Predstavljanje u Funk Clubu

EVS volonterke prenose iskustva sa svoje jednogodišnje razmjene

Monika i Nataša, EVS volonterke u Urbanoj mladeži

U ponedjeljak, 23. rujna, Monika i Nataša prezentirat će svoje EVS iskustvo, sam program te Erasmus plus razmjene mladih i trening osoba koje rade s mladima kao dio besplatnog putovanja. Ulaz je besplatan.

Nakon godinu dana u Urbanoj mladeži EVS volonteri odlaze, ali prije toga Monika i Nataša podijelit će sa zainteresiranima svoje doživljaje i bogata iskustva iz godine provedene u Zagrebu – bit će riječi o pripremi prije samog dolaska, potrebnim dokumentima, prilagodbi lokalnoj zajednici, načinu provođenja radnih sati i slobodnih dana, o tome što im se svidjelo. Susret s njima zakazan je za ponedjeljak, 23. rujna, u 20:00, a održat će se u Funk Clubu, Tkalčićeva 52.

Osim osobnog iskustva prezentirat će sam EVS program te Erasmus plus razmjene mladih i trening osoba koje rade s mladima kao dio besplatnog putovanja. Također, posjetitelje očekuje i izložba fotografija njihove volonterske službe u Urbanoj mladeži, koja se tog dana postaviti, a koja će se moći pogledati sve do 30. rujna u bilo koje doba dana. 

Sve će se prezentacije održati na hrvatskom jeziku, a ulaz je besplatan.

Komentari na članak

Vezani članci

Putovanja

Ono što ste dosad znali bilo je krivo!

Dosta je stereotipa: stvari koje trebate napraviti na putovanjima!

Ne morate uvijek biti tako oprezni.

Fakultet političkih znanosti

Nagrada Duško Kondor u Sarajevu

Otvoreno pismo studenata FPZG-a i FFZG-a o propagandnom putovanju na dodjelu nagrada

Studenti se osvrću na nedavno organizirano putovanje na dodjelu nagrada ''Duško Kondor'' u Sarajevu.

Volontiranje

Akcije diljem Hrvatske

„72 sata bez kompromisa": 300 akcija i 3000 mladih u volonterskom maratonu

Započele su prijave za sudjelovanje u međunarodnom volonterskom projektu u čijem će sklopu više od 3000 mladih zajedničkim snagama sudjelovati u različitim socijalnim, ekološkim i radnim volonterskim akcijama.

Udruge

Projekt „Informiranje – pravo mladih”

Poziv udrugama na predstavljanje pozitivnih strana volontiranja i uspješnoga zaposlenja

„Informativni ponedjeljci” održavaju se jednom mjesečno, a u svibnju se bave temom volontiranja koje pomaže mladima da pronađu željeni posao. SIK poziva udruge da vlastitim primjerom i iskustvima predstave mladima pozitivne i uspješne strane volontiranja koje vode do profesionalnog uspjeha i zaposlenja.

Urbana mladež: Entrepreneurship is a piece of cake

Projekt Urbane mladeži iz Zagreba

Europski projekt o poduzetništvo za mlade "Entrepreneurship is a piece of cake"

Urbana mladež je neprofitna udruga čiji je glavni cilj okupljanje mladih i aktiviranje njihova potencijala, a početkom prosinca organiziraju radionice razmjene znanje i dobre prakse iz poduzetništva.