Hip hop festival

High5 i Kandžija sa svojim Golim ženama "drito" prema Tvornici

High5, LAA

Samo dvije zime bile su potrebne da se "Drito iz Tvornice" ustoliči kao najjače klupsko hip hop okupljanje i prvi važan festival godine. Na njegovom novom izdanju gostuju Kandžija i Gole žene te High5.

Drito iz Tvornice, naš najveći zimski hip hop festival, doživjet će svoje treće izdanje. Održat će se 26. i 27. siječnja 2018. u Velikom pogonu Tvornice kulture.

Samo dvije zime bile su potrebne da se ustoliči kao najjače klupsko hip hop okupljanje i prvi važan festival godine Vješto složeni line up-ovi donosili su najaktualniji presjek izuzetno potentne scene koja, sudeći prema rasprodanim izdanjima, nema problema napuniti najveći klub u državi – Tvornicu kulture.

Kompletan popis izvođača objavit će se u četiri vala. U prvom se otkrivaju po jedan headliner svake večeri, tako će u petak nastupiti Kandžija sa svojim Golim ženama, a u subotu High5.

Uskoro će se navršiti druga godišnjica Kandžijinog izuzetno uspješnog albuma Nema labavo na račun kojeg je najpoznatiji slavonski MC sa svojim Golim ženama uzduž i poprijeko prešao cijelu regiju. Njihov fantastičan live nastup po prvi put će označiti jednu večer DIT-a.

Zagrebački trap majstori High5 praktički su bili rezidenti festivala dosad, a uz aktualan singl Nema da nema i solo projekte proteklih mjeseci postoji dovoljno dobrih razloga da još jednom ponesu ulogu headlinera, ovaj put subotnje večeri Drita.

Od petka, 13. listopada u ponudi će se naći limitiran broj dnevnih i festivalskih ulaznica. Dnevne će u pretprodaji iznositi 65 kuna, a na dan koncerta 85 kuna. Kupiti se mogu u Dirty Old Shopu, Rockmarku i na prodajnim mjestima te na stranici Entria. Cijena festivalskih iznosi 115 kn i moći će se kupiti isključivo u Dirty Old Shopu.

Komentari na članak

Vezani članci

SCool Fest line-up

Brojna imena za svačiji glazbeni ukus

Ne propustite prvi SCool Fest uz odlična glazbena imena!

Vjerujemo da vas neće trebati previše nagovarati na kupnju karte uz ovakve izvođače i studentima prilagođene cijene.

Laka kset 2016

40. rođendan KSET-a

Laka i Lela se vraćaju u KSET

Zadnji put kad se Laka susreo sa zagrebačkom publikom bilo je jasno da su si međusobno nedostajali. Fanovi ponovno mogu 20. svibnja iskusiti njihovu neponovljivu energiju, dobar smisao za humor te prepoznatljiv plesni zvuk popraćen živopisnim scenskim nastupom.

Sea Star 2018

Svjetske zvijezde poharale Umag

Drugi „Sea Star” oduševio više tisuća posjetitelja umaške Stelle Maris

Drugo izdanje festivala „Sea Star” – projekta globalno poznatog EXIT-a, i ove je godine oduševilo više desetaka ljubitelja elektroničke glazbe.

Irena Žilić u Tvornici

Koncert u Tvornici kulture

Irena Žilić promovira svoje poigravanje elektroničkom glazbom u albumu „Haze“

Drugi album Irene Žilić jedno je od najočekivanijih domaćih izdanja ove godine. Zašto mu se pridaje titula remek-djela, zagrebačka publika čut će na koncertu u Tvornici kulture. Kao predizvođač nastupit će J.R. August.

Sveučilišna brucošijada 2017, karte

4. SVEUČILIŠNA BRUCOŠIJADA powered by ZAGREBAČKA BANKA

Bad Copy, Kuzma i Shaka Zulu i Drvored na najvećem studentskom tulumu u gradu

Zašto je danima prije održavanja Sveučilišne brucošijade polovica ulaznica već rasprodana, bit će vam jasno kad vidite kakav su „line up” organizatori osigurali.