Upoznavanje u Klubu mladih Split

Christmas Cupidom do najboljeg božićnog poklona – ljubavi!

Ljubavni par

U jednoj večeri upoznat ćete desetak osoba suprotnog spola kroz kratke spojeve ne duže od pet minuta. Ako se želite pridružiti ovom dinamičnom događaju, prijavite se za sudjelovanje do 12. prosinca.

Nakon prvog, vrlo uspješnog događaja Upoznaj nekog novog! Klub mladih Split poziva vas na Christmas Cupid – božićno izdanje zabavne igre upoznavanja koja se temelji na pravilima speed datinga. Događaj će se održati u prostorijama Kluba 15. prosinca 2017. u 20 sati.

TKO?

Zabavna igra namijenjena je curama i dečkima starima između 20 i 32 godine koji žele steći nova poznanstva, zabaviti se, dodatno usavršiti svoje komunikacijske vještine, a možda pronaći i najbolji božićni poklon – ljubav!

ŠTO?

U jednoj večeri upoznat ćete desetak osoba suprotnog spola kroz kratke spojeve ne duže od pet minuta. Nakon svakog spoja zabilježit ćete sviđa li vam se osoba ili ne, a na temelju vaših dojmova Klub će razmijeniti kontakte tamo gdje su se javile obostrane simpatije. Nakon toga na vama je da se dogovorite za daljnje druženje s osobom koja vam se sviđa i kojoj se vi sviđate.

ZAŠTO?

Christmas Cupid odlična je prilika za sve koji žele iskušati dinamičan, zabavan i pristupačan način upoznavanja novih osoba. U ugodnoj božićnoj atmosferi Kluba očekuje vas zanimljivo druženje uz hranu i piće sponzora, a ovoga puta priprema se i posebno iznenađenje za sudionike. Božićne kape, brade, rogovi, pletenice i slični dodatci dobrodošli su. Kako bi zabava potrajala duže, druženje uz live svirku nakon Christmas Cupida nastavlja se u obližnjem caffe baru Dreamers.

KAKO?

Prijavite se ispunjavanjem prijavnice do utorka, 12. prosinca 2017. Zbog organizacijskih razloga Klub moli da se šalju samo sigurne prijave te da se nemogućnost dolaska javi na adresu e-pošte SpeedDateKms@gmail.com.

PITANJA

Što ako mi nitko ne bude zanimljiv?

U slučaju da ne sretnete nekoga vama zanimljivog, s događaja ćete otići bogatiji za jedno zanimljivo i korisno iskustvo. Christmas Cupid osmišljen je kao igra u kojoj bez pritiska možete upoznavati ljude, a nemate ni obavezu da druženje nastavite. Također, imate priliku istražiti i usavršiti svoje komunikacijske vještine i steći veće samopouzdanje.

Što ako budem imao/la tremu i nikome se ne svidim? Ne želim se osramotiti.

Ne brinite, vrlo vjerojatno svi će imati tremu! Ovom je događaju glavna svrha ponuditi pristupačan način upoznavanja. Zato samo krenite! Što više ljudi upoznate, to će daljnje upoznavanje biti opuštenije i zabavnije. Privatnost vaših rezultata osigurana je, stoga razloga za veliku tremu i nema.

Što nakon Upoznaj nekog novog?

Nakon Christmas Cupida, e-poštom bit ćete obaviješteni u slučaju obostranog sviđanja između vas i vaših speed date partnera/ica. Također, dobit ćete njihov kontakt, a oni vaš, što znači da je daljnji razvoj vašeg poznanstva isključivo na vama. Komunicirajte i dogovorite se za daljnja druženja!

Komentari na članak

Vezani članci

Scrabble

Na današnji dan

Društvena igra koja je osvojila svijet

Postoji li netko tko još nikada nije zaigrao Scrabble – društvenu igru prodanu u 150 milijuna primjeraka? Onda je danas izvrsna prilika. Slavimo rođendan njezina izumitelja i donosimo vam popis najdužih riječi u hrvatskome jeziku.

naslovna

15 razloga

Otkrivamo zašto su štreberice idealne partnerice

Iako se u filmovima prikazuju kao najniži „sloj“ u srednjoj školi, djevojke koje uče postavljaju nove trendove. Pogledajte samo neke od razloga zašto bi upravo ona mogla biti tvoja potencijalna cura.

Ljubav roditelja

Psihologija čovjeka

Revolucionarno istraživanje psihologa zahvaljujući kojemu svijet danas vidimo drugačije

Iako se svi katkad pitamo čemu zapravo služe roditelji osim kao bankomat, Harry Harlow na to je pitanje odgovorio još prije više od 50 godina. Naime, roditeljska je ljubav ono o čemu ovisi naša inteligencija, kako mentalna, tako i emocionalna.

Predavanje "Probudi se"

Ciklus radionica osobnog razvoja

Naučite se nositi s kritikama u Klubu mladih Split

– Rado ću kroz šestomjesečne radionice podijeliti svoja znanja s vama s ciljem da se zajedno probudimo i osvijestimo što je to čime se želimo baviti i na koji način doprinijeti daljnjem razvoju svijeta. – najavljuje voditeljica radionica.

Naslovna Foto serijal

Foto serijal

"Lovci na munje" danas u Klubu mladih Split

Zašto su se počeli baviti fotografijom, kako su se zaljubili u munje, koliko je sigurno po olujnom nevremenu na planinama čekati foto spektakl, zove li ih Vakula za savjete o prognozi? Na ta i brojna druga fotografska i meteorološka pitanja odgovore ćete dobiti na drugom Foto serijalu u Klubu mladih.