Festival u Studentskom centru

Minea & I Bee, Svemirko, DJ Sasha Barthezz – nova su najavljena imena SCool Festa; u tijeku rezervacija besplatnih ulaznica

SCool fest, publika

Dosad najavljenim izvođačima SCool Festa – TBF-u, sastavu Let 3 & El Combo, Kukusu, Petru Dundovu, dvojcu Kuzma & Shaka Zulu – pridružuju se Minea & I Bee, Svemirko i DJ Sasha Barthezz.

Jubilarno 5. po redu izdanje najvećeg studentskog festivala u Zagrebu – SCool Festa bogatije je za nekoliko novih najavljenih izvođača. Open air koncerte i zabavu do sitnih jutarnjih sati u dvorištu Studentskog centra i njegovoj unutrašnjosti priredit će Minea & I Bee, Svemirko te DJ Sasha Barthezz

Na ovogodišnjem SCool Festu nastupaju i TBF, Let 3 & El Combo, Kukus, Petar Dundov, Kuzma & Shaka Zulu. Događaj je zakazan za 7. i 8. lipnja.

Ulaz je, kao i svih prethodnih godina, potpuno besplatan. Potrebno je samo u sustavu Entrio.hr rezervirati besplatne ulaznice za svaki dan pojedinačno:

Ne čudi, stoga, da je već nekoliko tisuća studenata zabilježilo navedene datume u svojim kalendarima. K tome, predviđa se da će interes dodatno rasti – ovo, naime, još nije kompletan lineup.

Podsjetimo, SCool Fest studentski je festival koji organizira Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu u suradnji sa zagrebačkim Studentskim centrom. Sve se dodatne informacije nalaze na službenom Facebook eventu, Facebook stranici te na Instagram profilu.

Komentari na članak

Vezani članci

Discover EU

EPP-ova kampanja

Pokrenuta kampanja kojom bi mladi Europljani dobili besplatnu Interrail kartu

Besplatnu Interrail kartu trebao bi dobiti svaki mladi Europljanin na svoj 18. rođendan.

1

Izvedbe amatera

Besplatan ulaz na amaterske predstave u Kazalištu „Knap”

U sklopu novih izdanja SKAZ-a i FKZA-a na sceni Kazališta „Knap“ izvest će se 37 kazališnih predstava. Nekoliko autorskih projekata i kanonskih djela autora poput Krleže, Čehova, Šenoe i Shakespearea uprizorit će kazališne grupe različite dobi i iskustva u kazališnoj produkciji.

Zgrada fakulteta

Predavanje na FER-u

Damir Šlogar otkriva studentima kako u industriji videoigara stići od nule do 100 milijuna dolara

Za studente i sve druge aktivne u industriji videoigara ili zainteresirane za to područje organizira se predavanje na FER-u na kojem će se upoznati s poslovnim modelom jedne vrlo uspješne kompanije.

Flag party

Sziget festival 2015

Kasabian i Ellie Goulding nova imena Sziget festivala!

Direktno iz Velike Britanije na pozornicu Sziget festivala stiže jedan od najuspješnijih engleskih indie rock bendova, Kasabian.

Trnje live acoustic3

Upoznajte Trnje, mlade dečke koji dogodine slave 10. godišnjicu postojanja!

„Na okupu nas drži želja za dobrim provodom i sviranjem!"

Porazgovarali smo sa Zoranom, Antom, Tomom, Filipom i Petrom koji zajedno čine Trnje - r'n'r band koji već nepunih 10 godina (a tek su im 23 u prosjeku) rastura po manjim i većim pozornicama Hrvatske. Štoviše, čudno bi nam bilo da se u tom periodu sasvim slučajno i niste našli na nekom od njihovih koncerata jer su momci proputovali cijelu nam domovinu, ali i šire!