Doček Nove godine u Hypo centru

Connectov Dragi otkrio zanimljive detalje iz prošlosti i pozvao na Los Angeles spektakl

 Ivan Dražić Dragi

– Pripremite se za najluđi "party" u gradu jer RNB Confusion ekipa kao i svake godine priprema spektakl. Ja sam se osobno mjesecima pripremao za veliko glazbeno iznenađenje koje vam pripremamo! – otkrio je Ivan Dražić Dragi.

Atraktivan i uvijek zanimljiv Ivan Dražić Dragi iz grupe Connect slovi za jednog od najboljih regionalnih urbanih zabavljača. Malo je poznato kako se za današnju karijeru pripremao od malih nogu te kako je odavno imao razrađen plan kako napraviti najbolji doček Nove godine

– Još kao klinac danima bi presnimavao audio kazete koje bi onda u dvije kutije od tenisica nosio po gradu. Bili su tu najnoviji hitovi, a za nasnimavanje je bilo potrebno pravo umijeće. Obično bi uz to i dobar kazić, uzeo svjetla od semafora i jedan stroboskop, a doček Nove godine bi mogao početi! – s nostalgijom se Ivan prisjeća svojih prvih tuluma na kojima je nastupao kao zabavljač.

Zimsko vrijeme Ivanu je omiljeno, uz dobre tulume tu su i skijaške avanture. Kroz život pamti šest najljepših dočeka Nove godine, jedan je bio u Lici, a ostalih pet je uz program RNB Confusion u sklopu kojeg će u zagrebačkom Hypo centru i ove godine dočekati Novu.

Foto: Select PR

Petu godinu zaredom, uz Ivana, destinacija najluđeg klupskog dočeka bit će program – City of Angels NYE 2017. u organizaciji RNB Confusiona tima. Centar grada će na kratko postati Los Angeles u malom, kao ovogodišnja tema partyja, grad vječne inspiracije i svih svjetskih zvijezda showbusinessa.

– Zabava, zabava i još malo zabave. Pripremite se za najluđi "party" u gradu jer RNB Confusion ekipa kao i svake godine priprema spektakl. Ja sam se osobno mjesecima pripremao za veliko glazbeno iznenađenje koje vam pripremamo! – otkrio je Ivan Dražić Dragi.

Osim Dragog, publiku će zabavljati poznati klupski DJ-i Sheko i A Skitzo. Bit će zanimljivo vidjeti i stilsko ozračje ovog nesvakidašnjeg dočeka na nekoliko podija među kojima je najzvučniji onaj Beverly Hills 9210.

Komentari na članak

Vezani članci

VEF

Kviz općeg znanja

Dođite na VEF, zabavite se i pokupite nagrade

Udruga studenata Veterine organizira prvi kviz općeg znanja u prostorijama Veterinarskog fakulteta. Prijaviti se možete u ekipama koje broje između 2 i 5 članova. Očekuje vas puno zabave, smijeha, a pobjednike, naravno, i nagrade.

Božićni susret mladih grada Splita – „Poklon: kupiti ili biti?!“

Hrvatsko Nadzemlje Split

FOTO i VIDEO: Održan božićni susret mladih grada Splita – „Poklon: kupiti ili biti?!“

Više od 600 mladih uživalo je u kvalitetnim predavanjima, duhovitim skečevima i filmovima, dok je glazbeni sastav mladih „Gospa od Zdravlja“ svojom pjesmom pratio susret.

Croatia Winter Music Festival

Odličan provod u Areni Zagreb

Ljubitelji elektronske glazbe hrle na Croatia Winter Music Festival

Od 31. prosinca do 6. siječnja održava se Croatia Winter Music Festival u Areni Zagreb. Autotrans je za posjetitelje s prebivalištem izvan Zagreba osigurao popuste na kupnju autobusnih karata.

Indie tulum KSET 2016

Disco sekcija KSET-a

Ultimativni indie tulum u subotu u KSET-u

Nema vam druge nego da uskočite u plesne cipele, stavite naočale s baš debelim okvirima i uputite se prema KSET-u.

alkoholna

„Drinking games“

Isprobajte ove kreativne igre s pijenjem!

Igre za cuganje idealan su način da se svi u društvu opuste i uživaju u alkoholu na malo kreativniji način. Pustite mašti na volju i izmislite svoju igru ili pogledajte što vam mi sugeriramo. I dakako, bez pretjerivanja u alkoholu :).