Druženje na FER-u

Igranje poziva na igranje društvenih igara

Dan društvenih igara na FER-u 2017.

Ove subote svim zainteresiranim Zagrepčanima otvara se prilika za druženje uz neku od preko 100 različitih modernih igara. A organizira se i „Fantastic Fan Edition“, posebno žanrovsko izdanje kviza.

U sklopu obilježavanja Međunarodnog dana društvenih igara zagrebačka udruga Igranje organizira svoj 11. Dan društvenih igara. Cjelodnevno druženje održat će se 29. travnja 2017. u prostorijama FER-a, na adresi Ulica Grada Vukovara 39 (restoran Casssandra), u vremenu od 11 do 22 sata.

Volonteri udruge bit će na raspolaganju posjetiteljima koji će moći odigrati neku od preko 100 različitih modernih društvenih igara. Neki su od naslova: Ticket to Ride, Carcassonne, Settlers of Catan, Lords of Waterdeep, Scythe, Terraforming Mars. Primjereni su i za one koji se nikad nisu susreli s modernim igrama, a znalci će za sebe sigurno pronaći nešto novo iz kolekcije.

Tijekom dana bit će organizirano i posebno žanrovsko izdanje kviza – Fantastic Fan Edition. Sudionici će moći provjeriti svoje znanje SF-a, fantazije te pripadajućeg geek fandoma kroz niz neočekivanih kategorija, čija će pitanja inspiraciju crpiti iz domena filma, književnosti, glazbe, stripa te mnogih drugih područja. Za obitelji s djecom na raspolaganju je i nekoliko izvrsnih i nagrađivanih dječjih društvenih igara uz koje će se moći zabaviti i roditelji.

Cijena je ulaznice 10 kuna po osobi, a za obiteljsku ulaznicu potrebno je izdvojiti 20 kuna. Za članove udruge Igranje i njihove obitelji ulaz je besplatan. Bilo da ste početnik ili već zaljubljenik u društvene igre, pridružite se jer je zabava zagarantirana.

Komentari na članak

Vezani članci

poslovni

Konferencija „The Art of Feminine Leadership”

„Iako su žene manje plaćene od muškaraca, prirodno su talentirane za vođenje”

Vrijeme je za prvu konferenciju koja slavi ženske vještine vodstva kao temelj uspješnog poslovanja, a na kojoj će sudjelovati čak 12 govornika. U prodaji su ulaznice za zagrebačko jednodnevno izdanje, a za studente su osigurane najjeftinije ulaznice.

Ludens teatar

Kazališna manifestacija

Varaždinski Studentski centar omogućio popuste za „Ljeto u Ludensu”

Koprivničku publiku kroz srpanj čekaju četiri predstave pod zvjezdanim nebom u Atriju Doma mladih, a moguće je kupiti studentske ulaznice po 50% povoljnijoj cijeni.

Zagreb Fantasy Convention 2016.

Zagreb Fantasy Convention

Zakoračite s vilenjacima, patuljcima, ratnicima i magovima u oživjeli svijet fantazije

Zagreb Fantasy Convention nezaboravan je događaj na kojem vas očekuju natjecanja u videoigrama i cosplayu, društvene igre, radionice, igraonice za djecu, vitezovi te kuhinja s autentičnom srednjovjekovnom hranom.

Vatra u Tvornici

Drugi singl s prošlogodišnjeg akustičnog koncerta

Vatra predstavlja „Mornarsku majicu“ u kubanskom stilu

Novi aranžman pjesme, koji priziva sunce i ljeto, odveo je bend pravcem kojim još nisu išli.

Pipsi

Božićni koncert u Vintage Industrialu

Dodan i treći dan Pipsa u Vintageu

Nakon što su 21. i 22.12. u kratkom roku rasprodani, dodan je i treći dan - srijeda 20.12.