Instagram profil student_kuha

Ljubav prema fotografiji i kuhanju ujedinjene u Instagram profilu

Naslovna

Ako ste često u nedoumici kako sastojke iz hladnjaka pretvoriti u ukusan obrok, inspiraciju pronađite na Ivanovu Instagram profilu.

Koliko ste se samo puta našli u onoj neizbježnoj situaciji kad vam kruli u želudcu, a uz to je posrijedi jedno od sljedećeg: a. menza je totalno predaleko, b. taman je prošlo 22:30 pa ni dostava pizze nije opcija, c. ni od onoga što imate u hladnjaku nemate nikakve ideje kako složiti pristojno jelo? Nastavite scrollati po Instagramu i možda naiđete na rješenje. Naime, mladi je Koprivničanac Ivan Štefanec nedavno pokrenuo zanimljiv Instagram profil student_kuha, a zapratite li ga, možda vas i nauči kako pretvoriti stari kruh u brzinski obrok ili što pripremiti kad gladna ekipa najavi da dolazi za pola sata.

Uz to što studira poslovnu ekonomiju u Puli, Ivan radi u rent-a-caru, a slobodno vrijeme posvećuje filmovima, nogometu i, ono najvažnije, fotografiranju. Ivan nam otkriva da je prva njegova ljubav bila fotografija.

– Odmalena sam zapravo u tome te su i prvi ušteđeni novci otišli na fotoaparat.

Hobi je pak odlučio pretvoriti u nešto više te se tako rodio prvi njegov Instagram profil kroz_objektiv čiji su iznimni pejzaži i portreti pridobili oko deset tisuća pratitelja.

– Budući da sam već duže na Instagramu, zanimalo me mogu li pokrenuti još jedan profil koji će postati jednako tako uspješan.

Profil student_kuha spoj je dviju njegovih ljubavi – fotografije i kuhanja, a iako su recepti koje objavljuje jednostavni i prilagođeni studentskim mogućnostima, Ivan bez lažne skromnosti zaključuje da se u njemu krije pravi masterchef.

– Ne biste vjerovali kad bih vam rekao da sam, iako sam trenutno student ekonomije, završio srednju školu za kuhara. No tek kada sam odlučio da ne želim biti kuhar i krenuo na fakultet, u meni se probudila ljubav prema kuhanju. Oduvijek je ona bila tu negdje, samo je škola nije znala probuditi.

Ivan najavljuje da je već pripremio nekoliko recepata – neki su plod njegove mašte, a neke je prilagodio sebi preuzevši ih iz raznih kuharica. Za prvi objavljeni recept kaže da ga je naučila mama, a svojom jednostavnošću najavljuje i buduće kulinarske uratke. Ipak, zaključuje da će se, ovisno o publici, možda okrenuti i pripremi kompliciranijih jela.

Iako kaže da bi se volio još više posvetiti svojim profilima, ne opterećuje se time previše. Ivan otkriva da ga zanima politika te ne skriva želje i ambicije da se u budućnosti počne baviti i time. Kolegama studentima pak poručuje neka ustraju u realizaciji svojih ideja jer nemaju što izgubiti. Ako ne uspiju, uvijek se mogu posvetiti nečemu drugom.

Komentari na članak

Vezani članci

Čokolada

Nedostatak nutrijenata

Što nam zapravo govori želja za određenom hranom?

Otkrijte što se krije iza vaše želje za određenom hranom i jeste li stvarno gladni.

Social networks

Patricija Panić

Svako Instagram iskustvo je novo iskustvo, svaka prepirka je novi Story

Zašto očekujemo od djece da se znaju snalaziti na internetu, da znaju razlučiti dobro od lošeg i da znaju razvijati svoj stav, a ne slijepo pratiti sve što vide i čuju, kada to ne možemo ni sami?

Kiviak

Čitati na prazan želudac

FOTO: Deset najčudnijih božićnih jela

Vodimo vas na putovanje kroz najčudnije specijalitete koji se u raznim državama pripremaju za Božić. Nakon ovog odbrojavanja voljet ćete sarmu još i više.

No stress siječanj

Udruga Studenti za studente Split

„No stress siječanj“ za lakši studentski život

Svjesni činjenice da je siječanj najstresniji mjesec u životu prosječnog studenta, udruga S4S pokrenula je projekt „No stress siječanj“. O čemu se radi i što su sve pripremili saznajte na linku!

Svijet na tanjuru

Samo za sladokusce

Posjetite festival „Svijet na tanjuru“ i uživajte u egzotičnim delicijama

Putovanje oko svijeta nikad nije bilo uzbudljivije i zato dođite na Europski trg od 8. do 18. rujna i okusite svijet oko sebe!