Humanitarno-glazbeni festival

FOTO: Hoomstock privukao velika imena rock scene u Zagorje

Publika 3
Pogledaj fotogaleriju
Breakdown
Publika 2
Publika
Motori
Majke 2

+8

Humanitarno-glazbeni rock festival posjetilo je više od 3000 ljudi. Zabilježena je odlična atmosfera zbog čega će organizatori imati težak zadatak u pripremi 12. izdanja Hoomstocka.

Proteklog je vikenda Hum na Sutli postao rock centar Zagorja, upravo zbog 11. po redu Hoomstock festivala. Ove se godine po prvi put održavao tijekom dva dana, a posjetilo ga je ukupno više od 3000 ljudi.

Humanitarno-glazbeni festival ovog je puta imao najjači line-up do sada, čime se htjela obilježiti prva dekada postojanja. Tako su u petak svirali iskusni Goran Bare i Majke i podigli su publiku na noge. Zasjale su i neke nove zvijezde, poput M.O.R.T.-a i Gatuza, dok je sam početak večeri bio namijenjen mladim bendovima SocialBlue i Mnogi Drugi. Poseban nastup za svoju domaću publiku održao je i Dino Miklaužić, pobjednik ovogodišnje sezone Zvjezdica.

Subota je, s druge strane, imala nešto šarolikiji spektar bendova, a sve je započelo s ovogodišnjim pobjednicima HGF-a TightGripsom iz Karlovca, koji je fino zagrijao publiku, i zabočkim Breakdownom, koji je pokazao da se u Zagorju i dalje praši dobar rock. Kandžija i Gole žene predstavili su se u najboljem svijetlu s odličnim prošlogodišnjim albumom Nema labavo, TBF je pokazao zašto su jedna od najvećih hrvatskih zvijezda, dok je Kawasaki 3p završio s nastupom na koji nitko nije mogao ostati ravnodušan.

Osim glazbe, ovogodišnji Hoomstock ponudio je i bogat popratni program. Prije svega, nastavila se dugogodišnja suradnja s MK Tabor koji je ponovno napravio moto defile i moto igre. Ekipa iz Bar Hazarda održala je streetworkoutfreestyle prezentaciju, lepoglavski fotoklub Deseti K predstavio je zanimljivu izložbu Kroz objektiv, u vrtiću Balončica održana je radionica s HAI igračkama. Teško je bilo ne pronaći nešto za sebe.

11. Hoomstock uspješno je završen, a odlična atmosfera i svi nastupi su arhivirani zbog čega će 12. Hoomstock imati težak zadatak da ga nadmaši. Organizatori su već krenuli s pripremama jer Zagorje treba jedan ovako veliki rock festival. Dašak atmosfere s ovogodišnjeg izdanja možete vidjeti u našoj fotogaleriji.

Komentari na članak

Vezani članci

Jesen u Mađarskoj

Uživajte u jesenskim notama prirode

Jesenske boje

Jesen donosi jedinstven spektar boja. Pregledajte našu galeriju jesenskih fotografija i uvjerite se sami.

25 stvari iz 90-ih o kojima je svaka cura sanjala

Uspomene iz djetinjstva

FOTO: 25 sitnica iz 90-ih o kojima je svaka cura sanjala

Sjećate li se kako je Xena bila cool ili kako ste zaluđeno čitali OK! časopis dok ste slušali Britney Spears? Ovaj vas tekst vraća u ta vremena!

Frida kahlo

Na današnji dan

FOTO: Rođendan umjetnice koja je stvarala u boli

Na današnji dan rođena je jedna od najpoznatijih umjetnica 20. stoljeća, Frida Kahlo – umjetnica koja je zapamćena po djelima koji prikazuju bol i tugu koji su protkali njezin život.

Star Wars dan

Na današnji dan

FOTO: Star Wars dan upisan u kalendare

Svakom pravom ljubitelju Zvjezdanih ratova ne treba naglašavati koji je danas dan. Kako ćete ga obilježiti ovisi o vašem poznavanju ovog kulturnog fenemena, a pokoju ideju ukradite iz naše fotogalerije.

8 trikova za pakiranje

Mukama je došao kraj

FOTO: 8 trikova za jednostavno pakiranje

Donosimo vam 8 jednostavnih trikova za pakiranje uz koje će svaki mali kofer biti dovoljno velik.