Koncert na otvorenom

Josipa Lisac provest će publiku na Šalati kroz više od 50 godina stvaralaštva

Josipa Lisac

Nakon što je proteklih prosinaca obilazila sve veće koncertne prostore u Zagrebu, Josipa Lisac prvi će put u svojih više od 50 godina karijere nastupiti na Šalati.

Naša velika glazbena umjetnica Josipa Lisac održat će u subotu, 6. srpnja, koncert na zagrebačkom stadionu Šalata. Pod zvjezdanim nebom, u prekrasnom koncertnom prostoru pretvorenom u veliko kazalište na otvorenom samo za ovu priliku, s isključivo sjedećim mjestima, svoju će publiku provesti kroz golemi katalog pjesama koji obuhvaća više od 50 godina stvaralaštva.

Posebna je zanimljivost to da će ovo biti njen prvi samostalni nastup na Šalati u karijeri, kao i podatak da će, nakon više od 10 godina, održati jedan zagrebački nastup izvan svojih tradicionalnih prosinačkih. Tijekom puno proteklih prosinaca obišla je sve veće koncertne prostore u Zagrebu i svaki više puta rasprodala, od Lisinskog i HNK-a, preko Tvornice kulture i Laube, do Doma spotova i Cibone. 

Nakon više od 50 godina nevjerojatne karijere Josipa Lisac ovih je dana ponovo glavna glazbena tema u regiji. Početkom prosinca objavila je sjajan album Josipa Lisac from Croatia Records studio… tu u mojoj duši stanuješ…, nedavno ulovila čak pet nominacija za Porin, a proteklog je vikenda rasprodala veliki koncert u SNP-u u Novom Sadu.

Ulaznice u prodaju kreću u četvrtak, 28. veljače, u 9 sati. Službena su prodajna mjesta: Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a) i sva prodajna mjesta Eventima

Komentari na članak

Vezani članci

Tram 11

Nastup u Domu sportova

Tram 11 ušao u povijest rasprodavši ulaznice za povratnički koncert

Premda je ostalo čak mjesec i pol do 11. studenog kada Tram 11 izlazi na pozornicu Doma sportova, ulaznica više nema u prodaji.

Plakat za Brucošijadu

Brucošijada FER-a

Poznata prva imena Brucošijade FER-a koja će se održati 7. studenog

Trideset i treća Brucošijada FER-a održat će se 7. studenog, a sada su predstavljeni i prvi izvođači koji će nastupiti

Deseti jubilarni koncert "Želim život"

„Želim život”

Više od 20 tisuća ljudi u raspjevanom ritmu slavilo život i rad Zaklade Ana Rukavina

Na zagrebačkom glavnom trgu ovog se ponedjeljka održao deseti jubilarni koncert „Želim život”. Podršku radu Zaklade Ana Rukavina dalo je više od 20 tisuća ljudi, poznata lica s domaće estrade i visoki politički dužnosnici. Građani su svojim pozivima donirali više od 1,2 milijuna kuna za ostvarivanje Aninog sna i pomoć oboljelima.

Plavi orkestar

Ususret „Everblue” turneji

Plavi orkestar, plavi Advent u Zagrebu i čarape

Zagrijavanje za koncert Plavaca koji će se početkom veljače održati u Domu sportova na repertoaru je ovog četvrtka. No ova je glazbena atrakcija pripremila još iznenađenja svojim obožavateljima...

Neno Belan

Koncert „Ljubav i moda – 30 godina" u Domu sportova

Neno Belan otkrio goste svog slavljeničkog koncerta

Krajem veljače Neno Belan sa svojim Fiumensima ima slavljenički koncert u zagrebačkom Domu sportova. Na pozornici će se priključiti Josipa Lisac, Zorica Kondža i Maja Posavec.