NAJPOZNATIJA PEČENJARNICA NA OKRETIŠTU SAVSKI MOST PONOVNO RADI

"Kod anđela" po sendvič

"Kod Anđela"

 Uvijek nasmijanoj i ljubaznoj teti sa Savskog mosta svi su gladni gosti 'anđeli'.

Najpoznatija pečenjarnica na okretištu Savski most, poznata pod nazivom "kod anđela" i ujedno najdraže svratište savskih studenata nakon izlaska ili cjelonoćnog učenja, opet je otvorena. Podsjetimo, pečenjarnica je nakratko bila zatvorena zbog viška od 1,60 kuna u blagajni koju su pronašli porezni inspektori.
Privremeno zatvaranje izazvalo je negativne reakcije najvjernijih kupaca. Da su studenti zadovoljni sendvičima i ostalim delicijama koje ova pečenjara nudi svjedoči i facebook stranica Klub obožavatelja sendviča tete sa savskog mosta koja broji oko tri i pol tisuće fanova. Na toj stranici može se pronaći jako puno pohvala koje im korisnici upućuju, a nerijeki su komentari o obilatim količinama priloga koje dobiju samo ondje.

Komentari na članak

Vezani članci

Diet

Rješenje za višak kilograma

Top tri dijete za mršavljenje

Ne čekajte zadnji trenutak, već spojite ugodno s korisnim. Istovremeno pripremajte omiljena božićna jela i osmislite plan kako vratiti željenu težinu.

Mamurluk

Za lakši oporavak od burne noći

Hrana koja sprečava mamurluk

Često vas brine kako da nakon izlaska spriječite mamurluk, a mi vam donosimo koja hrana vam može u tome pomoći.

4 jednostavna recepta koji su savršeni za jesen

Probudite kuhara u sebi

4 jednostavna recepta savršena za jesenske dane

Jednostavni i ukusni recepti kao stvoreni za jesen.

Tjestenina u umaku

Brzo, jednostavno i ukusno

VIDEO: Recept za umak s votkom podići će vaše kuhanje na novu razinu

Pokazat ćemo vam kako uklopiti ostatke jeftine votke u nevjerojatno ukusan umak za tjesteninu.

Tjestenina

Kulinarski trikovi

VIDEO: Novi i brži način kuhanja tjestenine

Isprobajte novi način kuhanja tjestenine s kojim ćete ručak skuhati 5 minuta brže.