Radionica Kluba Zone

Besplatna izrada šalova, kapa i rukavica

Radionica pletenja Kluba Zona

– Uz osiguran materijal, sudionici i sudionice upoznat će se s vunom kao materijalom, priborom i osnovama pletenja, a ovisno o svojim preferencijama i vještinama izradit će šal, kapu, rukavice. – ističe voditeljica radionice.

Otvorene su prijave za treće izdanje vrlo popularne radionice pletenja koja se odvija u sklopu programa Kluba Zone. Besplatna radionica održat će se od 15. siječnja do kraja ožujka, ponedjeljkom u 18 sati, a rezervacija mjesta vrši se na prijavnici koja je dostupna na poveznici.

– Uz osiguran materijal, sudionici i sudionice upoznavat će se s vunom kao materijalom, priborom i osnovama pletenja, a ovisno o svojim preferencijama i vještinama izradit će šal, kapu, rukavice. Prethodnih je godina bilo nekoliko stotina zainteresiranih za sudjelovanje, no zbog kvalitete rada broj mjesta je ograničen. – objašnjava Maja Krstić.

Maja Krstić voditeljica je radionice s iskustvom vođenja brojnih radionica krojenja, pletenja i šivanja.

Komentari na članak

Vezani članci

Coca-Cola pokreće obrazovni program za mlade

Povećanje zapošljivosti

Coca-Cola pokreće obrazovni program za mlade

– Mladi ljudi budućnost su svake države te je važno da svi udružimo snage kako bismo im omogućili da rade i svoje karijere grade ovdje u Hrvatskoj. – istaknula je Ruža Tomić Fontana.

Radionica Sveučilište

Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije organizirao radionicu

Radionica za istraživače

Centar za istraživanje, razvoj i transfer tehnologije organizira radionicu za sve postojeće i buduće istraživače koji žele na praktičan način usvojiti ono što su teorijski već naučili.

Pogled s klupe

Svijet poduzetništva

Stara konferencija "Kreativno poduzetništvo" obnovljena novim sadržajem

Udruga 3P Split otvorila je prijave za konferenciju "Kreativno poduzetništvo", "Speed Date Consulting" i "Case Study Challenge". Traju do 27. travnja.

Sveučilište

Sveučilište u Rijeci

Raspisani natječaji za sufinanciranje izdavačke djelatnosti i studentskih aktivnosti

Zaklada Sveučilišta u Rijeci raspisala je dva natječaja za izdavačku djelatnost i studentsku aktivnost, a prijave se primaju do 19. svibnja.

Logo Sveučilišta u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu

Raspisan natječaj za dodjelu Rektorove nagrade

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je natječaj za dodjelu Rektorove nagrade. Prijave su moguće do 29. travnja u 16 sati.