Humanitarno-glazbeni festival

FOTO: Hoomstock privukao velika imena rock scene u Zagorje

Publika 3
Pogledaj fotogaleriju
Breakdown
Publika 2
Publika
Motori
Majke 2

+8

Humanitarno-glazbeni rock festival posjetilo je više od 3000 ljudi. Zabilježena je odlična atmosfera zbog čega će organizatori imati težak zadatak u pripremi 12. izdanja Hoomstocka.

Proteklog je vikenda Hum na Sutli postao rock centar Zagorja, upravo zbog 11. po redu Hoomstock festivala. Ove se godine po prvi put održavao tijekom dva dana, a posjetilo ga je ukupno više od 3000 ljudi.

Humanitarno-glazbeni festival ovog je puta imao najjači line-up do sada, čime se htjela obilježiti prva dekada postojanja. Tako su u petak svirali iskusni Goran Bare i Majke i podigli su publiku na noge. Zasjale su i neke nove zvijezde, poput M.O.R.T.-a i Gatuza, dok je sam početak večeri bio namijenjen mladim bendovima SocialBlue i Mnogi Drugi. Poseban nastup za svoju domaću publiku održao je i Dino Miklaužić, pobjednik ovogodišnje sezone Zvjezdica.

Subota je, s druge strane, imala nešto šarolikiji spektar bendova, a sve je započelo s ovogodišnjim pobjednicima HGF-a TightGripsom iz Karlovca, koji je fino zagrijao publiku, i zabočkim Breakdownom, koji je pokazao da se u Zagorju i dalje praši dobar rock. Kandžija i Gole žene predstavili su se u najboljem svijetlu s odličnim prošlogodišnjim albumom Nema labavo, TBF je pokazao zašto su jedna od najvećih hrvatskih zvijezda, dok je Kawasaki 3p završio s nastupom na koji nitko nije mogao ostati ravnodušan.

Osim glazbe, ovogodišnji Hoomstock ponudio je i bogat popratni program. Prije svega, nastavila se dugogodišnja suradnja s MK Tabor koji je ponovno napravio moto defile i moto igre. Ekipa iz Bar Hazarda održala je streetworkoutfreestyle prezentaciju, lepoglavski fotoklub Deseti K predstavio je zanimljivu izložbu Kroz objektiv, u vrtiću Balončica održana je radionica s HAI igračkama. Teško je bilo ne pronaći nešto za sebe.

11. Hoomstock uspješno je završen, a odlična atmosfera i svi nastupi su arhivirani zbog čega će 12. Hoomstock imati težak zadatak da ga nadmaši. Organizatori su već krenuli s pripremama jer Zagorje treba jedan ovako veliki rock festival. Dašak atmosfere s ovogodišnjeg izdanja možete vidjeti u našoj fotogaleriji.

Komentari na članak

Vezani članci

fwjnfo

Drugi dan INMusica

FOTO: Florence+The Machine doveli publiku do ekstaze

Florence je bila kraljica, ne samo drugoga dana festivala, već i vjerojatno cijeloga INmusica. Skunk Anansie trebao je biti drugi headliner, no zbog bolesti pjevačice Skin njihove svirke nije bilo.

Sloth

Na današnji dan

FOTO: Slatki ljenjivci potvrdili status najsmješnijih životinja na internetu

Međunarodni je dan ljenjivaca, jednih od najpopularnijih životinja na internetu. U našoj fotogaleriji pogledajte što ih čini toliko zanimljivima.

Cure 2

Djevojke iz kampusa

Što se nosi na Hrvatskim studijima?

Kamera ih jednostavno voli, a u kojoj mjeri morat ćete procijeniti sami

Air France - ekonomska klasa

Ekonomska klasa vs. prvi razred

FOTO: Večera u avionu – od tjestenine do patke i kozica

Napravili smo vam malu fotogaleriju hrane iz 6 različitih avionskih kompanija uspoređujući ekonomsku klasu i prvi razred.

lutkarka8

Midheta Agić alias @lutkarka

Inspiracija s Instagrama: "U svijetu kreativnosti vodite se vlastitim čulima"

"Cijela ta aura u čijem vrtlogu se nađete kada se "uvučete" u svijet bloganja je mnogo više od kritika koje ti društvo stvara. Bloganje, kao i bilo koji drugi posao, zahtijeva jako mnogo, od svakodnevnog odricanja do beskonačne ljubavi i volje prema onome što radiš, ali u konačnici je najbitnije da ti budeš sretan s onim što si napravio, neovisno o onome kako to društvo i kompletno okruženje vidi."