Koncert u klubu Boogaloo

Let 3 odgovoran za Veliku rock eksploziju

Let3 u Boogaloo-u

Ovogodišnja Velika rock eksplozija započinje 30. rujna, a zatvaraju je urnebesni brkati rockeri iz sastava Let3 6. listopada, kada će im se pridružiti Phantasmagoria i EoT.

Let 3 predvodi listu izvođača jubilarne, desete Velike rock eksplozije. Svima dobro znani urnebesni brkati rockeri nastupit će završnog dana, u petak, 6. listopada, na mjestu gdje je Eksplozija i započela – u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Uz legendarne riječke pičke svirat će kultni zagrebački dark-ghotic metalci Phantasmagoria i mladi karlovački razbijači atoma – EoT. Koncert počinje točno u 20:30, a ulaznice po cijeni od 70 kuna dostupne su online u sustavima Eventim i Entrio te na sljedećim prodajnim mjestima: Boogaloo, Dirty Old Shop, Rockmark, K'loto, Octopus Piercing Studio, Metal Bar Valhalla i Purgatory.

Ovogodišnja Velika rock eksplozija održat će se na šest različitih lokacija širom Zagreba. Otvorenje festivala i promocija dvostrukog CD albuma povodom prve desetoljetke festivala dogodit će se u subotu, 30. rujna, u 11 sati u galeriji Greta (Ilica 92). Veliko finale bit će u petak, 6. listopada, u dvorani Boogaloo (Vukovarska 68), gdje je održano i prvo izdanje, na kojem su nastupili Gretta, Gatuzo i Dosh Lee. Tijekom festivala svirat će se na različitim neuobičajenim mjestima kao što su galerija, knjižara, tonski studio, radio, Uspinjača i sl.

Komentari na članak

Vezani članci

Rovinj

Weekend Media Festival u Rovinju

Osigurane studentske kotizacije za Weekend Media Festival

Rovinj je domaćin osmog Weekend Media Festivala. U razdoblju od 24. do 27. rujna, studenti će imati priliku učiti od vodećih medijskih stručnjaka!

Stranac na Kastafskom kulturnom letu

25. Kastafsko kulturno leto

Stranac će isprovocirati (malo)građanski mentalitet na Crekvini

Predstava Stranac progovara o nespremnosti na prihvaćanje različitosti. Ilustraciju kroz likove i scensku sliku možete pogledati 17. srpnja u sklopu Kastafskog kulturnog leta.

ULTRA Europe 2017

Festival na Poljudu

ULTRA potvrdila status najvećeg međunarodnog događaja u Hrvatskoj

– ULTRA je definitivno ne samo sjajan poduzetnički poduhvat već i turistički proizvod, a sve dok naši građani žele festival, bit će ovdje gdje mu je mjesto i gdje i pripada – ističe splitski gradonačelnik.

EBAN Winter University 2016

Europska konferencija poslovnih anđela

Studentima veliki popusti na ulaznice za EBAN Winter University

U cijenu je uključen ulaz na dva dana konferencije, ručak za oba dana te ulaz na završni networking party. Ova ponuda je limitirana, odnosno traje do srijede 23. studenog u 23 sata.

Kazaliste

Ludens teatar

Uvodi se Teatralka, ulaznica u kazalište za osobe slabijeg imovinskog stanja

Teatralka – ulaznica dobrog srca, namijenjena je osobama slabijeg imovinskog statusa, koje nisu u mogućnosti izdvojiti iz svog budžeta novac za kazališne predstave koje se održavaju.