Humanitarno-glazbeni festival

FOTO: Hoomstock privukao velika imena rock scene u Zagorje

Publika 3
Pogledaj fotogaleriju
Breakdown
Publika 2
Publika
Motori
Majke 2

+8

Humanitarno-glazbeni rock festival posjetilo je više od 3000 ljudi. Zabilježena je odlična atmosfera zbog čega će organizatori imati težak zadatak u pripremi 12. izdanja Hoomstocka.

Proteklog je vikenda Hum na Sutli postao rock centar Zagorja, upravo zbog 11. po redu Hoomstock festivala. Ove se godine po prvi put održavao tijekom dva dana, a posjetilo ga je ukupno više od 3000 ljudi.

Humanitarno-glazbeni festival ovog je puta imao najjači line-up do sada, čime se htjela obilježiti prva dekada postojanja. Tako su u petak svirali iskusni Goran Bare i Majke i podigli su publiku na noge. Zasjale su i neke nove zvijezde, poput M.O.R.T.-a i Gatuza, dok je sam početak večeri bio namijenjen mladim bendovima SocialBlue i Mnogi Drugi. Poseban nastup za svoju domaću publiku održao je i Dino Miklaužić, pobjednik ovogodišnje sezone Zvjezdica.

Subota je, s druge strane, imala nešto šarolikiji spektar bendova, a sve je započelo s ovogodišnjim pobjednicima HGF-a TightGripsom iz Karlovca, koji je fino zagrijao publiku, i zabočkim Breakdownom, koji je pokazao da se u Zagorju i dalje praši dobar rock. Kandžija i Gole žene predstavili su se u najboljem svijetlu s odličnim prošlogodišnjim albumom Nema labavo, TBF je pokazao zašto su jedna od najvećih hrvatskih zvijezda, dok je Kawasaki 3p završio s nastupom na koji nitko nije mogao ostati ravnodušan.

Osim glazbe, ovogodišnji Hoomstock ponudio je i bogat popratni program. Prije svega, nastavila se dugogodišnja suradnja s MK Tabor koji je ponovno napravio moto defile i moto igre. Ekipa iz Bar Hazarda održala je streetworkoutfreestyle prezentaciju, lepoglavski fotoklub Deseti K predstavio je zanimljivu izložbu Kroz objektiv, u vrtiću Balončica održana je radionica s HAI igračkama. Teško je bilo ne pronaći nešto za sebe.

11. Hoomstock uspješno je završen, a odlična atmosfera i svi nastupi su arhivirani zbog čega će 12. Hoomstock imati težak zadatak da ga nadmaši. Organizatori su već krenuli s pripremama jer Zagorje treba jedan ovako veliki rock festival. Dašak atmosfere s ovogodišnjeg izdanja možete vidjeti u našoj fotogaleriji.

Komentari na članak

Vezani članci

Caravaggio - portret

Na današnji dan

FOTO: Smrt kontroverznog začetnika modernog slikarstva

Najpoznatiji je po svojim realističnim, mračnim biblijskim prikazima, među kojima se posebno ističu „Smrt Djevice Marije“ i „David s Golijatovom glavom“. Inspirirao je generacije umjetnika, a danas se smatra jednim od začetnika modernog slikarstva.

objava u domskim grupama 2

Studentski život

Najzanimljivije objave u domskim Facebook grupama

Najbrži i najlakši način da studenti saznaju sve što ih zanima domske su grupe na Facebooku koje su zbog toga pune zanimljivih objava. Neke od njih donosimo u fotogaleriji.

stresonja6

Savjeti za poboljšanje kvalitete života za vrijeme studiranja

FOTO: Kako preživjeti studentske dane?

Donosimo 8 korisnih savjeta za samopomoć u stresnim situacijama u kojima ćeš se sasvim sigurno naći tokom svoga studentskoga života.

Rijeka Tattoo Expo

Rijeka Tattoo Expo

FOTO: Umjetnost tetoviranja oduševila Riječane

Od 11. do 13. prosinca u Rijeci je održana peta internacionalna konvencija tetoviranja. Tatto umjetnika bilo je iz cijele regije, a natjecali su se u više kategorija, ovisno o vrsti tetovaže i njenoj temi.

Indokina 1

Indokineska avantura

FOTO: Popularni putopisac otkriva kako je preživio napad krda bivola

Nova putopisna tribina i izložba fotografija održat će se ove srijede u Info zoni. Popularni bloger Jurica Galić predstavit će svoju avanturu na području Indokine.