Koncert u Fabrique Pubu

Marko Tolja Splićanima priča glazbenu valentinovsku priču

Marko Tolja, official

U splitskom Fabrique Pubu Marko Tolja će povodom Valentinova održati koncert. Osim glazbe, posjetitelje očekuje romantična večera.

Jedan od najboljih domaćih vokala za ovo će Valentinovo zabavljati Splićanke i Splićane. Romantični blagdan uz fenomenalnog Marka Tolju i njegov bend proslavit će se u splitskom Fabrique Pubu, na adresi Trg Franje Tuđmana 3.

Događaj će se održati 14. veljače u 20:00 sati. Cijena ulaznice, koja uz vrhunsku glazbu uključuje i romantičnu večeru u tri slijeda, iznosi 300 kuna. 

Marko Tolja izvanredni je glazbenik iza kojeg je deset godina karijere u kojoj je pokazao da se podjednako dobro snalazi u popu, jazzu i swingu. Dobitnik je Porina te pobjednik dvaju televizijskih show-natjecanja, Plesa sa zvijezdama i Zvijezde pjevaju. Iza njega su mnogobrojni nastupi i koncerti te tri studijska albuma Stare dobre stvari, Vrijeme briše istinu i Ljubav u boji. 

Marko predano gradi svoju glazbenu priču, pomno birajući suradnike i, sudeći po reakcijama publike i struke, vrlo je uspješan u tome. Sve aktivnosti i novosti o ovom glazbeniku pratite na službenoj Facebook stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

Silente

Intervju s grupom Silente uoči najvećeg koncerta njihove karijere

„Tek ćemo otkriti sve talente ovog benda i šarena polja umjetnosti“

Lorena Milina razotkrila nam je malo magije koja prati pjesme grupe Silente i uputila najbolji poziv za najveći koncert u njihovoj karijeri.

Sting

Koncert u pulskoj Areni

Sting najavio nove nastupe, stiže i u Hrvatsku

Nakon punih dvadeset godina Sting se vraća u pulsku Arenu u sklopu turneje „57th & 9th", nazvane prema istoimenom novom albumu.

„Zaigraj za ljubav“

Valentinovo s Nadzemljem

„Zaigraj za ljubav“ s Hrvatskim Nadzemljem kroz zdrav humor i glasni smijeh

Hrvatsko Nadzemlje umiješalo je prste u područje zaljubljenosti i pripremilo susret ležernog, humorističnog karaktera s raznim igrama i svjedočanstvima za mlade.

Lisinski izvana

Nastup u Lisinskom

Iza Natali Dizdar 15 je godina karijere; proslavit će ih velikim koncertom

Svaki segment petnaestogodišnje uspješne karijere Natali Dizdar donosi na veliki slavljenički koncert, prvi samostalni u Lisinskom.

Apocalyptica

Koncert u KD "Lisinski"

Virtuozna Apocalyptica priprema dvosatni Metallica "show"

Dvosatni Metallica "show" u zagrebačku koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog dolazi 3. travnja, a zanimljivo će biti vidjeti i hoće li Apocalyptica u set listu uvrstiti i neke skladbe sa svježe objavljenog novog studijskog albuma Metallice.