Najveći ovogodišnji maskenbal

Ludi tulum pod maskama i Ivan Šarić još jednom u Lisinskom

Ivan Šarić s maskom

Nakon što je rasprodao dva nastupa zaredom, Ivan Šarić vraća se u Lisinski, i to u novom ruhu. Pod maskama stiže na najveći ovogodišnji maskenbal u Zagrebu, a dodatnog programa također neće nedostajati.

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog već dugi niz godina pleše pod maskama. Tradicija se nastavlja uz obilje smijeha, veselja i dobrog glazbeno-scenskog programa 3. veljače 2018. od 19:30.

Ove godine smijeha će biti još više jer na pozornicu Velike dvorane dolazi Ivan Šarić, i to nakon dva nedavno održana nastupa na ovoj lokaciji. Za njegov se nastup uvijek traži karta više, a velika doza dobrog humora redovito nadmaši sva očekivanja zainteresiranih posjetitelja. S obzirom na prigodu, sigurni smo da Ivan te večeri neće ostati „svoj”. Nestrpljivo očekujemo vidjeti pod kakvu će se masku on sakriti. 

Prošećite i do predvorja gdje vas očekuje zanimljiv program. Tamo će vas zabaviti DJ Marek, Mak teatar, prvi iluzionistički teatar Hrvatske, i Zagiland, dok će atmosferu dodatno zagrijati Plesna skupina Back to Swing i atraktivne Brazilske plesačice. Posjetitelji će također moći uživati u oslikavanju lica i tijela nadarene družine iz Cirkorame te nastupu tamburaškog sastava uz večeru bogatu karnevalskim delicijama.

Foto: KD Vatroslav Lisinski

Dobrodošlicu na samom ulazu poželjet će vam Zagrebačke mažoretkinje i Greenhouse Blues Band. Pripremite se na dobru zabavu i mnoštvo zanimljivih likova koji će te večeri lutati Lisinskim.

O najboljoj maski na najvećem i najzabavnijem ovogodišnjem maskenbalu u Zagrebu odlučivat će odabrani žiri. Nagrade će se dodijeliti u više kategorija: za najbolju žensku, mušku, grupnu i dječju masku te najbolji plesni par.

Ulaznice po cijeni od 120 kuna uključuju ulaz na sve programe u Dvorani, dok će one od samo 50 kuna omogućiti pristup atraktivnom programu u predvorju Dvorane. Ulaznice po cijeni od 150 kuna uključuju uživanje uz glazbu tamburaškog sastava na bogatoj karnevalskoj večeri.

Komentari na članak

Vezani članci

Back 2 The City 2

"Najkul" party

RNB Confusion ekipa opet na krovu MSU-a

Po uzoru na "rooftop" zabave u New Yorku, Berlinu ili Londonu, RNB Confusion pretvara krov Muzeja za suvremenu umjetnost u najplesniji podij u metropoli.

Vlatko Štampar

Nagradni natječaj

Studentski.hr vodi čitatelje na rasprodani nastup Vlatka Štampara

Dijele se 2x2 ulaznice za nastup Vlatka Štampara u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Nagradni natječaj otvoren je do 20. rujna u 12 sati.

Lisinski izvana

Manifestacija u KD „Lisinski"

Predstavnici kulturno-umjetničkog amaterizma, najbolji od najboljih, na „Razglednici 6"

Najbolji kazališni i plesni studiji, glazbena društva, pjevački zborovi, skupine i ansambli, tamburaški, harmonikaški i mandolinski sastavi i orkestri, kulturno umjetnička društva, likovni umjetnici i književnici predstavit će se na velikoj pozornici „Lisinskog" 30. travnja.

Balet "Derviš i smrt"

Izvedba baletnog ansambla splitskog HNK-a

Remek-djelo Meše Selimovića „Derviš i smrt” u baletnom izdanju stiže u Lisinski

Baletni ansambl splitskog HNK-a u Lisinskom će dočarati unutarnja ljudska propitkivanja i prenijeti radnju romana Meše Selimovića.

Sea Star festival 2017.

Festival u Umagu

Vodeći svjetski mediji stavili „Sea Star” uz bok najboljem velikom europskom festivalu

„Tamo gdje granice i nacionalizam razdvajaju, organizatori EXIT-a akivno rade na ujedinjenju kroz glazbu i kulturu”, naglašava jedan od krucijalnih britanskih glazbenih medija Skiddle.