Upotreba 3D gaming tehnologija

Izrada animacija i interaktivnih instalacija na radionici „Primijenjeni video“

Radionica "Primijenjeni video"

Radionica „Primijenjeni video“ namijenjena je filmašima, studentima, montažerima, videoumjetnicima, programerima, entuzijastima i svima zainteresiranima za eksperimente u području novih medija. Prijave za sudjelovanje traju do 2. listopada.

Filmaktiv vas poziva na Primijenjeni video. Riječ je o radionici upotrebe 3D gaming tehnologija za izradu animacija i interaktivnih instalacija. Održavat će se od 4. do 7. listopada po pet sati dnevno na riječkoj adresi Korzo 28.

Radionica će povezati 3D modeliranje, animaciju, video i interaktivne tehnologije (MS Kinect, Makey Makey). Polaznici će se upoznati s osnovama korištenja Unreal 3D Editora, te izradom animacija i interaktivnih vizualnih instalacija pomoću Unreal Enginea. Na temelju usvojenog znanja, osmislit će i izraditi vlastite animacije i/ili interaktivne instalacije.

Radionica je namijenjena filmašima, studentima, montažerima, videoumjetnicima, programerima, entuzijastima i svima zainteresiranima za eksperimente u području novih medija. Poželjno je predznanje i iskustvo u montaži videa i izradi animacija (Adobe Premiere Pro, Final Cut, After Effects...) i/ili u 3D modeliranju (3ds Max, Blender, Maya, Sketchup...).

Prijave su otvorene do 2. listopada 2016, a šalju se na filmaktiv@filmaktiv.org. Potrebno je priložiti kratku biografiju te opis iskustva i interesa u području interakcija, izrade videa i animacija. Polaznici trebaju ponijeti vlastita prijenosna računala, iznimno je moguće korištenje računala Filmaktiva uz posebnu napomenu u prijavi.

 

 

Komentari na članak

Vezani članci

Računala

Fakultet organizacije i informatike

Ovogodišnja konferencija CECIIS 2018 okupit će svjetske znanstvenike i stručnjake

Konferencija o digitalnoj transformaciji koja će se održati od 19. do 21. rujna predstavit će istraživačke, znanstvene i stručne radove s područja informacijskih i inteligentnih sustava.

Radionica pisanja eseja u Klubu mladih Klooz

Klub mladih KLOOZ

Besplatno savladajte vještine pisanja u Udruzi CINAZ

Klub mladih KLOOZ organizira radionicu pisanja eseja u Udruzi CINAZ. Prijaviti se možete do 8. ožujka.

Grad Rijeka naslovna

Studenti bez subvencioniranog smještaja

Studentski centar u Rijeci nudi uslugu oglašavanja za potražnju i ponudu privatnih stanova

Studentski centar u Rijeci još je jednom priskočio u pomoć svojim studentima objavljujući oglase potražnje i iznajmljivanja privatnih stanova za studente bez subvencioniranog smještaja.

60 godina osnutka i rada Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci

Sveučilište u Rijeci

60 godina osnutka i rada Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci

Ovogodišnji Dani Medicinskog fakulteta u Rijeci posebni su po tome što obilježavaju značajan jubilej, 60 godina tradicije, postojanja i rada.

Riverzija

Interdisciplinarna radionica

Riječkim simbolima „ri:verzija” pristupa na suvremeni način

U tijeku su prijave za „ri:verziju”, radionicu koja će okupiti hrvatske studente i studente iz šire regije kako bi stvorili novu sliku Rijeke kao grada.