Brucošijada u Clubu Roko

Ekonomisti partijaju u listopadu; za partijanje će dobiti i nagrade

Koncerti

Partijanere s Ekonomskog fakulteta i njihove prijatelje 20. listopada očekuje zabava uz DJ-a M7 i DJ Alwooxa. Dotad mogu kupiti svoje ulaznice i zaigrati nagradnu igru u organizaciji Hrvatske studentske asocijacije kako bi osvojili vrijedne nagrade.

Brucošijade su, složit će se kako brucoši tako i stariji studenti, najbolji počeci akademskih godina, stoga Hrvatska studentska asocijacija i ove godine priprema službenu Brucošijadu Ekonomskog fakulteta. Zakazana je za 20. listopada, a održat će se u Clubu Roko, neposredno pored Studentskog doma Stjepan Radić.

Partijanere s Ekonomije i njihove prijatelje očekuje zabava na dva floora. Dok će se na jednom rasplesali uz DJ-a M8 koji će puštati strane i domaće hitove, trash te narodnu glazbu, na drugom će im DJ Alwoox prirediti R&B i house feštu.

U prodaji je ograničen broj ulaznica. Moguće ih je kupiti online, na EFZG-u od 17. do 19. listopada između 10 i 15 sati, 19. listopada u SC-u između 15 i 19 sati te u domu na Savi također 19. listopada, ali od 16 do 21 sat. Njihova je trenutna cijena 20 kuna, a od 6. do 18. listopada stajat će 30 kuna. Cijena će porasti za još 10 kuna 19. listopada, a na sam dan održavanja, kao i na ulazu, ako ih ostane, koštat će 50 kuna.

Organizatori su partijanerima pripremili i nekoliko nagradnih igara. Primjerice, sve online kupljene ulaznice ulaze u nagradnu igru za putovanje na Advent u Budimpešti u trajanju od 3 dana s uključenim smještajem. Naći će se tu još i besplatne instrukcije, EFZG hoodie, poneko piće i slično, o čemu će više informacija biti dostupno na službenom Facebook eventu.

Komentari na članak

Vezani članci

Tour de Tourism

Studentska konferencija

„Tour de Tourism“ otkriva tajne slapova Plitvičkih jezera

Udruga studenata turizma Ekonomskog fakulteta organizira konferenciju „Tour de Tourism“. Održat će se od 6. do 9. prosinca u Zagrebu.

Plakat za Brucošijadu

Brucošijada FER-a

Rasprodan prvi set ulaznica za 33. Brucošijadu FER-a

Vijest o novim izvođačima bit će objavljena kroz narednih tjedan dana, a svi koji nisu uspjeli kupiti svoju ulaznicu, mogu to učiniti od 20. listopada u KSET-u.

Dan smijeha na EFZG-u

Smijehom protiv stresa

Dan smijeha na Ekonomskom fakultetu

Cilj projekta je promoviranje važnosti smijeha i poticanje na aktivnosti koje nas čine sretnima, poticanje boljeg raspoloženja, pozitivnog razmišljanja i gledanje problema s vedrije strane.

SARS na pulskoj Brucošijadi

Sveučilište u Puli

Izvještaj s najveće Brucošijade pulskog sveučilišta

Više od 1000 posjetitelja okupilo se u dvorani Pattinaggia u subotu, gdje je održana ujedno i najveća Brucošijada pulskog sveučilišta do sada.

Zgrada

Sveučilište u Zagrebu

Ekonomski fakultet okuplja svjetske znanstvenike na radionici „Getting it published in OM/SCM"

Dvodnevna će radionica na EFZG-u okupiti istaknute svjetske znanstvenike u području operacijskog menadžmenta i upravljanja opskrbnim lancem koji će temeljem dugogodišnjeg iskustva u uredništvu renomiranih međunarodnih znanstvenih časopisa unaprijediti rad domaćih znanstvenika.