Stand-up komedija u Studiju Smijeha

"Fuckup Love" čini smiješnim utjecaj ljubavnih nuspjeha na poslovni život

Fuckup nights, veljača

Uz Milu Kekina, vlasnike Muzeja prekinutih veza, Katarinu Moškatelo i mnoge druge goste nasmijite se poslovno-ljubavnim neuspjesima na novom zagrebačkom izdanju pokreta "Fuckup nights".

Nakon iznimno uspješnih noći neuspjeha u prosincu i siječnju, Studio Smijeha i ProPuh organiziraju treće izdanje 21. veljače 2017. u 20.30 sati. Ovog će se puta posvetiti ljubavno-poslovnim fuckupima uz senzacionalne goste.

Fuckup nights je globalni pokret nastao u Meksiku 2012. godine s namjerom javnog dijeljenja poslovnih neuspjeha. Stotine ljudi posjećuju ove događaje koji se odvijaju u gradovima diljem svijeta te na svakoj večeri gostuju tri do četiri govornika. Zabavni projekt zaživio je i u Zagrebu.

S obzirom na to da je epidemija uspjeha u veljači posebno koncentrirana na ljubav, organizatori su se odlučili na posebnu tematsku večer Fuckup Love.  Posvećena je utjecaju ljubavnih neuspjeha na profesionalni život te, naravno, otkriva kako se općenito pozabaviti neuspjehom. Uveden je poseban dio programa pa će se na pozornici pridružiti i osoba iz publike koja je na Facebook stranicu Studija smijeha prijavila najbolju priču.

Comedy club Studio smijeha jedno je od rijetkih mjesta gdje se okupljaju profesionalci koji suvereno i samouvjereno javno govore o svom neuspjehu, a ProPuh je mala firma velikih ideja koja u mnoge svoje neuspjehe ne ubraja noći neuspjeha. Kako bi postigli svoj cilj, organiziraju i Fuckup Days – privatna događanja za tvrke i organizacije koje žele sa svojim zaposlenicima razgovarati o neuspjesima, učiti iz njih te organizirati vrlo originalan i koristan teambuilding.

Večer će voditi najpoznatija hrvatska komičarka Marina Orsag te predstavnica ProPuha i suorganizatorica Tamara Puhovski. Posebni gosti su osnivači Muzeja prekinutih veza – Olenka Vištica i Dražen Grubišić, voditeljica Antene Zagreb Katarina Moškatelo, Tatjana Božić, redateljica dokumentarnog filma Ljubavna odiseja i odlični Mile Kekin, frontmen Hladnog piva.

Komentari na članak

Vezani članci

7. MAGfestival – zatvaranje festivala

Međunarodni festival komorne glazbe

FOTO: Rasprodanim koncertom nagrađivanog Trija Korngold završen je 7. MAGfestival

MAGfestival je i ove godine, zahvaljujući originalnosti projekta i kvalitetno osmišljenom programu, prepoznat kao dio branda EFFE Festival Label.

Projekt "Most prema uspjehu"

Edukacije Udruge O.A.ZA.

„Most prema uspjehu“ poziva nezaposlene i svježe diplomirane mlade u svijet poduzetničkih voda

Besplatne će radionice polaznike osposobiti za društveno poduzetništvo – naučit će ih kako istovremeno stjecati profit te činiti dobro za društvo i okoliš.

Motivacijski tjedan na PBF-u

Motivacijski tjedan

Veliki događaj na PBF-u posvećen studentima u "najgorim patnjama"

Motivacijski tjedan održat će se od 16. do 20. svibnja. Iskusni predavači govorit će o motivaciji, organizaciji i osobnom uspjehu.

Kenan Crnkić

Predstavljanje knjige

Motivacijski stručnjak Kenan Crnkić otkriva 7 tajni uspjeha

Znate li da vaš uspjeh i sreća ovise samo o vama? Besplatno posjetite svojevrsno predavanje koje vam može promijeniti život.

Prosinac u Studiju smijeha

Pet večeri urnebesne zabave

Prosinac u Studiju Smijeha

Donosimo Vam raspored izvedbi poznatih „stand up” komičara u zagrebačkom Studiju Smijeha. Ovog prosinca iznenadite svoje najbliže i uljepšajte im hladnu zimsku večer satima gromoglasnog smijeha.