Upotreba 3D gaming tehnologija

Izrada animacija i interaktivnih instalacija na radionici „Primijenjeni video“

Radionica "Primijenjeni video"

Radionica „Primijenjeni video“ namijenjena je filmašima, studentima, montažerima, videoumjetnicima, programerima, entuzijastima i svima zainteresiranima za eksperimente u području novih medija. Prijave za sudjelovanje traju do 2. listopada.

Filmaktiv vas poziva na Primijenjeni video. Riječ je o radionici upotrebe 3D gaming tehnologija za izradu animacija i interaktivnih instalacija. Održavat će se od 4. do 7. listopada po pet sati dnevno na riječkoj adresi Korzo 28.

Radionica će povezati 3D modeliranje, animaciju, video i interaktivne tehnologije (MS Kinect, Makey Makey). Polaznici će se upoznati s osnovama korištenja Unreal 3D Editora, te izradom animacija i interaktivnih vizualnih instalacija pomoću Unreal Enginea. Na temelju usvojenog znanja, osmislit će i izraditi vlastite animacije i/ili interaktivne instalacije.

Radionica je namijenjena filmašima, studentima, montažerima, videoumjetnicima, programerima, entuzijastima i svima zainteresiranima za eksperimente u području novih medija. Poželjno je predznanje i iskustvo u montaži videa i izradi animacija (Adobe Premiere Pro, Final Cut, After Effects...) i/ili u 3D modeliranju (3ds Max, Blender, Maya, Sketchup...).

Prijave su otvorene do 2. listopada 2016, a šalju se na filmaktiv@filmaktiv.org. Potrebno je priložiti kratku biografiju te opis iskustva i interesa u području interakcija, izrade videa i animacija. Polaznici trebaju ponijeti vlastita prijenosna računala, iznimno je moguće korištenje računala Filmaktiva uz posebnu napomenu u prijavi.

 

 

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/en/read-book-reading-literature-books-369040/

Noć knjige u Rijeci

Čitajte posvuda, bezglasno u autobusu ili naglas na čitanju poezije

Povodom obilježavanja Noći knjige koja traje od 21. do 24. travnja u Rijeci će se održati nekoliko zanimljivih događaja kojima mogu prisustvovati svi zainteresirani.

Udruga CINAZ vam omogućuje da osvojite poslodavca i dobro se zabavite!

Klub mladih KLOOZ

Udruga CINAZ vam omogućava da osvojite poslodavca i dobro se zabavite!

Ponovno vas očekuje zanimljiv program u udruzi CINAZ. Uz večeri društvenih igara, možete se prijaviti i za radionicu pisanja životopisa.

ri

Sveučilište u Rijeci

Sedmodnevna proslava obljetnice Filozofskog fakulteta, organiziran i besplatni koncert

Riječki studenti imat će ispunjen tjedan u svibnju povodom obilježavanja 20. obljetnice postojanja Filozofskog fakulteta u Rijeci. Održat će se razne radionice, predavanja, kvizovi te koncert s bogatim programom koji će se održati 10. svibnja.

Okušajte se u artikulaciji kritičkog iskaza

Radionica Književne udruge Ludens

Okušajte se u artikulaciji kritičkog iskaza

Otvoren je natječaj za sve koji se žele okušati u pisanju kritike. Prijaviti se možete do 10. travnja.

https://pixabay.com/en/support-letters-scrabble-help-2355701/

Socijalni program Grada Rijeke

Rijeka pomaže srednjoškolcima i studentima novčanom pomoći od 1000 kuna

Grad Rijeka do 21. rujna zaprima zahtjeve o isplaćivanju jednokratne novčane pomoći redovitim srednjoškolcima i studentima. Saznajte ispunjavate li uvjete za ostvarenje pomoći te kako se prijaviti.