Tulum na Opatovini

Čini se da brucošijadama još nije kraj; slijedi jedna sasvim netipična

Elektronska zabava

– Pripremite grla, tijela i želuce za tulum subote, 23. 11. 2019. s početkom u 22:22! Očekuje vas splet neobičnih aktivnosti kroz cijelu noć, a i jutro. – poručuju Goranovci.

Premda je već podosta prošlo od početka nove akademske godine, brucošijadama, čini se, još nije kraj. Naime, SKUD Ivan Goran Kovačić organizira prvo izdanje Goranovske (ne)brucošijade. Zakazano je za 23. studenog, a održat će se u njihovim prostorijama, na zagrebačkoj adresi Opatovina 11. 

Goranovci na službenom Facebook događaju pozivaju sve studente i one koji se tako osjećaju.

– Pripremite grla, tijela i želuce za tulum subote, 23. 11. 2019. s početkom u 22:22! Očekuje vas splet neobičnih aktivnosti kroz cijelu noć, a i jutro. 

Uz to što je ova brucošijada (ne)brucošijada i to što se organizira u kasnim terminima studenog, netipična je i po aktivnostima koje očekuju posjetitelje. Bit će tu, naime, obaranja ruku, beer ponga, kartanja. A sve to, tipično, uz dobru atmosferu za koju će se pobrinuti DJ

Komentari na članak

Vezani članci

Trijumfalni koncert Nene Belana u rasprodanom Domu sportova

Tri desetljeća karijere

Trijumfalni koncert Nene Belana u rasprodanom Domu sportova

Neno Belan ove je subote obilježio tri desetljeća svoje karijere. Održao je koncert za pamćenje u rasprodanom Domu sportova.

Biljke i svirke 2017

Nova glazbena oaza u centru grada

Zvuci klasike, džeza i rocka odjekuju predivnom prirodom parka Tuškanac

U neobičnoj koncertnoj dvorani na otvorenom posjetitelji će uživati u poznatim klasičnim, džez i rock skladbama, a mogu i sami odvažno zasvirati pred publikom.

Croatia records

Intervju s pjevačem

Dominik Blaževac: Glazbena karijera u usponu uz redovno studiranje

Dominik Blaževac, brodski pjevač i osječki student, probio se na glazbenu scenu 2016. godine. Student je na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku, smjer Glazbena pedagogija za koju kaže da mu je uvelike pomogla u stvaranju glazbe. 

Arsen Dedić

Na današnji dan

78. rođendan „glazbenika koji nas je učio lijepom plakanju“

Na današnji dan prije 78 godina rodio se Arsen Dedić, najkompletniji i najvažniji kantautor u povijesti hrvatske popularne glazbe.

Film "Priča o klubu Trezor"

Motovun Film Festival

Rap, rock i techno zavladat će brdom filmova!

Uz vrlo bogat i atraktivan filmski program Motovun Film Festival kao i svake godine donosi obilje koncerata i DJ-nastupa na brdu.