Kostrena Sunrise Festival

Kvarnerski izlazak sunca uz ritmične setove domaćih i stranih glazbenika

Kostrena Sunrise Festival naslovna

Ove ljetne sezone Jadranska obala postaje bogatija za još jedan festival u režiji domaće produkcije. Kostrena Sunrise Festival prvi će put zasjati Kvarnerskim poluotokom.

U tijeku je prodaja ulaznica za Kostrena Sunrise Festival koji će ovo ljeto prvi put obasjati Kvarnerski poluotok od 5. do 7. kolovoza. U svojem će prvom izdanju posjetiteljima pružiti najljepše prizore izlaska sunca uz ritmične i nezaboravne glazbene setove domaćih i stranih glazbenika te DJ-eva.

Festivalski programodvijat će se na šest lokacija: noćni program u Quorum beach baru, a dnevni u Tango beach baru, Baraka beach baru, Bunga Bunga beach baru te restoranu Barba Tome. Ovim beach barovima pridružuje se i još jedan na samoj obali Li-La, gdje će se održati otvorenje festivala i sportsko-rekreativni program.

Foto: Brže! Glasnije!

Kamperska je lokacija u neposrednoj blizini plaže, a sadržava sve potrebne čimbenike za ugodan boravak, uključujući restoran. Otvoreni barovi uz samu obalu privlače svojom intimnošću i ljepotom prirode kojom su okruženi.

Broj je ulaznica ograničen, a prodajna mjesta su beach barovi u Kostreni: Quorum, Tango, Baraka, Bunga-Bunga, Li- La, te Nina Boat Club u Rijeci. Cijena festivalske ulaznice iznosi 150 kuna, za dnevnu je na ulazu potrebno izdvojiti 100 kuna. Kamp-ulaznice stoje 150 kuna, a VIP 500 kuna.

Informacije o popratnim sadržajima bit će naknadno objavljene pa pratite službenu Facebook stranicu festivala.

Komentari na članak

Vezani članci

Tram 11

Pioniri hrvatskog hip hopa nastupaju u Domu sportova

Tram 11 se vraća na pozornicu nakon 14 godina pauze

Ulaznice su u prodaji od srijede, 5. travnja. Cijena im u pretprodaji iznosi 80 kuna, a na dan koncerta 100 kuna.

Paul McCartney

Na današnji dan

Član najuspješnijeg rock benda u povijesti postao vitez

Bivši Beatle primio je najveće britanske počasti 1997., a posvetio ih je ostalim članovima benda i rodnom gradu.

Elektro festival

Festival elektronske glazbe "Future Sound of Zagreb"

"Zvuci budućnosti" u Zagrebu

Prava zabava kreće u petak u Depo klubu. Na eventu pod nazivom „New Talent B2B Special“ publici će se predstaviti deset DJ-a koji će nastupom od 22 sata definitivno oduševiti i najzahtjevnije slušatelje. Cijena ulaznice za ovu večer iznosi 20 kn.

Morska površina

Kulturno aktivan odmor

Prvi Rab Film Festival pretrpan sadržajem; film moguće pogledati i s barke

Posjetitelji će pogledati odabir društveno relevantnih igranih i dokumentarnih filmova u kojima se istražuju aktualni globalni i lokalni problemi, poslušati koncerte Urbana & 4, Zdenke Kovačiček, dvojca Nipplepeople, Detoura i Elementala te napraviti prvi korak u upoznavanju nedovoljno poznate rapske gastronomske ponude.

Čeka se

Entuzijasti s Filozofskog fakulteta u Rijeci formiraju pjevački zbor

Odsad će se na Filozofskom fakultetu u Rijeci češće čuti pjesma

Dosad su osnivane udruge na raznim odsjecima FFRI-a, ali ovaj pjevački zbor nastoji povezati studente svih 11 odsjeka FFRI-a. Želimo im puno sreće te da što prije organiziraju koncert za studente i profesore FFRI-a.