Hip hop festival

High5 i Kandžija sa svojim Golim ženama "drito" prema Tvornici

High5, LAA

Samo dvije zime bile su potrebne da se "Drito iz Tvornice" ustoliči kao najjače klupsko hip hop okupljanje i prvi važan festival godine. Na njegovom novom izdanju gostuju Kandžija i Gole žene te High5.

Drito iz Tvornice, naš najveći zimski hip hop festival, doživjet će svoje treće izdanje. Održat će se 26. i 27. siječnja 2018. u Velikom pogonu Tvornice kulture.

Samo dvije zime bile su potrebne da se ustoliči kao najjače klupsko hip hop okupljanje i prvi važan festival godine Vješto složeni line up-ovi donosili su najaktualniji presjek izuzetno potentne scene koja, sudeći prema rasprodanim izdanjima, nema problema napuniti najveći klub u državi – Tvornicu kulture.

Kompletan popis izvođača objavit će se u četiri vala. U prvom se otkrivaju po jedan headliner svake večeri, tako će u petak nastupiti Kandžija sa svojim Golim ženama, a u subotu High5.

Uskoro će se navršiti druga godišnjica Kandžijinog izuzetno uspješnog albuma Nema labavo na račun kojeg je najpoznatiji slavonski MC sa svojim Golim ženama uzduž i poprijeko prešao cijelu regiju. Njihov fantastičan live nastup po prvi put će označiti jednu večer DIT-a.

Zagrebački trap majstori High5 praktički su bili rezidenti festivala dosad, a uz aktualan singl Nema da nema i solo projekte proteklih mjeseci postoji dovoljno dobrih razloga da još jednom ponesu ulogu headlinera, ovaj put subotnje večeri Drita.

Od petka, 13. listopada u ponudi će se naći limitiran broj dnevnih i festivalskih ulaznica. Dnevne će u pretprodaji iznositi 65 kuna, a na dan koncerta 85 kuna. Kupiti se mogu u Dirty Old Shopu, Rockmarku i na prodajnim mjestima te na stranici Entria. Cijena festivalskih iznosi 115 kn i moći će se kupiti isključivo u Dirty Old Shopu.

Komentari na članak

Vezani članci

Balkalar

Vintage Industrial Bar

Obožavatelji world i etno glazbe uživat će u novom izdanju Good Vibrationsa

Karte po pretprodajnoj cijeni od 35 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Vintageu ili Kavezu, a na dan će koštati 45 kuna.

E@T

Festival u Zadru

Inovativni splitski robot Gammachef kuha na "Taste and Travelu"

Dvojica inovatora pretvorila su san svake kućanice u stvarnost izumivši uređaj koji bolje od bilo kojeg ljudskog kuhara sprema razna variva, tjestenine, rižota i gulaše. U njegove sposobnosti moći ćete se uvjeriti na ovogodišnjem izdanju festivala "Taste and Travel."

Sreća3

Festival mladenačke umjetnosti

CINAZ s pregršt aktivnosti gostuje na KvartArtu

Gdje su mladi, tu je i udruga CINAZ. Stoga je pripremila pregršt dogašnja kao gost festivala KvartArt.

Vlatko Stefanovski

Koncert u Tvornici kulture

Gitaristički virtuoz Vlatko Stefanovski nastupa u Zagrebu

Nakon što je pozornicu dijelio s vrhunskim izvođačima diljem svijeta, slavni makednonski glazbenik svoje prekrasne zvučne pejzaže prenijet će zagrebačkoj publici u Tvornici kulture.

Studenti tulumare

Studentska večer u Clubu Roko

Besplatan upad na Međimursku feštu za najbrže

Udruga studenata Međimurja pripremila je još jednu studentsku feštu, a najbržu čitateljicu ili čitatelja portala Studentski.hr nagrađuje s dvije ulaznice.