Koncert u klubu Boogaloo

Let 3 odgovoran za Veliku rock eksploziju

Let3 u Boogaloo-u

Ovogodišnja Velika rock eksplozija započinje 30. rujna, a zatvaraju je urnebesni brkati rockeri iz sastava Let3 6. listopada, kada će im se pridružiti Phantasmagoria i EoT.

Let 3 predvodi listu izvođača jubilarne, desete Velike rock eksplozije. Svima dobro znani urnebesni brkati rockeri nastupit će završnog dana, u petak, 6. listopada, na mjestu gdje je Eksplozija i započela – u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Uz legendarne riječke pičke svirat će kultni zagrebački dark-ghotic metalci Phantasmagoria i mladi karlovački razbijači atoma – EoT. Koncert počinje točno u 20:30, a ulaznice po cijeni od 70 kuna dostupne su online u sustavima Eventim i Entrio te na sljedećim prodajnim mjestima: Boogaloo, Dirty Old Shop, Rockmark, K'loto, Octopus Piercing Studio, Metal Bar Valhalla i Purgatory.

Ovogodišnja Velika rock eksplozija održat će se na šest različitih lokacija širom Zagreba. Otvorenje festivala i promocija dvostrukog CD albuma povodom prve desetoljetke festivala dogodit će se u subotu, 30. rujna, u 11 sati u galeriji Greta (Ilica 92). Veliko finale bit će u petak, 6. listopada, u dvorani Boogaloo (Vukovarska 68), gdje je održano i prvo izdanje, na kojem su nastupili Gretta, Gatuzo i Dosh Lee. Tijekom festivala svirat će se na različitim neuobičajenim mjestima kao što su galerija, knjižara, tonski studio, radio, Uspinjača i sl.

Komentari na članak

Vezani članci

Cold Snap, Throattwsiter, Apex - Good Vibrations

Nastupit će Cold Snap, Throattwister i Apex

Metal fešta za treći rođendan Good Vibrationsa!

Organizatori su  povodom rođendana priredili i bogate nagradne igre koje će se moći odigrati na fan page-u Good Vibrationsa, dok će iduće izdanje biti besplatno i, između ostalog, ponuditi panel diskusiju.

Balašević 1

Koncert u Slavonskom Brodu

Vječni Đorđe Balašević potvrdio zasad jedini ovogodišnji koncert u Hrvatskoj

Đorđe Balašević nastupit će u sportskoj dvorani Vijuš 11. lipnja. Dolazi u pratnji 16 izvanrednih glazbenika.

Sreća3

Festival mladenačke umjetnosti

CINAZ s pregršt aktivnosti gostuje na KvartArtu

Gdje su mladi, tu je i udruga CINAZ. Stoga je pripremila pregršt dogašnja kao gost festivala KvartArt.

Parov Stelar

Ususret zagrebačkom koncertu

Parov Stelar izvodi u Zagrebu „ludu mješavinu svih mogućih žanrova“

Zagrebačko-bečki bend Roppongi Red odabran je za predgrupu Parovu Stelaru na nadolazećem koncertu u Domu sportova. Uz to, Parov Stelar ima novi singl koji će hrvatska publika uživo moći čuti 7. travnja.

Sea Star 2018

Glazbena elita ponovno u Istri

Zvjezdana postava drugog izdanja Sea Star Festivala

Sea Star Festival u svibnju se vraća u umašku Stellu Maris! Donosimo vam prve najavljene izvođače drugog izdanja na „press” konferenciji održanoj 31. siječnja.