Oslobodite kreativnost

Akademska slikarica u studentskom domu održava radionicu izrade pisanica od stiropora

Pisanice u košari

Prijavite se na besplatnu kreativnu radionicu za studente pod vodstvom akademske slikarice Jagode Kecman do 15. travnja.

Akademska slikarica Jagoda Kecman održat će u srijedu, 17. travnja, u 15:30 kreativnu radionicu za studente na recepciji Studentskog doma dr. Franjo Tuđman. Polaznici će naučiti izrađivati uskršnje pisanice od stiropora u tehnici decoupage.

Svi zainteresirani studenti mogu se prijaviti do 15. travnja na e-mail damira.basic@scst.hr ili Google obrascem koji je dostupan na poveznici. Sudjelovanje je besplatno.

Komentari na članak

Vezani članci

Sveučilišni kampus

„Freelancing – sadašnjost, budućnost ili oboje?”

Prepreke i prednosti „freelancinga” kao tema petog „Dana karijera” u Dubrovniku

Ovogodišnja tema „Dana karijera” jest „Freelancing – sadašnjost, budućnost ili oboje?”, a program je osmišljen na način da se odvija nekoliko panel-diskusija, predavanja i radionica na kojima će sudionici – poduzetnici, predstavnici tvrtki i alumni – govoriti o bitnim aspektima „freelancinga” u digitalno doba.

učenje

Akademsko izražavanje

Riječki studenti imaju priliku besplatno usvojiti osnove znanstvenog izražavanja

Ako ste na samom početku i trebaju vam konkretne upute – ili jednostavno želite utvrditi svoje znanje, pridružite se školi osnova znanstvenog izražavanja u Rijeci 15. i 16. veljače.

film

Petodnevna radionica „ZFF-a”

Besplatno sudjelujte na radionici „Moj prvi scenarij” uz profesionalno mentorstvo

„Zagreb Film Festival” poziva mlade scenariste da se do 10. srpnja 2018. prijave na radionicu „Moj prvi scenarij”, koja će se održati tijekom ovogodišnjeg „Festivala”. Na radionicu će biti primljeno šestero polaznika koji će uz stručno vodstvo usavršiti svoje scenarije za debitantski dugometražni film.

Filozofski fakultet u Zagrebu

Međunarodni transdisciplinarni simpozij

„Bioetika i aporije psihe”: O uključivanju mentalnog zdravlja i bioetičke senzibilizacije u rano obrazovanje

Na Filozofskom fakultetu i u Znanstvenom centru izvrsnosti za integrativnu bioetiku održat će se simpozij kojem su u fokusu problem stigmatizacije, uloga umjetnosti u metodama destigmatizacije i terapije te uključivanje tema mentalnog zdravlja i bioetičke senzibilizacije u sustav ranog obrazovanja. Sudjelovanje je besplatno.

Predstava "Hedda Gabler", AUKOS Osijek

Kazališne izvedbe

&TD Susreti: 8 studentskih predstava potpuno besplatno

U četiri dana trajanja događanja pratit ćemo osam kazališnih naslova koje će predstaviti više od 40 mladih glumaca i glumica. Ulaz je besplatan.