Nagradna igra

Besplatno putovanje na Oktoberfest, jedan od najvećih pivskih festivala

Oktoberfest

U tijeku je nagradna igra na Facebook stranici FlixBusa. Svi se zainteresirani mogu priključiti svojim komentarima i osvojiti nezaboravno putovanje.

Od kada je start-up FlixBus lansirao prve linije u Hrvatskoj, putnicima je ponuđena visoka razina usluge po prihvatljivim cijenama za putovanja autobusom. Sigurnost i udobnost prilikom putovanja u svih 900 destinacija i 20 zemalja Europe čini ovaj start-up sinonimom za putovanja, a do sada već prepoznatljivim brendom i u Hrvatskoj.

Prateći trendove kretanja potreba putnika, FlixBus timovi nastoje ponuditi više od samog putovanja. Kako bi ponovno razveselili putnike iz bilo kojeg dijela Hrvatske, organizirana je kratkoročna lutrija na Facebook stranici kompanije – S FlixBusom besplatno na Oktoberfest. Nagradna igra traje od 16. rujna u 17 sati do 18. rujna. Zainteresirani se mogu uključiti komentarima na spomenutoj društvenoj mreži.

Nagrade su:

  • besplatno putovanje za 6 osoba iz bilo kojeg dijela Hrvatske u FlixBus mreži od/do Münchena,
  • ulaz na party Das Wiesnzelt am Stiglmaierplatz (najpopularniji Oktoberfest party), rezervacija stola, litra piva i 1/2 pileta po osobi,
  • ulaz u Wiesenzeit Clubbing.

Besplatan party vrijedi za 29. rujna 2016., dok FlixBus besplatna karta vrijedi na duži period ako netko želi produžiti svoj boravak. Das Wiesnzelt am Stiglmaierplatz nalazi se u neposrednoj blizini glavnog Okotoberfesta (nekoliko minuta hoda), koji je pak pet minuta hoda od glavnog autobusnog kolodvora.

Komentari na članak

Vezani članci

Autobusne karte za mlade u pola cijene

Autotransovi popusti

Autobusne karte za mlade s popustom i do 50 posto!

Autobusna kompanija Autotrans brine o studentskom budžetu i nudi odlične popuste mladima. Također, čitatelje portala Studentski.hr nagrađuje dvjema povratnim kartama od mjesta stanovanja do mjesta studiranja na postojećim autobusnim linijama Autotransa.

Palačinke; izvor: https://pixabay.com/en/pancakes-pancake-crepe-süsspeise-2020863/

Advent u Studentskom domu Varaždin

Varaždinci, vrijeme je da pokažete svoje umijeće u pečenju palačinki i pokupite nagrade

Studentski odbor varaždinskog studentskog doma i ove godine u sklopu adventskih događanja organizira Palačinkijadu. Zabava je zagarantirana, a timovi se natječu za osvajanje jedne od tri vrijedne nagrade. Prijavite svoj tim već danas.

https://www.facebook.com/unisporthr/photos/a.669658839736293/1903781472990684/?type=3&theater

Zagrebački sveučilišni sportski savez

Nagrađeni najbolji sportaši u protekloj ak. godini, predstavljena i sveučilišna vjeverica koja traži ime

Najboljim sportašicama i sportašima dodijeljene su nagrade za postignuća u protekloj akademskoj godini. Predstavljena je i maskota Saveza, simpatična vjeverica, koja u potrazi za imenom treba vašu pomoć.

Završene 34. Gavelline večeri

Kazališna manifestacija

Završene 34. Gavelline večeri; doznajemo tko je sve nagrađen

Biserka Ipša, Anica Tomić i Gea Vlahović odabrale su dobitnike nagrada za najbolju mušku ulugu, najbolju žensku ulogu, najbolju režiju te za najbolju predstavu ovogodišnjih Gavellinih večeri.

Pixabay/Perkov/Studentski.hr (montaža)

Ministarstvo zdravlja predložilo, MZOS se složio

U menzama ćemo moći kupiti pivo na iksicu!

Jedna od najpopularnijih studentskih namirnica uskoro dolazi u hrvatske menze.