Hip hop festival

High5 i Kandžija sa svojim Golim ženama "drito" prema Tvornici

High5, LAA

Samo dvije zime bile su potrebne da se "Drito iz Tvornice" ustoliči kao najjače klupsko hip hop okupljanje i prvi važan festival godine. Na njegovom novom izdanju gostuju Kandžija i Gole žene te High5.

Drito iz Tvornice, naš najveći zimski hip hop festival, doživjet će svoje treće izdanje. Održat će se 26. i 27. siječnja 2018. u Velikom pogonu Tvornice kulture.

Samo dvije zime bile su potrebne da se ustoliči kao najjače klupsko hip hop okupljanje i prvi važan festival godine. Vješto složeni line up-ovi donosili su najaktualniji presjek izuzetno potentne scene koja, sudeći prema rasprodanim izdanjima, nema problema napuniti najveći klub u državi – Tvornicu kulture.

Kompletan popis izvođača objavit će se u četiri vala. U prvom se otkrivaju po jedan headliner svake večeri, tako će u petak nastupiti Kandžija sa svojim Golim ženama, a u subotu High5.

Uskoro će se navršiti druga godišnjica Kandžijinog izuzetno uspješnog albuma Nema labavo na račun kojeg je najpoznatiji slavonski MC sa svojim Golim ženama uzduž i poprijeko prešao cijelu regiju. Njihov fantastičan live nastup po prvi put će označiti jednu večer DIT-a.

Zagrebački trap majstori High5 praktički su bili rezidenti festivala dosad, a uz aktualan singl Nema da nema i solo projekte proteklih mjeseci postoji dovoljno dobrih razloga da još jednom ponesu ulogu headlinera, ovaj put subotnje večeri Drita.

Od petka, 13. listopada u ponudi će se naći limitiran broj dnevnih i festivalskih ulaznica. Dnevne će u pretprodaji iznositi 65 kuna, a na dan koncerta 85 kuna. Kupiti se mogu u Dirty Old Shopu, Rockmarku i na prodajnim mjestima te na stranici Entria. Cijena festivalskih iznosi 115 kn i moći će se kupiti isključivo u Dirty Old Shopu.

Komentari na članak

Vezani članci

Poljud

Izvedba Tijardovićeve operete

Spektakularna „Kraljica lopte“ izvodi se na Poljudu u Splitu

Opereta „Kraljica lopte“ posebna je zbog toga što se prvi put takva predstava izvodi na stadionu. Samo 1800 najbržih imat će priliku uživati u izvedbama predstave koja je zadnji put održana 1926. godine.

Mabiisi

Najava koncerta

Mabiisi donosi dašak Afrike u KSET

Glazba Mabiisija jednom je riječju, poput većine glazbe od Ouagadougoua do Bolgatanga, izlika ljudima da se skupe i uživaju.

RNB Confusion naslovna

Zabava u Katranu

Osam razloga za posjet Rođendanskom festivalu RNB Confusiona

Čak 14 glazbenih gostiju uveličat će rođendansku proslavu RNB Confusiona, jedinstvenog klupskog branda. Otkrivamo zašto morate požuriti po ulaznice za ovo nezaboravno glazbeno putovanje.

Muzej iluzija, Zagreb

Nagradna igra

Odgonetnite logički problem i osvojite karte za Muzej iluzija

Studentski.hr ponovno vas nagrađuje ulaznicama za Muzej iluzija. Odgovorite točno na nagradno pitanje i posjetite svijet iluzija potpuno besplatno. Pravila nagrade igre nalaze se u članku.

Sedmi Bloomsday – Augustov hram

James Joyce proslavljen u Hrvatskoj

Mističnom filmskom projekcijom podno Augustova hrama završen sedmi Bloomsday

Festival koji sljubljuje Istru i Irsku zaokružio je sedmo izdanje na pulskom Forumu projekcijom adaptacije „Uliksa“ imena „Bloom“ podno Augustova hrama i ljetnih zvijezda nakon dva dana raznolikih i dinamičnih festivalskih aktivnosti.