RNB confusion u klubu The Best

„Advent Special" dovodi London i Berlin u Zagreb

Advent Special

Nakon što je ekipa RNB Confusiona u klub The Best dovela Justina Biebera, u petak 9. prosinca ugostit će poznate DJ face.

Klupski program RNB Confusion ovog će petka, 9. prosinca, u klubu The Best ugostiti renomirana imena londonske i berlinske scene – Miss Candy i Dj Abuze. Advent Special naziv je večeri koja će tijekom zagrebačkog adventa obogatiti sadržajem zagrebački noćni život.

Chris Brown, Jay Z, Alicia Keys i Jennifer Lopez samo su neka od imena s kojima je nastupala atraktivna Miss DJ Candy, poznato ime britanske r&b i hip-hop scene, a njen glazbeni stil najbolje je opisati kao eklektični mix r&b-a, hip-hopa i mash-upa. Često gostuje u razvikanim klubovima kao što su Ministry of Sound, Hammersmith Palais, Hippodrome i drugi.

Foto: RNB Confusion

Poznato berlinsko DJ lice – DJ Abuze – rezident je hip berlinskih klubova kao što su Soda Club, Adagio na Potsdamer Platzu te Felix, a na njegove setove plesali su neke od najvećih njemačkih zvijezda. Svoj stil opisuje kao eksplozivni mix plesnog r&b-a, hip-hopa i mash-upa.

Zagrebačke boje glazbeno će predstavljati rado viđeni DJ Indy koji je standardna postava svih RNB Confusion partyja.

Dress code večeri je All Black Everything. Cijena ulaznice za događaj iznosi 30 kuna i plaća se na ulazu kluba The Best.

Komentari na članak

Vezani članci

Zagi

Na današnji dan

FOTO: 30. godišnjica sportskog događaja koji je promijenio urbanističku sliku Zagreba

– Zag, Zagi, Zagi, za Zagreb nek' se čuje – pjevali su Zagrebački mališani 1987. godine povodom najvećeg događaja u dotadašnjoj povijesti Zagreba. Univerzijada se održavala od 8. do 19. srpnja, a zahvaljujući njoj za Zagreb se itekako čulo.

Koncerti

„After class party“

Studenti i djelatnici riječkog Sveučilišta „partijali" u menzi

Tko kaže da provodi moraju biti isključivo nakon 22 h, a studentska menza samo mjesto gdje jedemo? Upravo se u Rijeci u studentskoj menzi na Kampusu „partijalo" u popodnevnim satima i zabave nije izostajalo.

Dragon BBQ 1

„All you can eat” azijski restoran Dragon BBQ

Bogatstvo okusa azijske kuhinje po pristupačnim cijenama u centru Zagreba

Savršeno mjesto za avanturistički prvi spoj – panazijski „all you can eat” restoran Dragon BBQ nedavno otvoren u Green Gold centru.

Knjige

Zimu je uvijek lakše preživjeti uz dobru knjigu

Stiže nam vrijeme za dobru knjigu, Interliber je iza ugla!

Očekuje vas svakodnevno predstavljanje novih naslova knjiga, neposredni razgovori s autorima uz potpisivanje knjiga, susreti nakladnika, knjižara i knjižničara, književne radionice, okrugli stolovi, a to je samo dio bogatog programa koji će se odvijati u intenzivnom ritmu na pozornici u paviljonu 6 te na izložbenim prostorima izlagača.

Hrčak maskota

U centru Zagreba

FOTO: Studentski dan sporta

Ovog se vikenda u samom centru Zagreba održala sportska priredba pod nazivom Studentski dan sporta.