Koncert u Vinylu

Nadrealistični Ivan Škrabe i Mika Male nastupaju nakon zimske hibernacije

Ivan Škrabe i Mika Male

Ivan Škrabe godinama nastupa po zemljama Balkana, a sada priprema koncert u Vinylu. Pridružuje mu se i bend Mika Male s novim pjesmama.

Kantautor iz Jasterbarskog Ivan Škrabe i zagrebački bend Mika Male gostuju u Vinylu ovog četvrtka, 6. travnja. Održat će koncert s početkom od 20:30 sati.

Ivan Škrabe već desetak godina nastupa po zemljama Balkana. Iako još nije snimio studijski album, pojavljuje se na CD-kompilacijama nezavisne regionalne glazbene scene, u dokumentarnom filmu Music Is A Universal Language te u Rezervnoj kulturi, muzičkoj kronici Miloša Zubca. glazba koju trenutno stvara s bendom spaja nadrealističku poeziju, psihodelične melodije i repetitivne sanjive ritmove. Na koncertu će mu se pridružiti perkusionist Bruno Vidović Vorberger (Franz Kafka Ensemble, Cul-de-Sac, Peach Pit) te Ivan Glasnović (Pink Studio, New Folders) na električnoj gitari.

Mika Male u svojoj diskografiji ima tri albuma: album Bijelo (2006) te albume Vremenom (2010) i Gdje se sastaju luđaci (2013) koji su izdani za diskografsku kuću Dallas Records. Nakon prividne zimske hibernacije, sveden na srž, tročlani bend na ovom koncertu predstavit će neke od novih pjesama koje stvara od zadnjeg albuma.

Komentari na članak

Vezani članci

Milky Chance

Indie-pop senzacija u Hrvatskoj

Globalni pop-fenomen Milky Chance na vrhuncu kreativnog stvaralaštva dolazi u Zagreb

Milky Chance nastupa u Tvornici kulture u sklopu aktualne europske turneje. Njihov hit „Stolen Dance“ ušao je u Shazam Hall of Fame kao jedna od „najshazamanijih“ pjesama ikad.

Mr.Lee & IvaneSky

Koncert u Vintage Industrial Baru

Osebujni Mr.Lee & IvaneSky izlaze iz kazališta

Strukturne su ptice fermentirale u kazališnom i filmskom glazbeno-scenskom djelovanju Damira Martinovića i Ivanke Mazurkijević. U današnjem izdanju gostuju na pozornici Vintage Industrial Bara.

Marko Tolja, official

Koncert u Fabrique Pubu

Marko Tolja Splićanima priča glazbenu valentinovsku priču

U splitskom Fabrique Pubu Marko Tolja će povodom Valentinova održati koncert. Osim glazbe, posjetitelje očekuje romantična večera.

Kukus Klan Tvornica

"Trap nigga errday"

IZVJEŠTAJ Kukus Klan: "Ej kmicoo, svaka gaža nam je show"

Kukus Klan održao je u petak s 33 Bandom, Shirom Rodbinom i ostalima prejak koncert, koji je prošao u znaku promocije njihovog novog albuma "O KUKUSIMA se ne raspravlja".

Izdvojeno

Koncert u Tvornici kulture

Gustafi pozivaju na večer punu plesa i nevjerojatne količine pozitivne energije

– Vraćamo se jači i iskusniji nego ikad, do sada smo u Tvornici radili štale, ovoga ćemo puta napraviti Maneštru! – ističe Edi Maružin