Upoznavanje u Klubu mladih Split

Christmas Cupidom do najboljeg božićnog poklona – ljubavi!

Ljubavni par

U jednoj večeri upoznat ćete desetak osoba suprotnog spola kroz kratke spojeve ne duže od pet minuta. Ako se želite pridružiti ovom dinamičnom događaju, prijavite se za sudjelovanje do 12. prosinca.

Nakon prvog, vrlo uspješnog događaja Upoznaj nekog novog! Klub mladih Split poziva vas na Christmas Cupid – božićno izdanje zabavne igre upoznavanja koja se temelji na pravilima speed datinga. Događaj će se održati u prostorijama Kluba 15. prosinca 2017. u 20 sati.

TKO?

Zabavna igra namijenjena je curama i dečkima starima između 20 i 32 godine koji žele steći nova poznanstva, zabaviti se, dodatno usavršiti svoje komunikacijske vještine, a možda pronaći i najbolji božićni poklon – ljubav!

ŠTO?

U jednoj večeri upoznat ćete desetak osoba suprotnog spola kroz kratke spojeve ne duže od pet minuta. Nakon svakog spoja zabilježit ćete sviđa li vam se osoba ili ne, a na temelju vaših dojmova Klub će razmijeniti kontakte tamo gdje su se javile obostrane simpatije. Nakon toga na vama je da se dogovorite za daljnje druženje s osobom koja vam se sviđa i kojoj se vi sviđate.

ZAŠTO?

Christmas Cupid odlična je prilika za sve koji žele iskušati dinamičan, zabavan i pristupačan način upoznavanja novih osoba. U ugodnoj božićnoj atmosferi Kluba očekuje vas zanimljivo druženje uz hranu i piće sponzora, a ovoga puta priprema se i posebno iznenađenje za sudionike. Božićne kape, brade, rogovi, pletenice i slični dodatci dobrodošli su. Kako bi zabava potrajala duže, druženje uz live svirku nakon Christmas Cupida nastavlja se u obližnjem caffe baru Dreamers.

KAKO?

Prijavite se ispunjavanjem prijavnice do utorka, 12. prosinca 2017. Zbog organizacijskih razloga Klub moli da se šalju samo sigurne prijave te da se nemogućnost dolaska javi na adresu e-pošte SpeedDateKms@gmail.com.

PITANJA

Što ako mi nitko ne bude zanimljiv?

U slučaju da ne sretnete nekoga vama zanimljivog, s događaja ćete otići bogatiji za jedno zanimljivo i korisno iskustvo. Christmas Cupid osmišljen je kao igra u kojoj bez pritiska možete upoznavati ljude, a nemate ni obavezu da druženje nastavite. Također, imate priliku istražiti i usavršiti svoje komunikacijske vještine i steći veće samopouzdanje.

Što ako budem imao/la tremu i nikome se ne svidim? Ne želim se osramotiti.

Ne brinite, vrlo vjerojatno svi će imati tremu! Ovom je događaju glavna svrha ponuditi pristupačan način upoznavanja. Zato samo krenite! Što više ljudi upoznate, to će daljnje upoznavanje biti opuštenije i zabavnije. Privatnost vaših rezultata osigurana je, stoga razloga za veliku tremu i nema.

Što nakon Upoznaj nekog novog?

Nakon Christmas Cupida, e-poštom bit ćete obaviješteni u slučaju obostranog sviđanja između vas i vaših speed date partnera/ica. Također, dobit ćete njihov kontakt, a oni vaš, što znači da je daljnji razvoj vašeg poznanstva isključivo na vama. Komunicirajte i dogovorite se za daljnja druženja!

Komentari na članak

Vezani članci

Splitska riva III

Klub mladih Split

Besplatni tečaj hrvatskog jezika za mlade strance!

Svi zainteresirani mladi stranci koji trenutno žive u Splitu, sada mogu učiti ne samo hrvatski jezik, već i o hrvatskoj kulturi i običajima!

Tattoo or not to?

Klub mladih Split

Zašto nas privlače seksi tetovaže i što o njima misle šefovi

Klub mladih Split 19. travnja organizira predavanje „Tattoo, or not to?“. Govorit će Marko Cobra i Višnja Marušić.

Članak rezultata VND-a

„Studentologija: zavodljive istine o ljubavnim navikama“

U vezi na daljinu praćenje partnera preko društvenih mreža mnogima je svakodnevica

Predstavljamo službene rezultate treće ankete u kojoj smo vas ispitivali o uspješnosti veze na daljinu. Ne srami se, hvataj bilješke.

Predavanje o problemu lokacijske privatnosti

Klub mladih Split

Saznajte sve o problemu lokacijske privatnosti

Lokacijska privatnost predstavlja jedan od najzahtjevnijih problema u današnjoj eri mobilnih uređaja. O tome će na predavanju u Klubu mladih Split govoriti Toni Perković, docent na Sveučilišnom odjelu za forenzične znanosti u Splitu.

Psihološki sat-treće predavanje

Ciklus predavanja „Psihološki sat" u Klubu mladih Split

Saznajte zašto mlađi muškarci preferiraju starije žene i začinjenu hranu

Psihologinja Marina Bakota održat će predavanje o evolucijskoj psihologiji u sklopu ciklusa „Psihološki sat". U Klubu mladih Split zainteresiranima će odgovoriti na brojna zanimljiva pitanja.