Festival u Umagu

Na Sea Star stižu svi članovi Wu-Tang Clana, ulaznice od sutra skuplje

Wu-Tang Clan

Na glavnu Addiko Tesla pozornicu Sea Stara kročit će legendarni RZA, Method Man, Masta Killa, GZA, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God, Cappadonna te DJ Mathematics i Barsun Jones, sin neprežaljenog pokojnog člana grupe Ol' Dirty Bastard.

Najava dolaska Wu-Tang Clana na Sea Star Festival zapalila je čitavu regiju u svega tjedan dana. Dolazak najvećeg svjetskog hip-hop kolektiva u umašku lagunu Stella Maris bit će njegov jedini nastup za cijelu središnju, južnu i istočnu Europu, a dodatan ekskluzivitet nastupa daje činjenica da stiže u punom sastavu. 

Aktualnom Gods Of Rap turnejom njujorški rap revolucionari obilježit će 25 godina od izlaska bezvremenskog prvijenca Enter the Wu-Tang (36 Chambers) u postavi koja s pravom pokazuje da je u pitanju jedno od najvećih i najvažnijih gostovanja ove godine u Hrvatskoj i cijeloj regiji. Na glavnu Addiko Tesla pozornicu Sea Stara kročit će legendarni RZA, Method Man, Masta Killa, GZA, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God, Cappadonna te DJ Mathematics i Barsun Jones, sin neprežaljenog pokojnog člana grupe Ol' Dirtyja Bastarda.

Trenutna turneja Gods Of Rap dosad je bila rezervirana samo za Skandinaviju, Veliku Britaniju, Amsterdam, Paris i Berlin, ali Sea Star ju je uspio skrenuti za čak 2000 km i osigurati jedini koncert za središnju, istočnu i južnu Europu čime veliki Wu-Tang Clan daje potpuno novu dimenziju umaškom festivalu. Dosad potvrđena imena lineupa čine bogovi elektronike Sven Vath, Nina Kraviz, Ilario Alicante, Enrico Sangiuliano, Petar Dundov, DJ Jock, Lawrence Klein i Unique, vrsna hip-hop postava u suradnji s Dritom, najvećim regionalnim klupskim trap i hip-hop festivalom koju čine nova neo soul i R&B diva IAMDDB, Vojko V, Krankšvester, FOX, High5, Buntai, Smoke Mardeljano i Hazze te najveći hrvatski punk-rock bend Hladno pivo.

Festivalske ulaznice po promotivnoj cijeni od samo 229 kn, što je velikih 50% uštede u odnosu na uobičajenu cijenu, u ponudi su još samo danas do kraja dana. VIP Gold ulaznice prodaju se po cijeni od 750 kn koja će i dalje ostati na snazi, a sve skupa mogu se kupiti na prodajnim mjestima te online u sustavima Ticketshop.hr i Entrio te na stranici Seastarfestival.com. Sea Star festival održat će se 24. i 25. svibnja u egzotičnoj laguni Stella Maris u Umagu uz Welcome Party 23. svibnja te Closing Party 26. svibnja. 

Komentari na članak

Vezani članci

Tram 11

Koncert u Domu sportova

U prodaji posljednjih 1000 ulaznica za Tram 11

General Woo i Target nastupit će 11. studenog u velikoj dvorani Doma sportova. Ogroman interes za ulaznicama nije se smanjio ni u ljetnim mjesecima pa je ostalo dostupno posljednjih 1000.

Ansambl LADO

Splitski spektakl

LADO pomiče granice kulturoloških događanja u Spaladium Areni

Predstavnici najljepše hrvatske glazbene i plesne tradicije pripremaju još jedan nastup uz spektakularnu, inovativnu produkciju u velikoj sportskoj areni.

SLP

Dvodnevni tulum

Vintage Industrial Bar slavi treći rođendan

Slavljeničke koncerte održat će vrsni bendovi i prijatelji kluba – Cojones, She Loves Pablo, Straight Outta Fridge, Vintage Rock Forces te gosti iznenađenja.

Šomazguni 40 godina KSET-a

40. rođendan KSET-a

Šomazguni su još jedna svjećica na KSET-ovoj slavljeničkoj torti

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 30 kuna moguće je kupiti u KSET-u. Cijena ulaznica na dan koncerta iznosit će 40 kuna.

Muzej iluzija

Kuća časti

Muzej iluzija daje velike popuste na ulaznice

Muzej iluzija slavi prvih 15 000 likeova i do 15. ožujka daje 15 % popusta na ulaznice i na sve artikle u smart shopu. Popust na ulaznice i artikle u smart shopu vrijedi od ponedjeljka do petka, i to od 9:00 do 14:00.