji se nalaze uz samu skijašku stazu, a studente očekuje i ručak oba dana. Na raspolaganju su im i privatni licencirani učitelji skijanja. Za one napredne otvorena je opcija okušavanja sposobnosti na najstrmijoj stazi u Sloveniji.

Kompletan program putovanja i sve dodatne mogućnosti mogu se pronaći na službenom Facebook događaju. Prijave za izlet zaprimaju se pak na poveznici.

Uz ovu izvrsnu ponudu Olympia dvoje sretnika potpuno besplatno vodi na izlet. Potrebno je samo odigrati nagradni natječaj na Facebooku, gdje su vidljive i dodatne upute.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Vip alumni program

Vip alumini program

Prilika za mlade i visokoobrazovane bez radnog iskustva

Nakon uspješno provedenog prvog izdanja programa Vip alumni, koji je za većinu od 11 polaznika rezultirao zaposlenjem u Vipnetu i drugim kompanijama, pokreće se natječaj za drugu generaciju. Ove godine tako će čak 24 mladih visokoobrazovanih kandidata koji su diplomirali u 2015. dobiti priliku steći prvo radno iskustvo.

20 godina hercegovačke zavičajne udruge

ZKHS-ovih 20

Zavičajni klub hercegovačkih studenata ovaj vikend obilježava 20 godina postojanja!

Studenti s ponosom ističu kako je ovo zahvala svima koji su poklonili svoje srce Klubu, ali i onima koji će ga tek pokloniti!

Studenti

Što se nosi na KIF-u

Sportski đir na Kineziološkom fakultetu

Naša fotoreporterka otkriva kakav je modni izričaj studentata na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu.

Najtječa ZABA

Fotonatječaj "Zagreb očima studenta"

Fotkaj duh i ritam Zagreba i osvoji godišnji studentski pokaz!

Studenti, fotkajte duh i ritam Zagreba i osvojite nagradu koja će Vam dobro doći svakoga zagrebačkog dana – ZET-ov godišnji studentski pokaz!

SCZG dvorište

Raspodjela u domove

Prijave za smještaj u zagrebačke domove za akademsku godinu 2014./2015. od 30. lipnja

30. lipnja se otvara natječaj za smještaj u studentske domove za akademsku godinu 2014./2015. Natječaj će biti otvoren do 28. srpnja.