Najava koncerata

„Epidemija“ dobre glazbe S.A.R.S.-a u listopadu u Zagrebu

SARS

„Epidemija“ S.A.R.S.-a kulminirat će velikim dvodnevnim koncertom u Domu sportova 21. i 22. listopada, što je ujedno i rođendanska proslava na koju su dobrodošli svi fanovi iz regije.

Popularni bend S.A.R.S. održao je ove subote neobičan photoshooting ispred zagrebačke Klinike za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević. U bolničkoj odjeći, karakterističnoj za slučajeve zaraznih bolesti, grupa je najavila epidemiju dobre glazbe u hrvatskoj metropoli.

Epidemija S.A.R.S.-a kulminirat će velikim dvodnevnim koncertom u Domu sportova 21. i 22. listopada, što je ujedno i rođendanska proslava na koju su dobrodošli svi fanovi iz regije.

– Sretni smo i uzbuđeni zbog predstojećih koncerata u Zagrebu. Dva dana Velike dvorane Doma Sportova će biti ispit i kruna naše dosadašnje karijere, bend se aktivno priprema za te koncerte i isporučit ćemo nenormalnu količinu energije oba dana! – izjavio je Žarko Kovačević, frontman benda S.A.R.S.

Na zagrebačkim koncertima bendu će se na pozornici kao predgrupa pridružiti skupina Ničim izazvan, s kojom je S.A.R.S. ostvario odličnu suradnju u pjesmi Glupost, jednom od hitova s aktualnog albuma.

Grupa Sveže amputirana ruka Satriania osnovana je prije deset godina, a njihova prva pjesma Buđav lebac postala je trenutni internetski megahit. Pjesma Lutka nezaobilazna je na popisu pjesama za prvi ples mnogih mladenaca, a sve hitove bend je besplatno podijelio svojim fanovima putem interneta.

Ponukani time, odlučili su da više neće izdavati klasične albume, jer ih smatraju zastarjelim formatom, pa će objavljivati samo singlove. Stoga, iskoristite zagrebačku epidemiju i uživo poslušajte pjesme s njihova zadnjeg glazbenog izdanja, znakovitog naziva Poslednji album

Ako još niste, predlažemo da čim prije osigurate svoje ulaznice za rođendanske koncerte S.A.R.S.-a. Možete ih kupiti u sustavu Eventima, zagrebačkom Dirty Old Shopu i riječkom Dallas Music Shopu.

Komentari na članak

Vezani članci

Neno Belan i Fiumens

Koncert

Neno Belan & Fiumensi sviraju kompletan opus Đavola u rekonstruiranoj Tvornici

Izuzetnoj grupi glazbenika, Neni Belanu i njegovim Fiumensima, pripala je čast da prvi nastupe u novom i rekonstruiranom prostoru Tvornice kulture.

Arheološki muzej Zagreb

Bogata kulturna izložbena jesen

Arheološki muzej u Zagrebu otvara čak devet izložbi ove jeseni

Devet izložbi, znanstveni skup i okrugli stol te otvaranje stalnog postava srednjovjekovne zbirke samo su dio programa bogate kulturne jeseni zagrebačkog muzeja na Zrinjevcu.

Tjestenina u umaku

Studentska prehrana

Početak rada menzi u Zagrebu i Splitu nakon uskršnjih blagdana

Donosimo obavijesti studentskih centara u Zagrebu i Splitu o radnom vremenu menzi u tim gradovima u narednim danima.

dekmantel

Festival elektronske glazbe

Dekmantel festival u Hrvatskoj predstavlja Selectors – novi festival i seriju kompilacija

Tijekom dana festival Selectors održavat će se u malenom privatnom zaljevu u Tisnom, dok se noćni dio seli u jedan od najboljih klubova Barbarella's. Program će predstaviti duge setove nekih od najboljih DJ-eva, a sve je to kombinirano s Dekmantel vizijom festivalske atmosfere, produkcije i odličnog ozvučenja.

Stoka

Nagradni natječaj

Studentski.hr vodi te na okupljanje hip-hop ekipe 90-ih, na čelu sa Stokom!

U tijeku je nagradni natječaj u kojem Studentski.hr dijeli 1x2 ulaznice za koncert Stoke i vrsne ekipe koja će mu se pridružiti na pozornici.