Koncerti u Domu sportova

Hladno pivo sažima 30 godina rada u 2 dana

Hladno pivo laa

Kad je u svibnju 1988. godine odsvirao svoj prvi koncert malo je tko mogao pretpostaviti da će bend Hladno pivo postati toliko važan, a sada njegova mnogobrojna publika željno iščekuje jedinstvene set liste koje priprema za koncerte u 2018. godini.

Hladno pivo proslavit će 30 godina rada serijom posebnih koncerata u 2018. Nastupi će započeti dvodnevnom rezidencijom u Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova.

Prvi koncert, u petak 2. ožujka, nazvan je Old School i bit će u potpunosti posvećen prvoj fazi karijere. U fokusu će biti prva četiri studijska albuma – Džinovski, G.A.D., Desetka i Pobjeda – objavljena od 1993. do 1999. godine Druge večeri, u subotu 3. ožujka, bend će odsvirati Greatest Hits set, s dakako najznačajnijim pjesamama iz sva tri desetljeća. S obzirom na to kakvi su planovi svake će večeri biti poseban show s jedinstvenim set listama, a Pivo će u dva dana izvesti više od 70 pjesama.

Kada je u svibnju 1988. odsvirao svoj prvi koncert u Kumrovcu malo je tko mogao pretpostaviti da će ovaj sastav postati jedan od najvećih i najvažnijih hrvatskih bendova svih vremena, niti da će trajati impresivnih 30 godina. U ta prva tri desetljeća banda iz Gajnica, punk rock uspio se progurati na vrhove top lista, Hladno je pivo uspjelo iskrojiti glazbenu povijest kompletne regije i jedan underground zvuk izvući iz klubova ne samo u dvorane nego i na otok na Jarunu postavivši pritom rekord koji će teško biti oboren. Na okruglu, i za mnoge grupe nedostižnu obljetnicu, u svom će gradu započeti seriju specijalnih koncerata na kojima će na svoje jednako doći fanovi s početka priče, ali i oni koji su rođeni puno kasnije od te prekretničke 1988. godine

se

U ponudi će se naći dnevne karte i limitirani paket ulaznica za oba dana, a prodaja je krenula 13. studenog. Za dnevne karte trebat će odvojiti 80 kuna do 31. prosinca, odnosno 90 kuna od 1. siječnja. Fan paket ulaznica za oba datuma iznosit će 140 kuna, a takvih će u prodaji biti svega 200.

Komentari na članak

Vezani članci

Gavella Fair 2017

Festival u Frankopanskoj

Na Gavella Fairu možete pogledati sve predstave po jedinstvenoj cijeni od 20 kuna

Najbolju glumicu i najboljeg glumca u predstavama premijerno izvedenim ove sezone na Gavella Fairu izabrat će prosudbeno povjerenstvo sastavljeno od najvjernijih gledatelja ovog kazališta, a najbolju predstavu sezone odabrat će žiri portala Studentski.hr.

Cold Snap, Throattwsiter, Apex - Good Vibrations

Nastupit će Cold Snap, Throattwister i Apex

Metal fešta za treći rođendan Good Vibrationsa!

Organizatori su  povodom rođendana priredili i bogate nagradne igre koje će se moći odigrati na fan page-u Good Vibrationsa, dok će iduće izdanje biti besplatno i, između ostalog, ponuditi panel diskusiju.

https://pixabay.com/en/cathedral-choir-stalls-lectern-3750253/

Poklon studentima i djelatnicima

Sveučilište u Zadru daruje 10 ulaznica za adventski koncert Zbora HRT-a

Sveučilište u Zadru daruje deset ulaznica djelatnicima i studentima koji žele uživati u tradicionalnim adventskim i božićnim pjesmama u izvedbi Zbora HRT-a.

Otvorenje 11. Ferragosto JAM-a

Festival na Orahovačkom jezeru

Eksplozivno otvaranje Ferragosta uz duplo Hladno pivo i Krankšvester; vrhunac u petak i subotu

Koncertom Krankšvestera i dvama koncertima Hladnog piva započeo je ovogodišnji Ferragosto JAM. Udarni su dani petak i subota kada se očekuje čitav niz nastupa velikih izvođača!

Emotikoni

Nagradni natječaj

Rečenica sastavljena od riječi i emotikona vodi vas besplatno na Brucošijadu FER-a!

Studentski.hr i KSET raspisali su nagradni natječaj u kojem dijele 2x2 ulaznice za Brucošijadu FER-a. Nagrađuju se najkreativniji sudionici.