Koncert u Vinylu

Nadrealistični Ivan Škrabe i Mika Male nastupaju nakon zimske hibernacije

Ivan Škrabe i Mika Male

Ivan Škrabe godinama nastupa po zemljama Balkana, a sada priprema koncert u Vinylu. Pridružuje mu se i bend Mika Male s novim pjesmama.

Kantautor iz Jasterbarskog Ivan Škrabe i zagrebački bend Mika Male gostuju u Vinylu ovog četvrtka, 6. travnja. Održat će koncert s početkom od 20:30 sati.

Ivan Škrabe već desetak godina nastupa po zemljama Balkana. Iako još nije snimio studijski album, pojavljuje se na CD-kompilacijama nezavisne regionalne glazbene scene, u dokumentarnom filmu Music Is A Universal Language te u Rezervnoj kulturi, muzičkoj kronici Miloša Zubca. Glazba koju trenutno stvara s bendom spaja nadrealističku poeziju, psihodelične melodije i repetitivne sanjive ritmove. Na koncertu će mu se pridružiti perkusionist Bruno Vidović Vorberger (Franz Kafka Ensemble, Cul-de-Sac, Peach Pit) te Ivan Glasnović (Pink Studio, New Folders) na električnoj gitari.

Mika Male u svojoj diskografiji ima tri albuma: album Bijelo (2006) te albume Vremenom (2010) i Gdje se sastaju luđaci (2013) koji su izdani za diskografsku kuću Dallas Records. Nakon prividne zimske hibernacije, sveden na srž, tročlani bend na ovom koncertu predstavit će neke od novih pjesama koje stvara od zadnjeg albuma.

Komentari na članak

Vezani članci

Plavi orkestar

Nastup u Domu sportova

Plavi orkestar iznenadio publiku „Đurologije” i zagrijao se za koncert u veljači

Članovi Plavog orkestra oduševili su publiku Lisinskog što se pokazalo najboljom najavom za njihov koncert koji će se održati 17. veljače. Povoljnija cijena ulaznica na snazi je do 31. prosinca.

Plavi orkestar

Dom sportova

Koncert Plavog orkestra gotovo rasprodan

S novim singlom „Kad ti ljubav ime prozove” Plavi orkestar vraća se zagrebačkoj publici, koja ga, s tristotinjak preostalih ulaznica, očigledno željno očekuje.

JINX na Božić

Odličan poklon

Jinx održava dva božićna koncerta u Vintageu!

Jinxi su prošle godine proslavili 20. obljetnicu svog rada i zato što su tako uigrani i iskusni, očekuje nas sjajan koncertni provod uz puno plesa i pjesme te, sigurni smo, zabava za pamćenje.

Prophets Of Rage

Koncerti u Domu sportova

Povoljnije ulaznice za Kawasaki 3P i Prophets Of Rage možete nabaviti do Nove godine

Zadnjim sekundama tekuće godine završava period prodaje "early bird" ulaznica za oba koncerta, a već od 1. siječnja nove moći će se kupiti po nešto višim cijenama.

Massimo u Varaždinu

Nastup na Šalati

Bliži se Massimov veliki koncert u Zagrebu

Točku na i svojoj ljetnoj turneji Massimo će staviti velikim koncertom na Šalati.