Upotreba 3D gaming tehnologija

Izrada animacija i interaktivnih instalacija na radionici „Primijenjeni video“

Radionica "Primijenjeni video"

Radionica „Primijenjeni video“ namijenjena je filmašima, studentima, montažerima, videoumjetnicima, programerima, entuzijastima i svima zainteresiranima za eksperimente u području novih medija. Prijave za sudjelovanje traju do 2. listopada.

Filmaktiv vas poziva na Primijenjeni video. Riječ je o radionici upotrebe 3D gaming tehnologija za izradu animacija i interaktivnih instalacija. Održavat će se od 4. do 7. listopada po pet sati dnevno na riječkoj adresi Korzo 28.

Radionica će povezati 3D modeliranje, animaciju, video i interaktivne tehnologije (MS Kinect, Makey Makey). Polaznici će se upoznati s osnovama korištenja Unreal 3D Editora, te izradom animacija i interaktivnih vizualnih instalacija pomoću Unreal Enginea. Na temelju usvojenog znanja, osmislit će i izraditi vlastite animacije i/ili interaktivne instalacije.

Radionica je namijenjena filmašima, studentima, montažerima, videoumjetnicima, programerima, entuzijastima i svima zainteresiranima za eksperimente u području novih medija. Poželjno je predznanje i iskustvo u montaži videa i izradi animacija (Adobe Premiere Pro, Final Cut, After Effects...) i/ili u 3D modeliranju (3ds Max, Blender, Maya, Sketchup...).

Prijave su otvorene do 2. listopada 2016, a šalju se na filmaktiv@filmaktiv.org. Potrebno je priložiti kratku biografiju te opis iskustva i interesa u području interakcija, izrade videa i animacija. Polaznici trebaju ponijeti vlastita prijenosna računala, iznimno je moguće korištenje računala Filmaktiva uz posebnu napomenu u prijavi.

 

 

Komentari na članak

Vezani članci

Studenti 4

Riječki studenti vole čitati:

Znate li da Rijeka ima Studentski čitateljski klub?

Tina Kovačić nam otkriva što je to Studentski čitateljski klub koji djeluje u Rijeci već dvije godine te navodi aktivnosti kojima se bave članovi SČK-a :)

https://www.flickr.com/photos/30478819@N08/31638582878/in/photolist-95oXrA-d2SwE1-aaCd9r-dSTQ3C-95oY11-QcN1qf-aaF3jG-mjG3bj-DfJXB-76nQAs-d48mNs-8LaTSZ-7PsUYF-TeakqK-aaCdbe-6zKKSq-dekYu5-6PaQw6-aaF3e9-aaCdbB-aaF3f1-bQTQ8Z-7ZY1VS-krzysG-FDaNGZ-t36JSw-21tJRFQ-23zCU1P-7arKG6-EQ3K3E-aSSEgx-8rH5eZ-ef5H6V-7pYjBc-7q3eno-9boVMJ-25qTEZo-NSGdZS-P3XjC8-79nSHk

Radionica u Centru za mlade

Štedopis pomaže mladima donositi pametne financijske odluke!

Polaznici dvodnevne radionice u Centru za mlade naučit će odgovorno upravljati svojim novcem, ispravno planirati financijske ciljeve i donositi pametne financijske odluke.

Impulse festival 2017.

Omladinski kulturni centar Palach

Novi Impulse festival posvećuje glazbenu tribinu i sajam ploča kultnim medijima

Ana Dajić, Voljen Korić i Branimir Slijepčević Brada gosti su glazbene tribine novog izdanja riječkog Impulse festivala. Nakon tribine posjetitelje očekuje sajam ploča.

Obrazovanje i budućnost

5. sjednica Rektorskog zbora u tekućoj akademskoj godini

Rektorski zbor želi udvostručenje financijskih sredstava za istraživanja

U Rijeci se 22. veljače održala peta sjednica Rektorskog zbora. Donosimo vam glavne teme sjednice i zaključke rasprava.

60 godina osnutka i rada Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci

Sveučilište u Rijeci

60 godina osnutka i rada Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Rijeci

Ovogodišnji Dani Medicinskog fakulteta u Rijeci posebni su po tome što obilježavaju značajan jubilej, 60 godina tradicije, postojanja i rada.