Međunarodni dan društvenih igara

Besplatna zabava uz preko 350 modernih društvenih igara

Društvene igre Udruge Igranje

Volonteri Udruge Igranje posjetitelje će upoznati s različitim igrama – od obiteljskih i party-igara zanimljivih svim uzrastima i početnicima pa do strateških modernih za one iskusnije igrače.

Povodom Međunarodnog dana društvenih igara koji se ove godine obilježava 1. lipnja Udruga Igranje organizira cjelodnevno igranje modernih društvenih igara. U Meeple's Corneru (Ulica kraljice Jelene 8, Zagreb) u vremenu od 10:00 do 23:00 posjetitelji će se moći upoznati s preko 350 naslova modernih društvenih igara iz kolekcije udruge.

Volonteri Igranja posjetitelje će upoznati s različitim igrama – od obiteljskih i party-igara zanimljivih svim uzrastima i početnicima pa do strateških modernih za one iskusnije igrače. Posebnu prezentaciju imat će igre s minijaturama.

K tome, priprema se tombola, kao i tematski kviz. Ulaz je slobodan za sve zainteresirane.

Komentari na članak

Vezani članci

Naslovna

Program HRT-a

Povratak jednog od najomiljenijih kvizova na male ekrane – od jeseni

Iako je tek proljeće, HRT svojim gledateljima sprema uzbudljivu jesen. Tada, naime, s prikazivanjem kreće jedan od najuspješnijih kvizova, a vodit će ga Tarik Filipović.

8. dan društvenih igara

Arena Centar Zagreb

Zaigrajte niz društvenih igara na 8. Danu društvenih igara!

Tijekom dana volonteri udruge „Igranje" prezentirat će igre, objašnjavati pravila i pomagati posjetiteljima u prvim koracima u svijetu modernih društvenih igara.

Društvene igre u Klubu Zona

Večeri društvenih igara

"Ajmo se igrat" ponovno u Klubu Zona

Udruga F&ST ponovno organizira druženja uz društvene igre u Klubu Zona. Pridružite se već ove subote, 15. listopada u 20 sati.

Game of Thrones

Društvene igre u KLOOZ-u

Osvajajte bespuća Westerosa igrajući „Game of Thrones”

Provedite otkačenu večer ovog petka osvajajući bespuća Westerosa ili spriječavajući crveno vjenčanje dok igrate društvenu igru „Game of Thrones” u zadarskom Klubu mladih KLOOZ.

Naslovna

15 zabavnih igara

Kreativne društvene igre u kojima je sreća u drugom planu

Većina društvenih igara ovisi o sreći, a onda tek o vještini. Ovaj popis sadrži upravo one igre u kojima su vještine igrača u prvom planu.