Koncert u klubu Boogaloo

Let 3 odgovoran za Veliku rock eksploziju

Let3 u Boogaloo-u

Ovogodišnja Velika rock eksplozija započinje 30. rujna, a zatvaraju je urnebesni brkati rockeri iz sastava Let3 6. listopada, kada će im se pridružiti Phantasmagoria i EoT.

Let 3 predvodi listu izvođača jubilarne, desete Velike rock eksplozije. Svima dobro znani urnebesni brkati rockeri nastupit će završnog dana, u petak, 6. listopada, na mjestu gdje je Eksplozija i započela – u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Uz legendarne riječke pičke svirat će kultni zagrebački dark-ghotic metalci Phantasmagoria i mladi karlovački razbijači atoma – EoT. Koncert počinje točno u 20:30, a ulaznice po cijeni od 70 kuna dostupne su online u sustavima Eventim i Entrio te na sljedećim prodajnim mjestima: Boogaloo, Dirty Old Shop, Rockmark, K'loto, Octopus Piercing Studio, Metal Bar Valhalla i Purgatory.

Ovogodišnja Velika rock eksplozija održat će se na šest različitih lokacija širom Zagreba. Otvorenje festivala i promocija dvostrukog CD albuma povodom prve desetoljetke festivala dogodit će se u subotu, 30. rujna, u 11 sati u galeriji Greta (Ilica 92). Veliko finale bit će u petak, 6. listopada, u dvorani Boogaloo (Vukovarska 68), gdje je održano i prvo izdanje, na kojem su nastupili Gretta, Gatuzo i Dosh Lee. Tijekom festivala svirat će se na različitim neuobičajenim mjestima kao što su galerija, knjižara, tonski studio, radio, Uspinjača i sl.

Komentari na članak

Vezani članci

Dečko i stari radio

Najava koncerta

Vrhunska kombinacija hip-hopa i live svirke u subotu u Metropolisu

Karte po cijeni od 20 kuna možete kupiti na samom ulazu u klub Metropolis na dan koncerta u 21 sat. 

SCool fest

Završen prvi SCool Fest

FOTOGALERIJA Više od 2000 ljudi zabavljalo se ovoga vikenda u SC-u

Festival s četiri različita glazbena floora u dva je dana posjetilo više od 2000 ljudi, što potvrđuje činjenicu da je studentima jedan ovakav festival uistinu i trebao.

Monoplay 2017 najava

Festival u Zadru

Renomirani svjetski umjetnici na novom izdanju Monoplaya

Deveti Monoplay za kraj kolovoza opet u Zadar dovodi izabrane solo radove te tako još jednom taj grad postaje neizostavnom destinacijom za sve ljubitelje plesa, stručnjake, kritičare i svu zainteresiranu publiku.

Zagreb Book Festival

EFFE oznaka kvalitete

Zagreb Book Festival odabran je u društvo najprestižnijih europskih festivala

EFFE oznaku dobivaju festivali koji se ističu iznimnom umjetničkom kvalitetom te imaju značajan utjecaj na lokalnoj, nacionalnoj i međunarodnoj razini.

Hartera cover

Dvanaesto izdanje festivala

Otkriveno tko se sve penje na Harterinu pozornicu

Dvanaesta Hartera na dva će dana posuditi prostor bivše tvornice Torpedo u Rijeci. Saznajte tko će ga zagrijati!