Stand-up komedija u Studiju Smijeha

"Fuckup Love" čini smiješnim utjecaj ljubavnih nuspjeha na poslovni život

Fuckup nights, veljača

Uz Milu Kekina, vlasnike Muzeja prekinutih veza, Katarinu Moškatelo i mnoge druge goste nasmijite se poslovno-ljubavnim neuspjesima na novom zagrebačkom izdanju pokreta "Fuckup nights".

Nakon iznimno uspješnih noći neuspjeha u prosincu i siječnju, Studio Smijeha i ProPuh organiziraju treće izdanje 21. veljače 2017. u 20.30 sati. Ovog će se puta posvetiti ljubavno-poslovnim fuckupima uz senzacionalne goste.

Fuckup nights je globalni pokret nastao u Meksiku 2012. godine s namjerom javnog dijeljenja poslovnih neuspjeha. Stotine ljudi posjećuju ove događaje koji se odvijaju u gradovima diljem svijeta te na svakoj večeri gostuju tri do četiri govornika. Zabavni projekt zaživio je i u Zagrebu.

S obzirom na to da je epidemija uspjeha u veljači posebno koncentrirana na ljubav, organizatori su se odlučili na posebnu tematsku večer Fuckup Love.  Posvećena je utjecaju ljubavnih neuspjeha na profesionalni život te, naravno, otkriva kako se općenito pozabaviti neuspjehom. Uveden je poseban dio programa pa će se na pozornici pridružiti i osoba iz publike koja je na Facebook stranicu Studija smijeha prijavila najbolju priču.

Comedy club Studio smijeha jedno je od rijetkih mjesta gdje se okupljaju profesionalci koji suvereno i samouvjereno javno govore o svom neuspjehu, a ProPuh je mala firma velikih ideja koja u mnoge svoje neuspjehe ne ubraja noći neuspjeha. Kako bi postigli svoj cilj, organiziraju i Fuckup Days – privatna događanja za tvrke i organizacije koje žele sa svojim zaposlenicima razgovarati o neuspjesima, učiti iz njih te organizirati vrlo originalan i koristan teambuilding.

Večer će voditi najpoznatija hrvatska komičarka Marina Orsag te predstavnica ProPuha i suorganizatorica Tamara Puhovski. Posebni gosti su osnivači Muzeja prekinutih veza – Olenka Vištica i Dražen Grubišić, voditeljica Antene Zagreb Katarina Moškatelo, Tatjana Božić, redateljica dokumentarnog filma Ljubavna odiseja i odlični Mile Kekin, frontmen Hladnog piva.

Komentari na članak

Vezani članci

Oscari - naslovna

88. dodjela Oscara

Oscari 2016: "Mad Max" dominirao, Sam Smith propjevao, Leo napokon osvojio!

Donosimo kratki pregled osvojenih nagrada, velikih iznenađenja te uzbudljivih i komičnih trenutaka 88. dodjele Oscara.

Studio Smijeha radionice

Radionice stand-up komedije

Marina Orsag stvara nove komičare

U tijeku su prijave za radionice stand-up komedije. Vodit će ih Marina Orsag, direktorica jedinog stand-up kluba u Hrvatskoj – Studija Smijeha.

Marketinški plan Vunderkid sportske akademije

Suradnja fakulteta i poslovnih subjekata

Osječki studenti dobili priznanja za izvrstan marketinški plan

Nakon dva mjeseca intenzivnog rada osječkih studenata na poslovnom slučaju, odabran je najbolji Marketniški plan Vunderkid sportske akademije.

Kampus

Još jedno vrijedno priznanje kvalitete

Splitsko sveučilište proglašeno jednim od najboljih u konkurenciji od 13 država članica EU-a, a najboljim u cijeloj regiji

Zauzevši visoko osmo mjesto na ljestvici najboljih sveučilišta u konkurenciji od 13 zemalja članica EU-a, splitsko je sveučilište još jednom nagrađeno velikim međunarodnim priznanjem. Nastavak je to niza uspjeha i hvalevrijednih priznanja kojima druga najveća akademska institucija u državi nastavlja potvrđivati svoj status vodećeg sveučilišta u ovom dijelu Europe. 

Prosinac u Studiju smijeha

Pet večeri urnebesne zabave

Prosinac u Studiju Smijeha

Donosimo Vam raspored izvedbi poznatih „stand up” komičara u zagrebačkom Studiju Smijeha. Ovog prosinca iznenadite svoje najbliže i uljepšajte im hladnu zimsku večer satima gromoglasnog smijeha.