Brucošijada u Clubu Roko

Ekonomisti partijaju u listopadu; za partijanje će dobiti i nagrade

Koncerti

Partijanere s Ekonomskog fakulteta i njihove prijatelje 20. listopada očekuje zabava uz DJ-a M7 i DJ Alwooxa. Dotad mogu kupiti svoje ulaznice i zaigrati nagradnu igru u organizaciji Hrvatske studentske asocijacije kako bi osvojili vrijedne nagrade.

Brucošijade su, složit će se kako brucoši tako i stariji studenti, najbolji počeci akademskih godina, stoga Hrvatska studentska asocijacija i ove godine priprema službenu Brucošijadu Ekonomskog fakulteta. Zakazana je za 20. listopada, a održat će se u Clubu Roko, neposredno pored Studentskog doma Stjepan Radić.

Partijanere s Ekonomije i njihove prijatelje očekuje zabava na dva floora. Dok će se na jednom rasplesali uz DJ-a M8 koji će puštati strane i domaće hitove, trash te narodnu glazbu, na drugom će im DJ Alwoox prirediti R&B i house feštu.

U prodaji je ograničen broj ulaznica. Moguće ih je kupiti online, na EFZG-u od 17. do 19. listopada između 10 i 15 sati, 19. listopada u SC-u između 15 i 19 sati te u domu na Savi također 19. listopada, ali od 16 do 21 sat. Njihova je trenutna cijena 20 kuna, a od 6. do 18. listopada stajat će 30 kuna. Cijena će porasti za još 10 kuna 19. listopada, a na sam dan održavanja, kao i na ulazu, ako ih ostane, koštat će 50 kuna.

Organizatori su partijanerima pripremili i nekoliko nagradnih igara. Primjerice, sve online kupljene ulaznice ulaze u nagradnu igru za putovanje na Advent u Budimpešti u trajanju od 3 dana s uključenim smještajem. Naći će se tu još i besplatne instrukcije, EFZG hoodie, poneko piće i slično, o čemu će više informacija biti dostupno na službenom Facebook eventu.

Komentari na članak

Vezani članci

College2Bussines 2017 akreditacije

Živjeti i uspjeti u Hrvatskoj

College2Business konferencija krajem svibnja u Zagrebu

Umjesto odgovora na pitanje kako dobiti vizu, dobit ćete odgovor na pitanje kako dobiti posao u Hrvatskoj. Posla uvijek ima za one koji žele raditi.

Brucošijada Pula 2015

Studentski zbor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli

Ne propustite brucošijadu u Puli!

Brucošijadu otvara Tamburaški sastav Inat, uz koji će nastupati jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica Lana Jurčević te Tamburaški sastav Mejaši.

Case Study Competition

Case Study Competition

Prijavi se za vodeće regionalno studentsko natjecanje i upotrijebi znanje stečeno u studentskim klupama

– Case study competition projekt je koji nas odmiče od monotonih svakodnevnih situacija i donosi nam dodatnu vrijednost koju čista teorija na fakultetu ne donosi.

Let 3 perje

Pripreme već počele

Ovogodišnja Brucošijada FER-a zakazana za 4. studenog

Brucošijada FER-a najveći je događaj ovog tipa koji je odavno prerastao okvire obične brucošijade. Uvijek iznova privlači veliki broj studenata i ljubitelja glazbe, a ovaj mini festival specifičan je po tome što se održava upravo u prostorima fakulteta.

BUS konferencija - Posjetitelji

Biznis u sportu na Ekonomskom fakultetu

FOTO: Sportaši i stručnjaci predstavili drugu stranu sporta na BUS konferenciji

A onda se u konferencijskoj dvorani pojavio Trener Svih Trenera. Miroslav Ćiro Blažević nije do mikrofona došao iz prednjega reda kao svi predavači, već je ušao kroz vrata dvorane i uz gromoglasan pljesak spustio se pred posjetitelje. Teatralnost je uvijek bila njegov blagoslov i prokletstvo. Ćiro je, ipak, najprije naglasio da je najjače oružje autoriteta znanje.