Love + Dance svjetska turneja

Luis Fonsi hitom „Despacito“ vraća ljeto u Hrvatsku

Luis Fonsi

Autor najpopularnije pjesme ovoga ljeta i najgledanijeg videa u povijesti YouTubea, Luis Fonsi, dolazi u Zagreb 26. studenoga u sklopu svoje Love + Dance svjetske turneje.

Ovoga ljeta neizbježna pjesma Despacito Luisa Fonsija oduševila je glazbeni svijet i postala najgledaniji video u povijesti You Tubea – pogledana je do sada 3.856.193.129 puta. To je otprilike kao da ju je poslušalo više od pola zemaljske kugle. Na Billboardovoj US ljestivci zadržala se čak 16 tjedana što je apsolutni rekord koji stoji uz bok pjesmi One Sweet Day od Mariah Carey i Boyz II Men.

Popularnost Despacita ušla je u sve pore društva, a obradili su je mnogi glazbenici – od kojih je najpopularnija ona Justina Biebera. Kada je Justin uskočio u Despacito vlak, stvar je postala nezaustavljiva.

No, Luis Fonsi mnogo je više od Despacita. On je školovani glazbenik iz Puerta Rica s 20 godina glazbene karijere i osam studijskih albuma. Osim glazbe, bavi se i glumom pa je tako nastupao u jednoj meksičkoj sapunici, gostovao u dječjoj emisiji na Nickelodionu te se okušao u mjuziklu na Broadwayu.

Fonsi je jedan od rijetkih glazbenika koji na vrhuncu svoje karijere dolaze u Hrvatsku. Koncert, s najpovoljnijim ulaznicama u Europi, bit će pravi festival pjesme i plesa, uz naravno, barem dvije izvedbe slavnog Despacita. Uz vrhunsku produkciju i sjajne plesače, ovaj Portorikanac izvest će 20 pomno odabranih pjesama iz svoje karijere te će u Zagreb donijeti pravo veselje i za velike i male.

U prodaji je samo 9220 ulaznica radi velike produkcije – stoga uskočite i vi u Despacito vlak  koji trese cijelu zemaljsku kuglu i nabavite svoju ulaznicu na vrijeme.  Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima od 185 kuna nadalje. 

Komentari na članak

Vezani članci

Projekt "Reci, pa ispeci"

Edukacija učenika o ljudskim pravima

Projekt "Reci, pa ispeci" završio objavom video radova

U Učeničkom domu "Podmurvice" održale su se radionice o ljudskim pravima i radionice videokativizma. Objavljeni radovi izrađeni su tijekom projekta.

Muzička akademija

Potpuno završena izgradnja Muzičke akademije

Otvorenje Koncertne dvorane Blagoja Berse

U utorak 12. siječnja 2016. godine otvorit će se Koncertna dvorana Blagoja Berse u sklopu Muzičke akademije. Uslijedit će cijeli tjedan svečanosti s glazbenim i scenskim ostvarenjima.

Plakat za regrutaciju

Budi i ti dio proaktivnog tima

Ekonomska klinika traži nove članove!

Ekonomska klinika, neprofitna udruga u kojoj studenti nude besplatna ekonomska savjetovanja, provodi regrutaciju novih članova za akademsku godinu 2015./2016.

Katedrala noću

Mistični Zagreb

Skrivene tajne poznatih zagrebačkih lokacija

U žurbi za vlastitim obvezama, uspjesima i srećom, često jurimo Zagrebom zaboravljajući na njegovu bajkovitost i drevnost lokacija kraj kojih prolazimo. Donosimo vam predaje o najpoznatijima od njih.

Atmosfera

KSET

Let3 i High5 nastupit će na Brucošijadi FER-a

Legendarni rokeri i zagrebačka „hip hop” petorka posljednji su na dugoj i raskošnoj listi izvođača koji će nastupiti na 35. Brucošijadi FER-a u KSET-u.