Upoznavanje u Klubu mladih Split

Christmas Cupidom do najboljeg božićnog poklona – ljubavi!

Ljubavni par

U jednoj večeri upoznat ćete desetak osoba suprotnog spola kroz kratke spojeve ne duže od pet minuta. Ako se želite pridružiti ovom dinamičnom događaju, prijavite se za sudjelovanje do 12. prosinca.

Nakon prvog, vrlo uspješnog događaja Upoznaj nekog novog! Klub mladih Split poziva vas na Christmas Cupid – božićno izdanje zabavne igre upoznavanja koja se temelji na pravilima speed datinga. Događaj će se održati u prostorijama Kluba 15. prosinca 2017. u 20 sati.

TKO?

Zabavna igra namijenjena je curama i dečkima starima između 20 i 32 godine koji žele steći nova poznanstva, zabaviti se, dodatno usavršiti svoje komunikacijske vještine, a možda pronaći i najbolji božićni poklon – ljubav!

ŠTO?

U jednoj večeri upoznat ćete desetak osoba suprotnog spola kroz kratke spojeve ne duže od pet minuta. Nakon svakog spoja zabilježit ćete sviđa li vam se osoba ili ne, a na temelju vaših dojmova Klub će razmijeniti kontakte tamo gdje su se javile obostrane simpatije. Nakon toga na vama je da se dogovorite za daljnje druženje s osobom koja vam se sviđa i kojoj se vi sviđate.

ZAŠTO?

Christmas Cupid odlična je prilika za sve koji žele iskušati dinamičan, zabavan i pristupačan način upoznavanja novih osoba. U ugodnoj božićnoj atmosferi Kluba očekuje vas zanimljivo druženje uz hranu i piće sponzora, a ovoga puta priprema se i posebno iznenađenje za sudionike. Božićne kape, brade, rogovi, pletenice i slični dodatci dobrodošli su. Kako bi zabava potrajala duže, druženje uz live svirku nakon Christmas Cupida nastavlja se u obližnjem caffe baru Dreamers.

KAKO?

Prijavite se ispunjavanjem prijavnice do utorka, 12. prosinca 2017. Zbog organizacijskih razloga Klub moli da se šalju samo sigurne prijave te da se nemogućnost dolaska javi na adresu e-pošte SpeedDateKms@gmail.com.

PITANJA

Što ako mi nitko ne bude zanimljiv?

U slučaju da ne sretnete nekoga vama zanimljivog, s događaja ćete otići bogatiji za jedno zanimljivo i korisno iskustvo. Christmas Cupid osmišljen je kao igra u kojoj bez pritiska možete upoznavati ljude, a nemate ni obavezu da druženje nastavite. Također, imate priliku istražiti i usavršiti svoje komunikacijske vještine i steći veće samopouzdanje.

Što ako budem imao/la tremu i nikome se ne svidim? Ne želim se osramotiti.

Ne brinite, vrlo vjerojatno svi će imati tremu! Ovom je događaju glavna svrha ponuditi pristupačan način upoznavanja. Zato samo krenite! Što više ljudi upoznate, to će daljnje upoznavanje biti opuštenije i zabavnije. Privatnost vaših rezultata osigurana je, stoga razloga za veliku tremu i nema.

Što nakon Upoznaj nekog novog?

Nakon Christmas Cupida, e-poštom bit ćete obaviješteni u slučaju obostranog sviđanja između vas i vaših speed date partnera/ica. Također, dobit ćete njihov kontakt, a oni vaš, što znači da je daljnji razvoj vašeg poznanstva isključivo na vama. Komunicirajte i dogovorite se za daljnja druženja!

Komentari na članak

Vezani članci

Članak podsjetnik

„Studentologija: zavodljive istine o ljubavnim navikama“

Uvjerite nas da veza na daljinu ne puca brže od „obične“

Na čiju ćete stranu stati? Onih koji smatraju da je veza na daljinu „klimava“ ili onih koji su sigurni da ima jednaku šansu za opstanak kao i „obična“ te da čak donosi nekoliko prednosti?

Predavanje "Ljudske žrtve" u KMS

Ciklus predavanja „Tragovima prošlosti“

Sagledavanje mračnih tema iz prošlosti u Klubu mladih Split

– Sagledat ćemo aspekte jedne od tamnijih tema u ljudskoj prošlosti – žrtvovanja ljudi. – ističe Luka Baričić.

Ljubavne odluke, kolumna

Ljubavni odnosi

Promijenite svoj ljubavni status uz nove odluke

Život nije bajka u kojoj se princ i princeza slažu u svemu, već je pun kompromisa kojima se rješavaju sve situacije u kojima postoje različita razmišljanja i stavovi.

Kviz znanja "Znanje je sexy"

Klub mladih Split

Kviz znanja „Znanje je sexy"

U četvrtak, 11. lipnja, sudjelujte u kvizu znanja i pokažite da je pamet ipak najseksipilniji atribut!

Krivnja

Predavanje u Klubu mladih Split

Krivnja je neprijatelj užitka

Što kad se osjećamo krivima samo zato što smo sretni ili nezadovoljni jer želimo više? Saznajte na predavanju Marije Meter u Klubu mladih Split.