Oslobodite kreativnost

Akademska slikarica u studentskom domu održava radionicu izrade pisanica od stiropora

Pisanice u košari

Prijavite se na besplatnu kreativnu radionicu za studente pod vodstvom akademske slikarice Jagode Kecman do 15. travnja.

Akademska slikarica Jagoda Kecman održat će u srijedu, 17. travnja, u 15:30 kreativnu radionicu za studente na recepciji Studentskog doma dr. Franjo Tuđman. Polaznici će naučiti izrađivati uskršnje pisanice od stiropora u tehnici decoupage.

Svi zainteresirani studenti mogu se prijaviti do 15. travnja na e-mail damira.basic@scst.hr ili Google obrascem koji je dostupan na poveznici. Sudjelovanje je besplatno.

Komentari na članak

Vezani članci

Klub mladih Klooz

Klub mladih KLOOZ

Okušaj se u norveškom jeziku i društvenim igrama

Klub mladih KLOOZ priprema zanimljiva događanja. Poziva te na besplatni tečaj norveškog jezika i večer provedenu uz društvene igre.

Hvala na nekoliko jezika

Radionice na stranim jezicima

Jezični café na francuskom jeziku „Pardon My French”

AEGEE-Zagreb dio je mreže najvećeg europskog studentskog foruma AEGEE-Europe, a ovu subotu održava jezični café na francuskom jeziku!

Izvor: Pixabay

Program MM centra

O najutjecajnijim pravcima filmske umjetnosti na „Filmskim (pri)povijestima” u Savskoj 25

U epizodi „3B”, koju gledamo 9. veljače, Godard priča o novom valu, jednom od najvažnijih i najutjecajnijih pravaca u filmskoj povijesti. Potom s Hrvojem Turkovićem i Jankom Heidlom, o novom valu, povijesti i budućnosti filma razgovara Višnja Vukašinović, filmska kritičarka.

Radionica "Primijenjeni video"

Upotreba 3D gaming tehnologija

Izrada animacija i interaktivnih instalacija na radionici „Primijenjeni video“

Radionica „Primijenjeni video“ namijenjena je filmašima, studentima, montažerima, videoumjetnicima, programerima, entuzijastima i svima zainteresiranima za eksperimente u području novih medija. Prijave za sudjelovanje traju do 2. listopada.

Ekonomski fakultet u Splitu

Konferencija udruge 3P Split

„Zeleno poduzetništvo” za učenike, studente i male poduzetnike

Do 15. ožujka otvorene su prijave za sudjelovanje na 6. izdanju konferencije „Zeleno poduzetništvo” koje dovodi brojna poznata imena iz svijeta poduzetnoštva. Uz to posjetitelje očekuje „Speed Date Consulting” i „#3P Case Study Challenge.”