Koncert u klubu Boogaloo

Let 3 odgovoran za Veliku rock eksploziju

Let3 u Boogaloo-u

Ovogodišnja Velika rock eksplozija započinje 30. rujna, a zatvaraju je urnebesni brkati rockeri iz sastava Let3 6. listopada, kada će im se pridružiti Phantasmagoria i EoT.

Let 3 predvodi listu izvođača jubilarne, desete Velike rock eksplozije. Svima dobro znani urnebesni brkati rockeri nastupit će završnog dana, u petak, 6. listopada, na mjestu gdje je Eksplozija i započela – u zagrebačkom klubu Boogaloo.

Uz legendarne riječke pičke svirat će kultni zagrebački dark-ghotic metalci Phantasmagoria i mladi karlovački razbijači atoma – EoT. Koncert počinje točno u 20:30, a ulaznice po cijeni od 70 kuna dostupne su online u sustavima Eventim i Entrio te na sljedećim prodajnim mjestima: Boogaloo, Dirty Old Shop, Rockmark, K'loto, Octopus Piercing Studio, Metal Bar Valhalla i Purgatory.

Ovogodišnja Velika rock eksplozija održat će se na šest različitih lokacija širom Zagreba. Otvorenje festivala i promocija dvostrukog CD albuma povodom prve desetoljetke festivala dogodit će se u subotu, 30. rujna, u 11 sati u galeriji Greta (Ilica 92). Veliko finale bit će u petak, 6. listopada, u dvorani Boogaloo (Vukovarska 68), gdje je održano i prvo izdanje, na kojem su nastupili Gretta, Gatuzo i Dosh Lee. Tijekom festivala svirat će se na različitim neuobičajenim mjestima kao što su galerija, knjižara, tonski studio, radio, Uspinjača i sl.

Komentari na članak

Vezani članci

Evita

Dašak glamura

Nakon što je očarao West End i Broadway, mjuzikl „Evita“ stiže u Zagreb

S više od 40 godina iznimno uspješnog izvođenja na West Endu i Broadwayju, više od 20 nagrada i prijevoda mjuzikla na 14 jezika, „Evita“ je doista show koji se ne smije propustiti.

SCoolFEST

Nešto se "kuha" u Studentskom centru

SCool Fest - Što se krije iza misterioznog eventa?

17. i 18. travnja u Studentskom centru održat će se dvodnevni festival zanimljivog naziva SCool Fest

EXIT proglašen najboljim

Povratak titule u regiju

EXIT službeno najbolji europski festival!

– Ovim je EXIT ljeto ljubavi 2017. koje se sastojalo od 4 festivala u Novom Sadu, Umagu, Budvi i Temišvaru, s preko 350 000 posjetitelja, upisano zlatnim slovima u svjetsku festivalsku povijest. – rekao je Dušan Kovačević.

Sjećanje na prerano preminulog Branimira Vugdeliju

Memorijalni koncert

Sjećanje na prerano preminuloga Branimira Vugdeliju

Ove subote, 27. kolovoza održava deveti po redu memorijalni koncert za Branimira Vugdeliju. Nastupit će Embrio, One piece puzzle, Strength – Pantera Tribute i Jare.

Porcijunkulovo 2017.

Manifestacija u Čakovcu

„Porcijunkulovo": Besplatno na koncerte Massima, Nine Badrić, Tonyja Cetinskog i drugih

Ispod tisuća šarenih kišobrana održat će se novo izdanje „Porcijunkulova". Posjetitelje očekuje niz besplatnih koncerata, dječje igraonice i radionice, pričaonice, umjetničke izložbe, prezentacije i promocije specifičnih djelatnosti.