Međunarodni dan društvenih igara

Besplatna zabava uz preko 350 modernih društvenih igara

Društvene igre Udruge Igranje

Volonteri Udruge Igranje posjetitelje će upoznati s različitim igrama – od obiteljskih i party-igara zanimljivih svim uzrastima i početnicima pa do strateških modernih za one iskusnije igrače.

Povodom Međunarodnog dana društvenih igara koji se ove godine obilježava 1. lipnja Udruga Igranje organizira cjelodnevno igranje modernih društvenih igara. U Meeple's Corneru (Ulica kraljice Jelene 8, Zagreb) u vremenu od 10:00 do 23:00 posjetitelji će se moći upoznati s preko 350 naslova modernih društvenih igara iz kolekcije udruge.

Volonteri Igranja posjetitelje će upoznati s različitim igrama – od obiteljskih i party-igara zanimljivih svim uzrastima i početnicima pa do strateških modernih za one iskusnije igrače. Posebnu prezentaciju imat će igre s minijaturama.

K tome, priprema se tombola, kao i tematski kviz. Ulaz je slobodan za sve zainteresirane.

Komentari na članak

Vezani članci

Star trek izdanje

Kviz općeg znanja

Star Trek je tema posebnog izdanja KOZe

Proći ćete kroz „Novu generaciju“ s legendarnim kapetanom Jean Lucom Picardom, svratiti do postaje „DeepSpace Nine“, prokrstariti „Voyagerom“ i „Enterpriseom“, pogledati prema nadolazećem „Discoveryju“, prisjetiti se više ili manje uspješnih filmova iz neuništivih serijala, koji je prije točno pola stoljeća začeo vizionar Gene Roddenberry.

Drunk Christmas

„In all kinds of alcohol veritas“

Zaigrajte s najbližima božićne igre uz „partnera" koji će vas još više zbližiti – alkohol!

Čaša više nikad nije naodmet, posebno ne u vrijeme Božića!

Zagrebačka banka

Zaigraj kviz i osvoji putovanje u Berlin

Zaba te vodi na nogometni spektakl godine!

Zaigraj nogometni kviz, pokaži što znaš i osvoji put u Berlin na finale UEFA Champions League!

naslovna

Književni događaj

U bogatom programu Dana knjiga svaki će knjiški moljac pronaći nešto za sebe

Udruga Studentski informativni kutak, uz Studentski.hr kao glavnog medijskog pokrovitelja, organizira javnu raspravu o suodnosu književnosti i društvenih mreža, bookcrossing i kviz u kojem možete pokazati svoje znanje o književnosti

Weekend Media Festival dio Monopolyja

Velika vijest za najveći komunikacijski festival u regiji

Weekend Media Festival dio legendarnog Monopolyja

Osim što je nezaobilazan događaj, ne samo među brojnim stručnjacima iz komunikacijske i marketinške branše, Weekend je dobio i novu generaciju posjetitelja te postao nezaobilazan dio druženja uz Monopoly.