Predstavljanje u Funk Clubu

EVS volonterke prenose iskustva sa svoje jednogodišnje razmjene

Monika i Nataša, EVS volonterke u Urbanoj mladeži

U ponedjeljak, 23. rujna, Monika i Nataša prezentirat će svoje EVS iskustvo, sam program te Erasmus plus razmjene mladih i trening osoba koje rade s mladima kao dio besplatnog putovanja. Ulaz je besplatan.

Nakon godinu dana u Urbanoj mladeži EVS volonteri odlaze, ali prije toga Monika i Nataša podijelit će sa zainteresiranima svoje doživljaje i bogata iskustva iz godine provedene u Zagrebu – bit će riječi o pripremi prije samog dolaska, potrebnim dokumentima, prilagodbi lokalnoj zajednici, načinu provođenja radnih sati i slobodnih dana, o tome što im se svidjelo. Susret s njima zakazan je za ponedjeljak, 23. rujna, u 20:00, a održat će se u Funk Clubu, Tkalčićeva 52.

Osim osobnog iskustva prezentirat će sam EVS program te Erasmus plus razmjene mladih i trening osoba koje rade s mladima kao dio besplatnog putovanja. Također, posjetitelje očekuje i izložba fotografija njihove volonterske službe u Urbanoj mladeži, koja se tog dana postaviti, a koja će se moći pogledati sve do 30. rujna u bilo koje doba dana. 

Sve će se prezentacije održati na hrvatskom jeziku, a ulaz je besplatan.

Komentari na članak

Vezani članci

Red Bull 2016

Globalna pustolovina za studente iz cijelog svijeta

Prijavi svoju ekipu na najluđe studentsko putovanje Europom

Ako mislite da je nemoguće proputovati Europu samo s limenkama Red Bulla, možda će vas ohrabriti činjenica da su u proteklom izdanju ovog natjecanja ekipe za svega nekoliko Red Bullova uspjele dobiti vožnju avionom, smještaj u najboljim hotelima, večeru s lokalnom hip hop zvijezdom, skok padobranom i mnogo, mnogo toga.

Blue Bag na Krku

Očuvanje Jadrana

Plava vreća otoka Krka: turizam i ekologija u jednom

Kako zamišljate idealan odmor? Evo ideje: odete na otok Krk i, uz kupanje u čistom moru te sunčanje na čistim plažama, cijeli dan besplatno uživate u različitim aktivnostima, jelu, piću i svemu ostalome što se na otoku nudi. Nije nemoguće jer sve to omogućuje „Plava vreća“!

Zagrebačka banka

Zaigraj kviz i osvoji putovanje u Berlin

Zaba te vodi na nogometni spektakl godine!

Zaigraj nogometni kviz, pokaži što znaš i osvoji put u Berlin na finale UEFA Champions League!

HomeExchange

Predavanje na EFZG-u

Zamjenom doma do destinacije iz snova

HomeExchange omogućava ljudima diljem svijeta da zamjene svoje kuće i putuju svijetom uz besplatan smještaj u više od 150 zemalja i 65 000 domova. Saznajte više o konceptu zamjene na predavanju Rujane Lukač.

Volonteri

Volontiranje na sportsko-kulturnoj manifestaciji

Organizatori Kampusijade u potrazi su za volonterima

Organizatori Kampusijade pozivaju studente željne novih iskustava da se do 20. ožujka prijave na natječaj za volontere te sudjeluju u organizaciji ove kulturno-sportske manifestacije.