Nagradna igra

Besplatno putovanje na Oktoberfest, jedan od najvećih pivskih festivala

Oktoberfest

U tijeku je nagradna igra na Facebook stranici FlixBusa. Svi se zainteresirani mogu priključiti svojim komentarima i osvojiti nezaboravno putovanje.

Od kada je start-up FlixBus lansirao prve linije u Hrvatskoj, putnicima je ponuđena visoka razina usluge po prihvatljivim cijenama za putovanja autobusom. Sigurnost i udobnost prilikom putovanja u svih 900 destinacija i 20 zemalja Europe čini ovaj start-up sinonimom za putovanja, a do sada već prepoznatljivim brendom i u Hrvatskoj.

Prateći trendove kretanja potreba putnika, FlixBus timovi nastoje ponuditi više od samog putovanja. Kako bi ponovno razveselili putnike iz bilo kojeg dijela Hrvatske, organizirana je kratkoročna lutrija na Facebook stranici kompanije – S FlixBusom besplatno na Oktoberfest. Nagradna igra traje od 16. rujna u 17 sati do 18. rujna. Zainteresirani se mogu uključiti komentarima na spomenutoj društvenoj mreži.

Nagrade su:

  • besplatno putovanje za 6 osoba iz bilo kojeg dijela Hrvatske u FlixBus mreži od/do Münchena,
  • ulaz na party Das Wiesnzelt am Stiglmaierplatz (najpopularniji Oktoberfest party), rezervacija stola, litra piva i 1/2 pileta po osobi,
  • ulaz u Wiesenzeit Clubbing.

Besplatan party vrijedi za 29. rujna 2016., dok FlixBus besplatna karta vrijedi na duži period ako netko želi produžiti svoj boravak. Das Wiesnzelt am Stiglmaierplatz nalazi se u neposrednoj blizini glavnog Okotoberfesta (nekoliko minuta hoda), koji je pak pet minuta hoda od glavnog autobusnog kolodvora.

Komentari na članak

Vezani članci

Zagreb Be There, ulična umjetnost

Obilazak grada

Red povijesti, umjetnosti i dobrog piva u novim rutama aplikacije Zagreb Be There

Turistima su preporuke za obilazak Zagreba dali televizijski autor Robert Knjaz, ulični umjetnik Boris Bare i osnivač Garden festivala i pivovare Nick Colgan. Korisnike mobilne aplikacije "Zagreb Be There" očekuju nove rute "Veliki Hrvati", "Ulična umjetnost" i "Craft".

Putovanje

Rezultati istraživanja

Dok 85% srednjoškolaca ide na maturalac, samo 29% studenata odlazi na apsolventska putovanja

Kakva je praksa odlazaka na izlete, maturalce i apsolventska putovanja, istražio je Educentar i dobio zanimljive rezultate. Provjerite ih!

Party vlak Beograd

Za sve željne putovanja i odlične zabave

Ukrcajte se na „party” vlak do Beograda!

Za put party vlakom koji će se održati od 6. do 8. ožujka, prijavite se što prije jer je broj mjesta ograničen, a navala je velika.

Glavni kolodvor, vlak u pokretu

Vlakom po Europi

InterRail karta 15% jeftinija tijekom kolovoza i rujna

Ova karta vam omogućuje putovanje s vlakom po svim navedenim zemljama i njihovim putnim mrežama.

Vespucci

Otkriće Amerike

Rođen Amerigo Vespucci

Za otkriće Amerike zaslužan je Kristofor Kolumbo, ali jedan je čovjek shvatio da ona postoji: Amerigo Vespucci.