Zabava u klubu Roko

Međimurci feštaju za uspješni početak akademske godine, organizirani su i autobusi do Zagreba

Koncerti

16. po redu Međimurska fešta održat će se 17. listopada u klubu Roko, a nastupat će domaći dečki iz PRIVATT banda. Tim je povodom organiziran autobus iz Preloga i Čakovca za Zagreb.

Nakon dugog toplog ljeta stiglo je vrijeme pospanih jutarnjih predavanja, stresa i ostalih radosti što ih nosi studentski život. Za što uspješniji početak akademske godine Udruga studenata Međimurja priređuje novu, 16. po redu, Međimursku feštu!

Održat će se u četvrtak, 17. listopada 2019, u klubu Roko u Zagrebu. Za odličnu atmosferu zaduženi su domaći dečki iz PRIVATT banda.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Studentskom centru po cijeni od 20 kuna, dok za članove Udruge ulaznica iznosi 10 kuna. Prodavat će se i na dan održavanje Fešte na ulazu, cijena će biti 30 kuna.

Udruga ni ovog puta ne zaboravlja na one iz Međimurja, stoga sve zainteresirane na feštu vozi autobus iz Preloga i Čakovca. Dodatne informacije nalaze se na službenom Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Nakon Požara

Akcija „Studenti za studente"

Večeras u Roku prikupljanje pomoći za studente kojima su izgorjele sobe

Ulaz u Roko bit će slobodan, a prilozi dobrovoljni. Prikupljanje sredstava organizira Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu.

Pogled s klupe

Ta divna Splitska noć

Zapjevajte i zaplešite sa Splićanima u Roku

Za užarenu atmosferu pobrinut će se jedan od najboljih splitskih bendova, grupa Bomba, poznata po svojim zabavnim i bombastičnim nastupima na Splitskom festivalu.

Humanitarna akcija klapa Fjabula

Humanitarna akcija Udruge studenata grada Splita

Klapa Fjabula pjeva u Roku za pomoć djeci

Ulaz u klub potpuno je besplatan, a umjesto ulaznica skupljaju se donacije.

Slavonska noć

Studentska zabava

Slatka djevojka dolazi na Slavonsku noć u klub Roko

Nova Slavonska noć u klubu Roko okupit će veliki broj slavonskih studenata i njihovih prijatelja. Mladi Slavonci će predstaviti svoju tradicionalnu nošnju, delicije, pića i glazbu.

Noć zagorskih studenata 2017

Zabava u klubu Roko

Najbolji rođendanski utorak – Noć zagorskih studenata vol. 20

Udruga zagorskih studenata 20. je put pripremila vrhunsku zabavu kakvu zaslužuje svaki zagorski student. Prije toga „partijaneri” se mogu malo i poigrati.