Najava koncerata

„Epidemija“ dobre glazbe S.A.R.S.-a u listopadu u Zagrebu

SARS

„Epidemija“ S.A.R.S.-a kulminirat će velikim dvodnevnim koncertom u Domu sportova 21. i 22. listopada, što je ujedno i rođendanska proslava na koju su dobrodošli svi fanovi iz regije.

Popularni bend S.A.R.S. održao je ove subote neobičan photoshooting ispred zagrebačke Klinike za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević. U bolničkoj odjeći, karakterističnoj za slučajeve zaraznih bolesti, grupa je najavila epidemiju dobre glazbe u hrvatskoj metropoli.

Epidemija S.A.R.S.-a kulminirat će velikim dvodnevnim koncertom u Domu sportova 21. i 22. listopada, što je ujedno i rođendanska proslava na koju su dobrodošli svi fanovi iz regije.

– Sretni smo i uzbuđeni zbog predstojećih koncerata u Zagrebu. Dva dana Velike dvorane Doma Sportova će biti ispit i kruna naše dosadašnje karijere, bend se aktivno priprema za te koncerte i isporučit ćemo nenormalnu količinu energije oba dana! – izjavio je Žarko Kovačević, frontman benda S.A.R.S.

Na zagrebačkim koncertima bendu će se na pozornici kao predgrupa pridružiti skupina Ničim izazvan, s kojom je S.A.R.S. ostvario odličnu suradnju u pjesmi Glupost, jednom od hitova s aktualnog albuma.

Grupa Sveže amputirana ruka Satriania osnovana je prije deset godina, a njihova prva pjesma Buđav lebac postala je trenutni internetski megahit. Pjesma Lutka nezaobilazna je na popisu pjesama za prvi ples mnogih mladenaca, a sve hitove bend je besplatno podijelio svojim fanovima putem interneta.

Ponukani time, odlučili su da više neće izdavati klasične albume, jer ih smatraju zastarjelim formatom, pa će objavljivati samo singlove. Stoga, iskoristite zagrebačku epidemiju i uživo poslušajte pjesme s njihova zadnjeg glazbenog izdanja, znakovitog naziva Poslednji album

Ako još niste, predlažemo da čim prije osigurate svoje ulaznice za rođendanske koncerte S.A.R.S.-a. Možete ih kupiti u sustavu Eventima, zagrebačkom Dirty Old Shopu i riječkom Dallas Music Shopu.

Komentari na članak

Vezani članci

Skupljene stvari VI

Prikupljanje pomoći za poplavljena područja se nastavlja

Humanitarna akcija: Nove lokacije i hitno potrebne donacije

Provjerite koje su stvari hitno potrebne za doniranje stanovnicima poplavljenih područja te popis novih lokacija. Svi koji ste u mogućnosti pomozite, bilo donacijama, bilo volontiranjem!

Puff Pieces

Najava koncerta

Puff Pieces donose vošingtonski punk u KSET

Kao predgrupa nastupit će zagrebački solo projekt Ivana Antunovića – Iv/An. Do sada je bio poznat po svom radu na projektu I/II za bečki Totally Wired Records i mnogim kolaboracijama.

HDU humanitarni kviz

Humanitarni glazbeni kviz

Poznata imena domaće glazbene scene pokazala svoja znanja o hrvatskoj glazbi

– Priveli smo kraju još jedan Mjesec glazbe i s njime brojne aktivnosti kojima se zaista ponosimo. Svake godine radimo korak naprijed u nastojanju da glazbu približimo javnosti, a ove smo godine taj korak napravili prvenstveno prema mladima. Humanitarni glazbeni kviz bio je završetak kojim smo zapravo željeli reći hvala svim svojim suradnicima koji su sudjelovali u ovom Mjesecu glazbe, glazbenicima, novinarima i ostalima koji su pružili podršku da se riječ o glazbi čuje što dalje. – izjavio je predsjednik Hrvatske diskografske udruge.

Motovun Film Festival

Motovun Film Festival

„Tuvalu“ je najglasnija projekcija Motovuna

Prvi put u Motovunu bit će prikazan film s posebno skladanom glazbom za tu priliku i izvedbom uživo koju predvode Mr. Lee i Ivane Sky s bendom, a u stvaranju zvučne slike oslonit će se na pomoć publike.

Reddim Contest 2016

„Riddim Contest”

Odlična prilika za mlade bendove!

Pozivaju se svi zainteresirani reggae bendovi i live-actovi da se prijave putem službene stranice do 22. veljače. Za pravilno ispunjavanje prijave potrebno je imati jednu pjesmu na SoundCloudu, jedan video zapis živog nastupa na YouTubeu, jednu fotografiju u visokoj rezoluciji, imena i prezimena članova te biografiju od minimalno 300 riječi.