Kostrena Sunrise Festival

Kvarnerski izlazak sunca uz ritmične setove domaćih i stranih glazbenika

Kostrena Sunrise Festival naslovna

Ove ljetne sezone Jadranska obala postaje bogatija za još jedan festival u režiji domaće produkcije. Kostrena Sunrise Festival prvi će put zasjati Kvarnerskim poluotokom.

U tijeku je prodaja ulaznica za Kostrena Sunrise Festival koji će ovo ljeto prvi put obasjati Kvarnerski poluotok od 5. do 7. kolovoza. U svojem će prvom izdanju posjetiteljima pružiti najljepše prizore izlaska sunca uz ritmične i nezaboravne glazbene setove domaćih i stranih glazbenika te DJ-eva.

Festivalski programodvijat će se na šest lokacija: noćni program u Quorum beach baru, a dnevni u Tango beach baru, Baraka beach baru, Bunga Bunga beach baru te restoranu Barba Tome. Ovim beach barovima pridružuje se i još jedan na samoj obali Li-La, gdje će se održati otvorenje festivala i sportsko-rekreativni program.

Foto: Brže! Glasnije!

Kamperska je lokacija u neposrednoj blizini plaže, a sadržava sve potrebne čimbenike za ugodan boravak, uključujući restoran. Otvoreni barovi uz samu obalu privlače svojom intimnošću i ljepotom prirode kojom su okruženi.

Broj je ulaznica ograničen, a prodajna mjesta su beach barovi u Kostreni: Quorum, Tango, Baraka, Bunga-Bunga, Li- La, te Nina Boat Club u Rijeci. Cijena festivalske ulaznice iznosi 150 kuna, za dnevnu je na ulazu potrebno izdvojiti 100 kuna. Kamp-ulaznice stoje 150 kuna, a VIP 500 kuna.

Informacije o popratnim sadržajima bit će naknadno objavljene pa pratite službenu Facebook stranicu festivala.

Komentari na članak

Vezani članci

Ema Ruth Rundle

Koncert u Močvari

Nastavak krativnog puta u Hrvatsku dovodi Emmu Ruth Rundle

Nakon izvrsnog izdanja "Marked for Death" Ema Ruth Rundle surađuje s Jayem Jayleom na EP-u "The Time Between Us" koji će premijerno predstaviti na koncertu u zagrebačkom klubu Močvara.

7 ideja koje će vam pomoći da radite na sebi

Slatke ljetne brige

7 ideja koje će vam pomoći da radite na sebi

Ljeto je savršeno vrijeme za dodatno usavršavanje. Iskoristite kraj ljeta i pokušajte raditi na sebi pomoću ovih sedam ideja.

Smile emoji

Glazbeno-scensko djelo UFZG-a

„Srećko” putuje do dubrovačkog sveučilišnog kampusa

„Želja nam je prenijeti poruku i pokazati da su se mladi spremni angažirati, uložiti vrijeme i trud bez obzira na satnicu nastavnih kolegija.”

Exit Festival 2016 – drugi dan

Umag – Temišvar – Novi Sad – Budva

EXIT tim pokreće novi festival u Hrvatskoj

Novu je fazu kontinuirane misije regionalnog povezivanja EXIT tim započeo 2014. Ove je godine ostvario suradnju s hrvatskim gradom Umagom.

Detour Vintage

Najava koncerta

Detour predstavlja novu pjevačicu i novi singl

"Najbolji način da publici približimo svoj novi singl koji ilustrira smjer nadolazećeg akustičnog album, te ujedno predstavimo našu novu vokalisticu Ginu je koncert. Tako smo odlučili 7. travnja u Vintage Industrial Baru u nešto intimnijoj atmosferi službeno otvoriti našu slavljeničku godinu."