Festival u Umagu

Indirekt ovog ljeta glazbom, slikom i riječju dodaje boju svakodnevici

Indirekt festival

Peto izdanje Indirekt Music&Art festivala održat će se od 1. do 4. lipnja na području Umaga. Očekuju se druženje s nezavisnim entuzijastima koji se izražavaju glazbom, slikom i pisanom riječju.

Novo, peto izdanje Indirekt Music&Art festivala predstavlja svoje prve ovogodišnje izvođače. Nastupit će mladi, talentirani inde/folker Sir Croissant iz BIH, indie/folk kantautor Jakob Kobala iz Slovenije, amerikana dark pop Sofie From Seattle iz Srbije te energični indie/blues rock duo Cari Cari i trippy/noise pop kolektiv Mile Me Def iz Austrije.

Uskoro će biti objavljeni ostali izvođači, ali i drugi umjetnici i književnici s kojima lndirekt hrabro korača prema ideji da postane festival za sva četiri godišnja doba. Dok je jesen rezervirana za Srbiju, zima za Zagreb, ekipa koketira s idejom proljeća u Sloveniji, a ljeto im je već tradicija.

Festival traje od 1. do 4. lipnja na intimnom prostoru kampa Veli Jože u Savudriji. Regionalna nezavisna scena i ove će se godine okupiti u Umagu, i to zavučena u šumi, u hladu borova, tik uz more. A Jože još veli da nas čekaju tri dana druženja i uživanja u sakupljenoj kreativi nezavisnih entuzijasta koji glazbom, slikom i pisanom riječju dodaju malo boje našoj svakodnevici.

Više informacija potražite na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

J.J

Na današnji dan

27 činjenica koje niste znali o rock-blues legendi Janis Joplin

Na današnji je dan 1970. umrla Janis Joplin. Donosimo zanimljivosti koje sigurno niste znali o legendarnoj rock-blues pjevačici.

Dante Alighieri

Na današnji dan

Rođen Dante Alighieri

Današnji datum, 29. svibnja, smatra se datumom rođenja velikog talijanskog pjesnika, Dantea Alighierija.

Impulse Park Fest - naslovna

Udruga KLAN

Impulse Park Fest u Našicama

Festival urbane glazbene kulture i vizualnog segmenta održat će se u našičkom parku pored jezera.

Izgubite se u fotogaleriji glazbeno-umjetničkog festivala Lost Theory 8

Izgubite se u fotogaleriji glazbeno-umjetničkog festivala

FOTO: Pogledajte kako je bilo na Lost Theory Festivalu!

Ovog ljeta, točnije od 12. do 17. kolovoza, održao se Lost Theory Festival. Riječ je o hrvatskoj „trance“ verziji Woodstocka koji se održava u Deringaju, mjestu šest kilometara udaljenom od Gračaca.

Armin van Buuren

Izvještaj s prvog dana Croatia Music Weeka

Fenomenalan doček Nove godine uz legendarnog Armina van Buurena

Više od 10 000 ljubitelja elektroničke glazbe dočekalo 2017. godinu uz legendarnog Armina van Buurena u prepunoj zagrebačkoj Areni.