Radionica Kluba Zone

Besplatna izrada šalova, kapa i rukavica

Radionica pletenja Kluba Zona

– Uz osiguran materijal, sudionici i sudionice upoznat će se s vunom kao materijalom, priborom i osnovama pletenja, a ovisno o svojim preferencijama i vještinama izradit će šal, kapu, rukavice. – ističe voditeljica radionice.

Otvorene su prijave za treće izdanje vrlo popularne radionice pletenja koja se odvija u sklopu programa Kluba Zone. Besplatna radionica održat će se od 15. siječnja do kraja ožujka, ponedjeljkom u 18 sati, a rezervacija mjesta vrši se na prijavnici koja je dostupna na poveznici.

– Uz osiguran materijal, sudionici i sudionice upoznavat će se s vunom kao materijalom, priborom i osnovama pletenja, a ovisno o svojim preferencijama i vještinama izradit će šal, kapu, rukavice. Prethodnih je godina bilo nekoliko stotina zainteresiranih za sudjelovanje, no zbog kvalitete rada broj mjesta je ograničen. – objašnjava Maja Krstić.

Maja Krstić voditeljica je radionice s iskustvom vođenja brojnih radionica krojenja, pletenja i šivanja.

Komentari na članak

Vezani članci

Svjetski dan slobode medija

Info zona

Prijavite se na Kulturpunktovu novinarsku radionicu

Tijekom trodnevnog, intenzivnog petosatnog programa polaznici će saznati kako je nastala nezavisna kulturna scena te će praktičnim radom usvojiti znanja o različitim novinarskim formama i tehnikama.

AMAC-UK 2015

AMAC-UK 2015.

Natječaj za dodjelu akademske nagrade AMAC-UK 2015.

Natječaj za nagradu u vrijednosti od 1000 funti za projekte iz područja znanosti ili kulture povezane sa znanstvenom ustanovom u Velikoj Britaniji

Workshop on Embedded Systems

Radionica udruge EESTEC LC Zagreb

Studenti će raditi na prototipu pametnog doma; prijave su u tijeku

Tema novog izdanja WES radionice jest ZigBee protokol pomoću kojeg će studenti raditi na prototipu pametnog doma.

Hrvatska volontira

Nacionalni projekt promocije volontiranja

Hrvatska volontira 2015. – pokreni sebe, promijeni svijet!

Ovogodišnja manifestacija „Hrvatska volontira“ održat će se od 18. do 23. svibnja, a priliku za sudjelovanje imaju pojedinci i sve neprofitne organizacije iz svih hrvatskih gradova.

Mladi bude svoju generaciju u Osijeku

Besplatna radionica

Mladi bude svoju generaciju u Osijeku

– Kukanje uz ispijanje kave preokrenuli smo u educiranje i osposobljavanje mladih o pozitivnim promjenama. – ističu članovi Svjetskog saveza mladih.