Doček Nove godine u Hypo centru

Connectov Dragi otkrio zanimljive detalje iz prošlosti i pozvao na Los Angeles spektakl

 Ivan Dražić Dragi

– Pripremite se za najluđi "party" u gradu jer RNB Confusion ekipa kao i svake godine priprema spektakl. Ja sam se osobno mjesecima pripremao za veliko glazbeno iznenađenje koje vam pripremamo! – otkrio je Ivan Dražić Dragi.

Atraktivan i uvijek zanimljiv Ivan Dražić Dragi iz grupe Connect slovi za jednog od najboljih regionalnih urbanih zabavljača. Malo je poznato kako se za današnju karijeru pripremao od malih nogu te kako je odavno imao razrađen plan kako napraviti najbolji doček Nove godine

– Još kao klinac danima bi presnimavao audio kazete koje bi onda u dvije kutije od tenisica nosio po gradu. Bili su tu najnoviji hitovi, a za nasnimavanje je bilo potrebno pravo umijeće. Obično bi uz to i dobar kazić, uzeo svjetla od semafora i jedan stroboskop, a doček Nove godine bi mogao početi! – s nostalgijom se Ivan prisjeća svojih prvih tuluma na kojima je nastupao kao zabavljač.

Zimsko vrijeme Ivanu je omiljeno, uz dobre tulume tu su i skijaške avanture. Kroz život pamti šest najljepših dočeka Nove godine, jedan je bio u Lici, a ostalih pet je uz program RNB Confusion u sklopu kojeg će u zagrebačkom Hypo centru i ove godine dočekati Novu.

Foto: Select PR

Petu godinu zaredom, uz Ivana, destinacija najluđeg klupskog dočeka bit će program – City of Angels NYE 2017. u organizaciji RNB Confusiona tima. Centar grada će na kratko postati Los Angeles u malom, kao ovogodišnja tema partyja, grad vječne inspiracije i svih svjetskih zvijezda showbusinessa.

– Zabava, zabava i još malo zabave. Pripremite se za najluđi "party" u gradu jer RNB Confusion ekipa kao i svake godine priprema spektakl. Ja sam se osobno mjesecima pripremao za veliko glazbeno iznenađenje koje vam pripremamo! – otkrio je Ivan Dražić Dragi.

Osim Dragog, publiku će zabavljati poznati klupski DJ-i Sheko i A Skitzo. Bit će zanimljivo vidjeti i stilsko ozračje ovog nesvakidašnjeg dočeka na nekoliko podija među kojima je najzvučniji onaj Beverly Hills 9210.

Komentari na članak

Vezani članci

Jaws

Upotpunite svoje ljeto!

Sedam filmova za ljetne večeri

Donosimo vam listu filmova koji će vam skratiti ljetne večeri, a na listi se nalaze i novi i stari filmovi koji su vrijedni vaših minuta!

Advent Special

RNB confusion u klubu The Best

„Advent Special" dovodi London i Berlin u Zagreb

Nakon što je ekipa RNB Confusiona u klub The Best dovela Justina Biebera, u petak 9. prosinca ugostit će poznate DJ face.

Prvi rođendan studentskog

Prvi rođendan

Slavimo prvi rođendan: naši najbolji trenutci

Da, da, ovaj portal je Vaga.

SCool Fest

SD dr. Stjepan Radić

Ugledni gosti i odličan program „Radićevih dana“ otvaraju SCool Fest

Centar Zagreba od sutra postaje središte najvećeg studentskog događaja godine. Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu, Studentski centar, RNB Confusion i Studentski.hr najavljuju SCool Fest 2016: festival znanja, sporta i zabave koji ne smije propustiti nijedan zagrebački student. Festival traje ukupno devet dana, od 20. do 28. svibnja.

36 urnebesnih prizora s Google Street Viewa - brzi vozači

Uhvaćeni nesvakidašnji trenutci na ulicama

FOTO: 36 urnebesnih prizora s Google Street Viewa

Googlova opcija pregleda ulica i prometnica u poznatim i manje poznatim nam gradovima odavno je izazvala odobravanja svih korisnika. Ipak, prikazi ponekad pokazuju i puno više, a u glavnim ulogama budu slučajni prolaznici.