Upoznavanje u Klubu mladih Split

Christmas Cupidom do najboljeg božićnog poklona – ljubavi!

Ljubavni par

U jednoj večeri upoznat ćete desetak osoba suprotnog spola kroz kratke spojeve ne duže od pet minuta. Ako se želite pridružiti ovom dinamičnom događaju, prijavite se za sudjelovanje do 12. prosinca.

Nakon prvog, vrlo uspješnog događaja Upoznaj nekog novog! Klub mladih Split poziva vas na Christmas Cupid – božićno izdanje zabavne igre upoznavanja koja se temelji na pravilima speed datinga. Događaj će se održati u prostorijama Kluba 15. prosinca 2017. u 20 sati.

TKO?

Zabavna igra namijenjena je curama i dečkima starima između 20 i 32 godine koji žele steći nova poznanstva, zabaviti se, dodatno usavršiti svoje komunikacijske vještine, a možda pronaći i najbolji božićni poklon – ljubav!

ŠTO?

U jednoj večeri upoznat ćete desetak osoba suprotnog spola kroz kratke spojeve ne duže od pet minuta. Nakon svakog spoja zabilježit ćete sviđa li vam se osoba ili ne, a na temelju vaših dojmova Klub će razmijeniti kontakte tamo gdje su se javile obostrane simpatije. Nakon toga na vama je da se dogovorite za daljnje druženje s osobom koja vam se sviđa i kojoj se vi sviđate.

ZAŠTO?

Christmas Cupid odlična je prilika za sve koji žele iskušati dinamičan, zabavan i pristupačan način upoznavanja novih osoba. U ugodnoj božićnoj atmosferi Kluba očekuje vas zanimljivo druženje uz hranu i piće sponzora, a ovoga puta priprema se i posebno iznenađenje za sudionike. Božićne kape, brade, rogovi, pletenice i slični dodatci dobrodošli su. Kako bi zabava potrajala duže, druženje uz live svirku nakon Christmas Cupida nastavlja se u obližnjem caffe baru Dreamers.

KAKO?

Prijavite se ispunjavanjem prijavnice do utorka, 12. prosinca 2017. Zbog organizacijskih razloga Klub moli da se šalju samo sigurne prijave te da se nemogućnost dolaska javi na adresu e-pošte SpeedDateKms@gmail.com.

PITANJA

Što ako mi nitko ne bude zanimljiv?

U slučaju da ne sretnete nekoga vama zanimljivog, s događaja ćete otići bogatiji za jedno zanimljivo i korisno iskustvo. Christmas Cupid osmišljen je kao igra u kojoj bez pritiska možete upoznavati ljude, a nemate ni obavezu da druženje nastavite. Također, imate priliku istražiti i usavršiti svoje komunikacijske vještine i steći veće samopouzdanje.

Što ako budem imao/la tremu i nikome se ne svidim? Ne želim se osramotiti.

Ne brinite, vrlo vjerojatno svi će imati tremu! Ovom je događaju glavna svrha ponuditi pristupačan način upoznavanja. Zato samo krenite! Što više ljudi upoznate, to će daljnje upoznavanje biti opuštenije i zabavnije. Privatnost vaših rezultata osigurana je, stoga razloga za veliku tremu i nema.

Što nakon Upoznaj nekog novog?

Nakon Christmas Cupida, e-poštom bit ćete obaviješteni u slučaju obostranog sviđanja između vas i vaših speed date partnera/ica. Također, dobit ćete njihov kontakt, a oni vaš, što znači da je daljnji razvoj vašeg poznanstva isključivo na vama. Komunicirajte i dogovorite se za daljnja druženja!

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/en/love-couple-romance-valentine-560783/

Ljubav je u zraku

Omiljeni ljubavni parovi s malih ekrana

Donosimo vam popis od 15 omiljenih ljubavnih parova iz serija uz koje smo se smijali i plakali. Krenite sa nama ovom stazom sjećanja i pronađite serije koje ćete ponovno gledati ili novitete koje još niste imali prilike pogledati.

Predstava "Srce veće od ruku"

Premijera u Gavelli

Žudnja za ljubavlju postaje divlja glad u predstavi „Srce veće od ruku“

– Dva bračna para nalaze se usred ljubavnog četverokuta. U nemogućnosti realiziranja stvarnog odnosa svaki od njih stvara potpuno imaginaran odnos, živeći tako više u mašti s osobom koju nemaju nego s osobom koju imaju pored sebe. – zapisao je Elvis Bošnjak o predstavi.

https://pixabay.com/en/digital-art-artwork-together-couple-398342/

Mobilne aplikacije za pronalazak partnera ili partnerice

Pronađite srodnu dušu na temelju zajedničke ljubavi prema slatkom

Aplikacije za pronalaženje srodne duše u svijetu su sve popularnije, a u nastavku vam donosimo neke najzanimljivije. Možda je vrijeme da Facebook i Instagram ostavite po strani i instalirate si neku od ovih aplikacija.

potraga

LJUBAVNI ODNOSI

7 pitanja koja si trebate postaviti prije ulaska u vezu

Prije ulaska u novu vezu ili nastavka one u kojoj jeste, razmislite je li to doista ono što želite i postoji li potencijal za razvoj odnosa.

Seks

Savršeni dani za igre u krevetu

Seks je najbolji nedjeljom

Nedjelja je idealan dan jer je vikend. Obično nemate ništa posebno za raditi i možete se posvetiti igricama s vašom boljom polovicom.