Koncert u Domu sportova

Hladno pivo, Brkovi i Šank spojit će nekoliko generacija na Tulum turneji

Hladno pivo laa

Od srijede 25. svibnja u prodaji su ulaznice za ovogodišnji Tulum turneje. Treće izdanje kreće žanrovski određenim smjerom.

Ovogodišnja Tulum turneja, jesenska dvoranska serija koncerata, započet će svoj put u Domu sportova u subotu 15. listopada. Prva stanica donosi dosad najžešće izdanje, svezagrebački punk rock Tulum u režiji Hladnog piva, Brkova i Šanka.

Zahvaljujući aktualnom albumu Dani zatvorenih vrata, jednom od najboljih u karijeri, Hladno pivo ponovo je suvereno zasjelo na vrh regionalne rock scene. Čak sedam singlova skinuto je s tog izdanja, od nastupnog Vjeruj u mene do tek lansiranog Dibidusa koji prati sjajan spot režisera Vojana Koceića. Na Tulum, naravno, osim novih songova, Mile i dečki donose najbolje iz repertoara u dvosatnom setu u kojem će se naći sve od Bubašvaba naovamo.

Punk folk wellness petorka Brkovi proteklu je godinu uz brojne klubove punila i najveće dvorane regije. Bend koji se rijetke radijske stanice usude pustiti u eter rasprodao je prvo Malu dvoranu Doma sportova u ožujku 2015, da bi potom, poguran odličnim novim albumom Torzo Dade Topića, napunio i beogradsku Halu sportova početkom prošlog mjeseca. Krcat kalendar dovest će Brkove do velikog broja solo i festivalskih nastupa ovoga ljeta, a naposljetku i do Tuluma u Domu sportova.

Punk rock kvartet Šank dokazao je, napunivši Tvornicu kulture 13. svibnja, da stvara sve brojniju, izuzetno vjernu bazu fanova. Grad je naš, Zagreb gori, Ljubav gradu i Borac pjevaju se s visoko podignutim šakama ili surfajući po glavama prvih redova. Ulica već odavno nije imala tako jak i artikuliran stav poput onog koji progovara kroz pjesme Šanka.

Nakon nositelja, Dubioza Kolektiva i S.A.R.S.-a u prvoj te Bajage i Silentea u drugoj sezoni, Tulum u svojoj trećoj godini najprepoznatljivije dosad kreće žanrovski određenim smjerom. Punk rock kombinacije spojit će u Domu sportova nekoliko generacija u velikom mosh pitu. Jedna stvar ipak će ostati ista, a to je činjenica da i ovoga puta donose više od četiri koncertna sata za izuzetno povoljnu cijenu ulaznice koja se može kupiti već od srijede, 25. svibnja.

Datumi i izvođači na preostala dva Tuluma – u Splitu i Rijeci – bit će objavljeni tijekom nekoliko tjedana. Ulaznice u prodaju kreću po cijeni od 60 kn. Ta će cijena biti na snazi do 17. srpnja, a od 18. se penje na 70 kn. Ako ulaznica ostane, na dan će koncerta njihova cijena iznositi 90 kn.

Komentari na članak

Vezani članci

Tvrtko Stipić u Komediji

Koncert u Komediji

Strahovito poznate, prašnjave, egzotične skladbe Stipić posvećuje rodnom Zagrebu

Tvrtko Stipić održat će koncert ove nedjelje u kazalištu Komedija. Najavljuje nezaboravnu večer punu glazbe, emocija i nostalgije uz ponekog gosta iznenađenja.

Međimurska fešta 2018

Zabava u klubu Roko

Međimurska fešta: Aquarium band, piće dobrodošlice i vrhunsko međimursko vino

Udruga studenata Međimurja pripremila je još jednu zabavu za Međimurce i prijatelje, one u Zagrebu i one koji stižu iz Čakovca organiziranim autobusom.

Humanitarna akcija "Uljepšajmo njihov svijet"

Humanitarna akcija

Vannin koncert „uljepšava svijet" djeci sa sindromom Down

– Želimo pridonijeti u stvaranju okružja u kojem će vrijednost i dignitet osoba sa sindromom Down biti prepoznati i prihvaćeni te u kojem će dobiti kompletnu zdravstvenu njegu i obrazovanje koje njihovo stanje zahtijeva kako bi razvili sve svoje najbolje mogućnosti. – ističe Damir Jugo.

Natali Dizdar_KKL

Kastafsko kulturno ljeto

Na vrhuncu karijere Natali Dizdar objedinjuje proteklih 13 godina rada pred kastavskom publikom

Svrstana među najcjenjenije vokale u zemlji, Natali Dizdar stiže s novim albumom pred publiku Kastafskog kulturnog leta, u čijem će programu i objediniti svojih proteklih 13 godina rada.

Kawasaki 3P

Koncert u Domu sportova

Kawasaki 3P čeka obožavatelje na liniji "asfalt-šank-brzina-tribina"

Već godinama bend Kawasaki 3P svojim autoironijskim i zafrkantskim duhom okuplja brojne obožavatelje, a koncert karijere pripremaju ovog ožujka u zagrebačkom Domu sportova.