Humanitarno-glazbeni festival

FOTO: Hoomstock privukao velika imena rock scene u Zagorje

Publika 3
Pogledaj fotogaleriju
Breakdown
Publika 2
Publika
Motori
Majke 2

+8

Humanitarno-glazbeni rock festival posjetilo je više od 3000 ljudi. Zabilježena je odlična atmosfera zbog čega će organizatori imati težak zadatak u pripremi 12. izdanja Hoomstocka.

Proteklog je vikenda Hum na Sutli postao rock centar Zagorja, upravo zbog 11. po redu Hoomstock festivala. Ove se godine po prvi put održavao tijekom dva dana, a posjetilo ga je ukupno više od 3000 ljudi.

Humanitarno-glazbeni festival ovog je puta imao najjači line-up do sada, čime se htjela obilježiti prva dekada postojanja. Tako su u petak svirali iskusni Goran Bare i Majke i podigli su publiku na noge. Zasjale su i neke nove zvijezde, poput M.O.R.T.-a i Gatuza, dok je sam početak večeri bio namijenjen mladim bendovima SocialBlue i Mnogi Drugi. Poseban nastup za svoju domaću publiku održao je i Dino Miklaužić, pobjednik ovogodišnje sezone Zvjezdica.

Subota je, s druge strane, imala nešto šarolikiji spektar bendova, a sve je započelo s ovogodišnjim pobjednicima HGF-a TightGripsom iz Karlovca, koji je fino zagrijao publiku, i zabočkim Breakdownom, koji je pokazao da se u Zagorju i dalje praši dobar rock. Kandžija i Gole žene predstavili su se u najboljem svijetlu s odličnim prošlogodišnjim albumom Nema labavo, TBF je pokazao zašto su jedna od najvećih hrvatskih zvijezda, dok je Kawasaki 3p završio s nastupom na koji nitko nije mogao ostati ravnodušan.

Osim glazbe, ovogodišnji Hoomstock ponudio je i bogat popratni program. Prije svega, nastavila se dugogodišnja suradnja s MK Tabor koji je ponovno napravio moto defile i moto igre. Ekipa iz Bar Hazarda održala je streetworkoutfreestyle prezentaciju, lepoglavski fotoklub Deseti K predstavio je zanimljivu izložbu Kroz objektiv, u vrtiću Balončica održana je radionica s HAI igračkama. Teško je bilo ne pronaći nešto za sebe.

11. Hoomstock uspješno je završen, a odlična atmosfera i svi nastupi su arhivirani zbog čega će 12. Hoomstock imati težak zadatak da ga nadmaši. Organizatori su već krenuli s pripremama jer Zagorje treba jedan ovako veliki rock festival. Dašak atmosfere s ovogodišnjeg izdanja možete vidjeti u našoj fotogaleriji.

Komentari na članak

Vezani članci

Koncerti

Festivali u Rijeci

Rock i alternativna glazba spajaju Harteru i Karlovačko RockOff

Ljubitelji rock i alternativne glazbe 30. rujna doći će na svoje. Nove nade hrvatske glazbene scene pripremile su za njih jedinstveni događaj.

objava u domskim grupama 2

Studentski život

Najzanimljivije objave u domskim Facebook grupama

Najbrži i najlakši način da studenti saznaju sve što ih zanima domske su grupe na Facebooku koje su zbog toga pune zanimljivih objava. Neke od njih donosimo u fotogaleriji.

Mašnica

Studenti kreativci – intervju s Ivanom Vokal

„Oduvijek sam bila zaljubljenica u slatke rokovnike i bilježnice te sam svoju ljubav uspješno pretvorila u biznis''

Studentica Ivana Vokal spojila je ljubav i poduzetništvo i pokrenula brend Mašnicu. Prvo je osmislila Studentsku Mašnicu, a potom su se ideje samo nizale. Iako sve to iziskuje mnogo vremena i truda, Ivana ni za čim ne žali i kaže da svoje vrijeme iskorištava na najbolji mogući način.

WorldBeardDay

Na današnji dan

FOTO: Najljepše brade svijeta

Na današnji dan bradati muškarci (i žene) slave Svjetski dan brade! Tim smo vam povodom pripremili fotogaleriju najljepših brada svijeta.

nowyouseeme1

Opasnosti snimanja filmova

FOTO: 10 glumaca koji su skoro poginuli na setu

Mislite da je posao glumca jednostavan? Ova galerija slika će vam dati jednu sasvim drugačiju perspektivu.