Festival u Umagu

Na Sea Star stižu svi članovi Wu-Tang Clana, ulaznice od sutra skuplje

Wu-Tang Clan

Na glavnu Addiko Tesla pozornicu Sea Stara kročit će legendarni RZA, Method Man, Masta Killa, GZA, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God, Cappadonna te DJ Mathematics i Barsun Jones, sin neprežaljenog pokojnog člana grupe Ol' Dirty Bastard.

Najava dolaska Wu-Tang Clana na Sea Star Festival zapalila je čitavu regiju u svega tjedan dana. Dolazak najvećeg svjetskog hip-hop kolektiva u umašku lagunu Stella Maris bit će njegov jedini nastup za cijelu središnju, južnu i istočnu Europu, a dodatan ekskluzivitet nastupa daje činjenica da stiže u punom sastavu. 

Aktualnom Gods Of Rap turnejom njujorški rap revolucionari obilježit će 25 godina od izlaska bezvremenskog prvijenca Enter the Wu-Tang (36 Chambers) u postavi koja s pravom pokazuje da je u pitanju jedno od najvećih i najvažnijih gostovanja ove godine u Hrvatskoj i cijeloj regiji. Na glavnu Addiko Tesla pozornicu Sea Stara kročit će legendarni RZA, Method Man, Masta Killa, GZA, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God, Cappadonna te DJ Mathematics i Barsun Jones, sin neprežaljenog pokojnog člana grupe Ol' Dirtyja Bastarda.

Trenutna turneja Gods Of Rap dosad je bila rezervirana samo za Skandinaviju, Veliku Britaniju, Amsterdam, Paris i Berlin, ali Sea Star ju je uspio skrenuti za čak 2000 km i osigurati jedini koncert za središnju, istočnu i južnu Europu čime veliki Wu-Tang Clan daje potpuno novu dimenziju umaškom festivalu. Dosad potvrđena imena lineupa čine bogovi elektronike Sven Vath, Nina Kraviz, Ilario Alicante, Enrico Sangiuliano, Petar Dundov, DJ Jock, Lawrence Klein i Unique, vrsna hip-hop postava u suradnji s Dritom, najvećim regionalnim klupskim trap i hip-hop festivalom koju čine nova neo soul i R&B diva IAMDDB, Vojko V, Krankšvester, FOX, High5, Buntai, Smoke Mardeljano i Hazze te najveći hrvatski punk-rock bend Hladno pivo.

Festivalske ulaznice po promotivnoj cijeni od samo 229 kn, što je velikih 50% uštede u odnosu na uobičajenu cijenu, u ponudi su još samo danas do kraja dana. VIP Gold ulaznice prodaju se po cijeni od 750 kn koja će i dalje ostati na snazi, a sve skupa mogu se kupiti na prodajnim mjestima te online u sustavima Ticketshop.hr i Entrio te na stranici Seastarfestival.com. Sea Star festival održat će se 24. i 25. svibnja u egzotičnoj laguni Stella Maris u Umagu uz Welcome Party 23. svibnja te Closing Party 26. svibnja. 

Komentari na članak

Vezani članci

Spread The Culture 1

Zabava u Metropolisu

Spread The Culture ekipa rasplesat će zaljubljenike u hip-hop i RnB glazbu

Kako bi promicala urbanu plesnu kulturu, ekipa pokreta Spread The Culture priprema tri plesne radionice i vrhunsku plesnu zabavu uz Chilla, jednog od najvažnijih DJ-eva hrvatske hip-hop i klupske scene.

The Garden Festival 2015

10. i posljednje izdanje festivala

„The Garden festival ”najavio jeftinije ulaznice za regiju

Završno izdanje „The Garden Festivala" donijet će glazbu na 4 pozornice, 8 klupskih večeri u Barbarella's Discothequeu i 20 zabava u barovima Argonaughty i Arbiana.

Seven That Spells

Koncert u Tvornici kulture

Nastup „rock“ družine Seven That Spells ususret Božiću

U prodaji su ulaznice za predbožićni nastup benda Seven That Spells u Tvornici kulture. Tada će premijerno odsvirati novi album naziva „Omega“.

Shift konferencija

Intervju s Ivanom Burazinom, pokretačem Shift konferencije

Novi koncept Shift konferencije nudi odlične prilike mladim programerima i dizajnerima

Osnivač Shifta i tvrtke Codeanywhere Ivan Burazin najavio je što nas očekuje na ovogodišnjoj konferenciji i mladima dao savjete kako skupiti što više znanja i poznanstava.

Rovinj

Koncert u bišem TDR-u

Nakon iznimnog pedesetogodišnjeg glazbenog vijeka Oliver otvara Rovinj Jazz Festival

Iza Olivera Dragojevića 23 su studijska albuma, brojne nagrade i koncerti u svjetskim dvoranama. No, on još s jednakim žarom sjeda za klavir i pjeva te tako otvara Rovinj Jazz Festival.