RNB confusion u klubu The Best

„Advent Special" dovodi London i Berlin u Zagreb

Advent Special

Nakon što je ekipa RNB Confusiona u klub The Best dovela Justina Biebera, u petak 9. prosinca ugostit će poznate DJ face.

Klupski program RNB Confusion ovog će petka, 9. prosinca, u klubu The Best ugostiti renomirana imena londonske i berlinske scene – Miss Candy i Dj Abuze. Advent Special naziv je večeri koja će tijekom zagrebačkog adventa obogatiti sadržajem zagrebački noćni život.

Chris Brown, Jay Z, Alicia Keys i Jennifer Lopez samo su neka od imena s kojima je nastupala atraktivna Miss DJ Candy, poznato ime britanske r&b i hip-hop scene, a njen glazbeni stil najbolje je opisati kao eklektični mix r&b-a, hip-hopa i mash-upa. Često gostuje u razvikanim klubovima kao što su Ministry of Sound, Hammersmith Palais, Hippodrome i drugi.

Foto: RNB Confusion

Poznato berlinsko DJ lice – DJ Abuze – rezident je hip berlinskih klubova kao što su Soda Club, Adagio na Potsdamer Platzu te Felix, a na njegove setove plesali su neke od najvećih njemačkih zvijezda. Svoj stil opisuje kao eksplozivni mix plesnog r&b-a, hip-hopa i mash-upa.

Zagrebačke boje glazbeno će predstavljati rado viđeni DJ Indy koji je standardna postava svih RNB Confusion partyja.

Dress code večeri je All Black Everything. Cijena ulaznice za događaj iznosi 30 kuna i plaća se na ulazu kluba The Best.

Komentari na članak

Vezani članci

Judo

Sveučilišno prvenstvo grada Zagreba

Prijave za sveučilišno natjecanje u judu

Iako je i natjecanje u karateu bilo predviđeno za isti dan, ono se otkazuje za ožujak, a točan termin bit će naknadno objavljen.

Klub za mlade Zagreb

Klub za mlade Zagreb

Prijavite se na besplatne radionice

U Klubu za mlade Zagreb održavaju se besplatne radionice raznih tematika. Saznajte kako napisati životopis i motivacijsko pismo, uključite se na dramske radionice, saznajte ponešto i o legalizaciji marihuane. Prijave su u tijeku za sve radionice.

Olive Groove Festival

„Warm up“ partiji

Glazbene egzibicije i dašak lokalpatriotizma ususret Olive Groove Festivalu

Ususret Olive Groove festivalu na otoku Krku održat će se dva „warm up“ partija. Life4Funk i Ana Antonova nastupit će 1. i 2. kolovoza.

World Education Fair

Sajam svjetskog obrazovanja

Vodeća inozemna sveučilišta u Zagrebu i Splitu tijekom World Education Faira

World Education Fair održat će se u subotu i nedjelju, 14. i 15. listopada u hotelu Dubrovnik u Zagrebu. U utorak, 17. listopada gostuje u hotelu Park u Splitu.

Šestorka iz Dubrovnika

Veliki će pogon opet zapaliti dubrovački pop-rock sastav

INTERVJU: Tibor (Silente): „Moment stvaranja glazbe osoban je i ne bih ga dijelio s bilo kime”

Najnoviji dubrovački proizvod, rock-pop sastav Silente, nastupa 8. i 9. svibnja u Velikom pogonu zagrebačke Tvornice kulture. Povodom koncerta uspjeli smo uhvatiti Tibora iz Silentea i postaviti mu nekoliko kratkih pitanja.