Najveći ovogodišnji maskenbal

Ludi tulum pod maskama i Ivan Šarić još jednom u Lisinskom

Ivan Šarić s maskom

Nakon što je rasprodao dva nastupa zaredom, Ivan Šarić vraća se u Lisinski, i to u novom ruhu. Pod maskama stiže na najveći ovogodišnji maskenbal u Zagrebu, a dodatnog programa također neće nedostajati.

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog već dugi niz godina pleše pod maskama. Tradicija se nastavlja uz obilje smijeha, veselja i dobrog glazbeno-scenskog programa 3. veljače 2018. od 19:30.

Ove godine smijeha će biti još više jer na pozornicu Velike dvorane dolazi Ivan Šarić, i to nakon dva nedavno održana nastupa na ovoj lokaciji. Za njegov se nastup uvijek traži karta više, a velika doza dobrog humora redovito nadmaši sva očekivanja zainteresiranih posjetitelja. S obzirom na prigodu, sigurni smo da Ivan te večeri neće ostati „svoj”. Nestrpljivo očekujemo vidjeti pod kakvu će se masku on sakriti. 

Prošećite i do predvorja gdje vas očekuje zanimljiv program. Tamo će vas zabaviti DJ Marek, Mak teatar, prvi iluzionistički teatar Hrvatske, i Zagiland, dok će atmosferu dodatno zagrijati Plesna skupina Back to Swing i atraktivne Brazilske plesačice. Posjetitelji će također moći uživati u oslikavanju lica i tijela nadarene družine iz Cirkorame te nastupu tamburaškog sastava uz večeru bogatu karnevalskim delicijama.

Foto: KD Vatroslav Lisinski

Dobrodošlicu na samom ulazu poželjet će vam Zagrebačke mažoretkinje i Greenhouse Blues Band. Pripremite se na dobru zabavu i mnoštvo zanimljivih likova koji će te večeri lutati Lisinskim.

O najboljoj maski na najvećem i najzabavnijem ovogodišnjem maskenbalu u Zagrebu odlučivat će odabrani žiri. Nagrade će se dodijeliti u više kategorija: za najbolju žensku, mušku, grupnu i dječju masku te najbolji plesni par.

Ulaznice po cijeni od 120 kuna uključuju ulaz na sve programe u Dvorani, dok će one od samo 50 kuna omogućiti pristup atraktivnom programu u predvorju Dvorane. Ulaznice po cijeni od 150 kuna uključuju uživanje uz glazbu tamburaškog sastava na bogatoj karnevalskoj večeri.

Komentari na članak

Vezani članci

Glumačka postava Aide

Premijera u Komediji

Svaka je priča ljubavna priča, a mjuzikl „Aida” najljepša je od njih

– Elton John je kao skladatelj napravio maestralan posao kad je napisao „Aidu”, priču o nubijskoj princezi koju igram i koja mi je donijela nagradu glumišta. Ovaj glazbeni i glumački materijal prava je poslastica i nadam se da će biti i za publiku. – istaknula je Renata Sabljak.

Maya Jama

Festival na Zrću

Maya Jama, voditeljca Brit Awardsa, zaštitno je lice Fresh Islanda

– Ovo će biti moja treća godina na Fresh Islandu koji me nikad ne razočara. Očekujem veće i bolje partije s nevjerojatnom vibrom. – ističe Maya Jama.

Koncert "Prijatelki i Kemo - Hiljade pahulja bijelih"

Koncert u KD "Lisinski"

"Hiljade pahulja bijelih" oživile sjećanje na Kemala Montena

Gitara i crvena jakna stajale su na pozornici "Lisinskog" dok su brojni domaći i regionalni glazbenici odavali počast velikom sarajevskom kantautoru povodom druge obljetnice njegove smrti.

Nina Badrić

Koncert u KD „Lisinski"

Glazbena diva Nina Badrić s četiri se tenora bori protiv raka

Đani Stipaničev, Marko Pecotić Peco, Vladimir Garić, Marko Škugor, Nina Badrić i Dubravka Šeparović Mušović nastupaju na koncertu „Četiri Tenora i prijatelji" koji se održava povodom 50. obljetnice Lige za borbu protiv raka.

Zorica Kondža

Koncert u Lisinskom

Glazbena diva Zorica Kondža s Tedijem Spalatom u borbi protiv tumora

U posebnoj večeri Tedi Spalato zapjevat će sa Zoricom Kondžom za Hrvatsku ligu protiv raka koja organizira koncert povodom 51. obljetnice rada.