Koncert u Vintageu

Disciplin A Kitschme jamči sočni početak nove koncertne sezone

Disciplin A Kitschme

Genijalan nastup Disciplin A Kitschme posljednji put je u Zagrebu održan u ožujku 2015. godine. Ako ste ga propustili, ne smijete zaobići Vintage Industrial Bar u četvrtak, 19. siječnja.

Legendarna i čudesna, plesna i moćna te svakako neobična i jedinstvena rock 'n' roll grupa na ovim prostorima – Disciplin A Kitschme premijerno će nastupiti u Vintage Industrial Baru. Koncert će se održati u četvrtak, 19. siječnja, s početkom u 21:30 sati. Njime ovaj zagrebački klub ulazi u novu koncertnu sezonu koja će, čini se, biti sočna.

Bend još od osnivanja 1981. godine predvodi Dušan Kojić Koja. Glazba ovog sastava mješavina je mnogih stilova, od funk-rocka, noise-rocka do jazz fuzije i drum and bassa. Osnovan je odmah nakon raspada genijalne grupe Šarlo Akrobata. Do 1991. godine djelovao je u Beogradu te je u tih deset godina objavio sedam albuma. Svojom je kvalitetom, neobičnošću i odličnim koncertnim nastupima stekao brojne obožavatelje diljem tadašnje države Jugoslavije.

Godine 1992. Koja odlazi u London gdje surađuje s tamošnjim glazbenicima te su u tom periodu objavljeni albumi I Think I See Myself On CCTV, Heavy Bass Blues i Refresh Your Senses, NOW!. Nakon deset godina, vraća se u Beograd u kojem kasnije formira novu postavu Disciplin A Kitschme. Album Uf!  izlazi 2011. godine, a 2015. u suradnji s vinkovačkim glazbenikom Igorom Djekeom izlazi zasada posljednji album Opet.

Izvanredan i genijalan nastup Disciplin A Kitschme gledali smo 13. ožujka 2015. godine u klubu Močvara kada je promoviran beskrajno dobar box set Ove ruke nisu male 3. Ako će nadolazeći koncert biti imalo dobar kao taj, nikako ne smijete zaobići Vintage Industrial Bar.

Ulaznice se mogu kupiti u Kavezu i Vintageu (Savska 160) te u Dirty Old shopu (Tratinska 18). Cijena u pretprodaji iznosi 70 kuna, a na dan koncerta iznosit će 90 kuna.

Komentari na članak

Vezani članci

U agoniji

Centar mladih Ribnjak

Nagrađivana glumačka postava predstave „U agoniji" vraća se na pozornicu, a na Studentskom možeš osvojiti ulaznice

Portal Studentski.hr nudi vam priliku da predstavu pogledate bez otvaranja novčanika. Sudjelujte u nagradnoj igri na našem Facebooku i saznajte više informacija.

Cats Zagreb

Originalni mjuzikl s West Enda i Broadwaya

U prodaji ulaznice za treću i posljednju predstavu mjuzikla „Cats” u Zagrebu

Nakon što su se rasprodale čak dvije predstave mjuzikla „Cats” u Hrvatskoj, dogovorena je nova predstava koja će se održati 24. ožujka. Ovo je definitivno zadnja predstava i jedina mogućnost da pogledate ovaj slavni mjuzikl u Zagrebu.

The Devil's Garden

Izvedba u ZKM-u

„The Devil's Garden“ otvara prozor u zajednicu žena

U prosincu 2016. godine premijerno je izvedena predstava „The Devil's Garden“. Otvarajući prozor u društvo unutar društva – zajednicu žena izvan svakodnevne stvarnosti, izazvala je snažan interes kod publike.

Predstava "Savršen kroj"

Dramski program

Komična farsa „Savršen kroj” mahnito razotkriva muške slabosti na KKL-u

Dragan Petrović Pele i Slobodan Boda Ninković, u režiji Vladimira Đurđevića, donose pomalo komičnu farsu koja u jednom činu, mahnito i neštedimice razotkriva sve muške slabosti. Ovog će je puta odigrati na kastavskoj Crekvini.

Jura Stublić

Koncert u Tvornici kulture

Dočekajte proljeće s legendarnim Stublićem i grupom Film

Kalendarski početak proljeća svojim će koncertom najaviti legendarni Jura Stublić i njegova grupa Film. S jednom od najznačajnijih pjesmarica u povijesti naše rock scene, nastupit će u Tvornici kulture u subotu, 19. ožujka.