Zabava u klubu Roko

„Ekonomijada”: Studentski tulum u suradnji s Captain Morganom

Ekonomijada u klubu Roko

Prije početka nove runde kolokvija opustite se na tulumu Ekonomskog fakulteta uz promotivne cijene pića.

Hrvatska studentska asocijacija u subotu, 17. ožujka, s početkom u 23 sata u klubu Roko povodom novog, ljetnog semestra organizira tulum Ekonomskog fakulteta imena EKONOMIJADA: Powered by Captain Morgan. Prije nego što započne nova runda kolokvija, u suradnji sa Captain Morganom pripremila je promotivne cijene pića uz glazbenu pratnju stranih, domaćih i narodnih hitova DJ M8.  

Ulaznice za tulum možete kupiti još samo u Studentskom domu Stjepan Radić u vremenu između 18 i 21 sata ili na broj 098 133 0810 (Nikola). Cijena je 20 kuna. Također, stolove u klubu Roko potrebno je rezervirati, što možete obaviti pozivom na broj 097 6592 000.

Organizatori govore i o nekim nagradnim igrama, a o čemu se radi, kao i promotivne cijene pića, možete provjeriti na samom Facebook eventu!

Komentari na članak

Vezani članci

Održan Bečki bal

Kulturno-zabavna svečanost

Prestižni humanitarni Bečki bal Lionsa vraća se u Zagreb

Balska nas čarolija i ove godine očekuje u Zagrebu, a organizira ju najveća svjetska humanitarna udruga. Dio prihoda od prodanih ulaznica namijenjen je opremanju obiteljskih kuća nastradalih u klizištu za vrijeme poplave.

Božićni ukrasi

Nagradna igra portala Studentski.hr

„Lajkanjem” božićnih ukrasa do fascinantnog svijeta Muzeja iluzija

Studentski.hr vas ponovno nagrađuje! Budite maštoviti i posjetite svijet iluzija potpuno besplatno.

Vip club

Vip club

Proljetni tulum Hrvatskih studija

Predvodnik vesele karavane bit će dobro znani Profesor Dobrog Zvuka, legendarni DJ Pokos, koji će uz DJ-a Knežu prodrmati studentska tijela do ranih jutarnjih sati.

Sveučilišna brucošijada

Sveučilišna brucošijada

Najveći studentski party na čak četiri stagea zapalit će SC

Organizatori Sveučilišne brucošijade žele vratiti SC na ljestvicu najpoželjnijih party destinacija pa su se i ove godine pobrinuli da zadovolje najšire glazbene ukuse. Dosadašnjim stageovima dodali su i onaj kultni unutar Teatra &TD.

Darko Rundek

„Apocalypso Now" turneja

Rundek popunio Malu dvoranu Doma sportova, koncert se seli u Veliku

Ogroman interes publike dovest će posljednji nastup Rundekove „Apocalypso Now" turneje na mjesto gdje je pjesma premijerno izvedena.