Festival u Studentskom centru

Minea & I Bee, Svemirko, DJ Sasha Barthezz – nova su najavljena imena SCool Festa; u tijeku rezervacija besplatnih ulaznica

SCool fest, publika

Dosad najavljenim izvođačima SCool Festa – TBF-u, sastavu Let 3 & El Combo, Kukusu, Petru Dundovu, dvojcu Kuzma & Shaka Zulu – pridružuju se Minea & I Bee, Svemirko i DJ Sasha Barthezz.

Jubilarno 5. po redu izdanje najvećeg studentskog festivala u Zagrebu – SCool Festa bogatije je za nekoliko novih najavljenih izvođača. Open air koncerte i zabavu do sitnih jutarnjih sati u dvorištu Studentskog centra i njegovoj unutrašnjosti priredit će Minea & I Bee, Svemirko te DJ Sasha Barthezz

Na ovogodišnjem SCool Festu nastupaju i TBF, Let 3 & El Combo, Kukus, Petar Dundov, Kuzma & Shaka Zulu. Događaj je zakazan za 7. i 8. lipnja.

Ulaz je, kao i svih prethodnih godina, potpuno besplatan. Potrebno je samo u sustavu Entrio.hr rezervirati besplatne ulaznice za svaki dan pojedinačno:

Ne čudi, stoga, da je već nekoliko tisuća studenata zabilježilo navedene datume u svojim kalendarima. K tome, predviđa se da će interes dodatno rasti – ovo, naime, još nije kompletan lineup.

Podsjetimo, SCool Fest studentski je festival koji organizira Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu u suradnji sa zagrebačkim Studentskim centrom. Sve se dodatne informacije nalaze na službenom Facebook eventu, Facebook stranici te na Instagram profilu.

Komentari na članak

Vezani članci

Još jedna "Biciklopopravljaonica"

Program Kluba Zona

Besplatni popravci na proljetnoj Biciklopopravljaonici

– Volonteri splitske Biciklopopravljaonice besplatno će pomoći ukloniti kvarove na biciklima, udijeliti savjet, bicikl učiniti funkcionalnijim i sigurnijim te prenijeti svoje znanje o održavanju bicikala. – ističe Mario Balić.

Josipa Lisac

Nastupi u Hrvatskoj i inozemstvu

Josipa Lisac, omiljena među mladima i starima, priprema niz koncerata do kraja godine

Počevši s nastupom 22. lipnja na Svjetskom danu glazbe, Josipa Lisac i u drugoj će polovici godine nastupati diljem Hrvatske i inozemstva.

Facebook/Scumbag Centar

Urnebesna Facebook stranica

FOTO: Tragikomedija "Scumbag Centra"

Na Facebooku se pojavila stranica koja na sarkastično-duhovit način progovara o problemima koje je Studentski centar priredio stanarima studentskih domova.

Filmska kamera

Usvajanje vještina filmskog zanata

Napravi najavnu špicu Filmske RUNDE – čak i bez ikakvog predznanja

– Prenesi svoje ideje od papira preko snimanja i montaže – ravno na platno Filmske RUNDE, revije hrvatskog kratkog filma u Osijeku. – poručuju organizatori.

Hrvatsko narodno kazalište

Besplatno u HNK

SC studentima dijeli ulaznice za predstavu „Kušnja”

Ako stanujete u splitskom studentskom domu, podignite svoju besplatnu ulaznicu i ne propustite novu predstavu „Kušnja” redateljice Nenni Delmestre u splitskom HNK-u.