Zabava u klubu Roko

Međimurci feštaju za uspješni početak akademske godine, organizirani su i autobusi do Zagreba

Koncerti

16. po redu Međimurska fešta održat će se 17. listopada u klubu Roko, a nastupat će domaći dečki iz PRIVATT banda. Tim je povodom organiziran autobus iz Preloga i Čakovca za Zagreb.

Nakon dugog toplog ljeta stiglo je vrijeme pospanih jutarnjih predavanja, stresa i ostalih radosti što ih nosi studentski život. Za što uspješniji početak akademske godine Udruga studenata Međimurja priređuje novu, 16. po redu, Međimursku feštu!

Održat će se u četvrtak, 17. listopada 2019, u klubu Roko u Zagrebu. Za odličnu atmosferu zaduženi su domaći dečki iz PRIVATT banda.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Studentskom centru po cijeni od 20 kuna, dok za članove Udruge ulaznica iznosi 10 kuna. Prodavat će se i na dan održavanje Fešte na ulazu, cijena će biti 30 kuna.

Udruga ni ovog puta ne zaboravlja na one iz Međimurja, stoga sve zainteresirane na feštu vozi autobus iz Preloga i Čakovca. Dodatne informacije nalaze se na službenom Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Noć zagorskih studenata

Studentska večer u klubu Roko

NZS vol.19: Budite Kavaliri i osvojite odlične nagrade!

Udruga zagorskih studenata za vas je ponovno pripremila vrhunsku zabavu kakvu zaslužuje svaki zagorski student, ali i nagradnu igru!

Udruga zagorskih studenata

Klub Roko

Najbolji utorak u godini – Noć zagorskih studenata vol.18

Kao i svaki put do sada, Udruga zagorskih studenata pripremila je vrhunsku zabavu kakvu zaslužuje svaki zagorski student. Zabava počinje 8. studenoga 2016. u klubu Roko.

Pogled s klupe

Ta divna Splitska noć

Zapjevajte i zaplešite sa Splićanima u Roku

Za užarenu atmosferu pobrinut će se jedan od najboljih splitskih bendova, grupa Bomba, poznata po svojim zabavnim i bombastičnim nastupima na Splitskom festivalu.

Noć zagorskih studenata

Zagrebački klub Roko

13. Noć zagorskih studenata u organizaciji Udruge zagorskih studenata

Noć zagorskih studenata poznata je kao noć zabave i druženja, ali i promoviranja zagorskih običaja u Zagrebu i šire, a održava se 11. ožujka u zagrebačkom klubu Roko.

Slavonska noć

Studentska zabava

Slatka djevojka dolazi na Slavonsku noć u klub Roko

Nova Slavonska noć u klubu Roko okupit će veliki broj slavonskih studenata i njihovih prijatelja. Mladi Slavonci će predstaviti svoju tradicionalnu nošnju, delicije, pića i glazbu.