Koncert u Vintageu

Disciplin A Kitschme jamči sočni početak nove koncertne sezone

Disciplin A Kitschme

Genijalan nastup Disciplin A Kitschme posljednji put je u Zagrebu održan u ožujku 2015. godine. Ako ste ga propustili, ne smijete zaobići Vintage Industrial Bar u četvrtak, 19. siječnja.

Legendarna i čudesna, plesna i moćna te svakako neobična i jedinstvena rock 'n' roll grupa na ovim prostorima – Disciplin A Kitschme premijerno će nastupiti u Vintage Industrial Baru. Koncert će se održati u četvrtak, 19. siječnja, s početkom u 21:30 sati. Njime ovaj zagrebački klub ulazi u novu koncertnu sezonu koja će, čini se, biti sočna.

Bend još od osnivanja 1981. godine predvodi Dušan Kojić Koja. Glazba ovog sastava mješavina je mnogih stilova, od funk-rocka, noise-rocka do jazz fuzije i drum and bassa. Osnovan je odmah nakon raspada genijalne grupe Šarlo Akrobata. Do 1991. godine djelovao je u Beogradu te je u tih deset godina objavio sedam albuma. Svojom je kvalitetom, neobičnošću i odličnim koncertnim nastupima stekao brojne obožavatelje diljem tadašnje države Jugoslavije.

Godine 1992. Koja odlazi u London gdje surađuje s tamošnjim glazbenicima te su u tom periodu objavljeni albumi I Think I See Myself On CCTV, Heavy Bass Blues i Refresh Your Senses, NOW!. Nakon deset godina, vraća se u Beograd u kojem kasnije formira novu postavu Disciplin A Kitschme. Album Uf!  izlazi 2011. godine, a 2015. u suradnji s vinkovačkim glazbenikom Igorom Djekeom izlazi zasada posljednji album Opet.

Izvanredan i genijalan nastup Disciplin A Kitschme gledali smo 13. ožujka 2015. godine u klubu Močvara kada je promoviran beskrajno dobar box set Ove ruke nisu male 3. Ako će nadolazeći koncert biti imalo dobar kao taj, nikako ne smijete zaobići Vintage Industrial Bar.

Ulaznice se mogu kupiti u Kavezu i Vintageu (Savska 160) te u Dirty Old shopu (Tratinska 18). Cijena u pretprodaji iznosi 70 kuna, a na dan koncerta iznosit će 90 kuna.

Komentari na članak

Vezani članci

Predstavljen program Motovun Film Festivala 2018

Predstavljen program

Više od 100 filmova na novom izdanju „Motovun Film Festivala”

Od 24. do 28. srpnja održat će se „Motovun Film Festival”. Ususret novom izdanju predstavljen je program koji očekuje posjetitelje.

VIB - ESC Life, Better Girls, Mark Mrakovčić, Remedy

Vintage Industrial Bar

ESC Life uz goste u srijedu u Vintageu!

Koncert povratka ESC Lifea ujedno je i proslava vinilne verzije hvaljenog prvijenca “Access All Areas”.

Justin Bieber

Dolazak pop zvijezde u Hrvatsku

Istražujemo: Zašto ljudi ne vole Justina Biebera?

Povodom najavljenog koncerta Justina Biebera u studenom sljedeće godine, službena Facebook stranica eventa postala je poput ratne zone. S jedne su se strane našli presretni fanovi, a s druge nimalo lijepi komentari osoba kojima nije drag posjet pop-zvijezde. Upitali smo ljude zašto je tome tako? Zbog čega je Bieber meta ružnih komentara, donosimo u članku.

Nova lokacija Pick Up Music Festivala 1

Manifestacija u Karlovcu

Zbog velikog interesa preseljen PickUp Music Festival

Na platou ispred Starog grada postavljena je vrhunski opremljena pozornica, a kulisa dvorca u pozadini svakom koncertu dat će još čarobniji ugođaj.

Neno Belan

Koncert „Ljubav i moda – 30 godina" u Domu sportova

Neno Belan otkrio goste svog slavljeničkog koncerta

Krajem veljače Neno Belan sa svojim Fiumensima ima slavljenički koncert u zagrebačkom Domu sportova. Na pozornici će se priključiti Josipa Lisac, Zorica Kondža i Maja Posavec.