EVS projekt

Volontiranjem na festivalima do besplatnih putovanja

Putovanje

Da je moguće putovati svijetom bez novca, pokazat će vam tim istraživača besplatnog putovanja predstavljajući svoja osobna iskustva potrage za sponzorima putovanja, voloniranja na različitim festivalima i sl.

Mnogi se pitaju je li moguće putovati svijetom bez novaca. Stoga Urbana mladež ove srijede, 25. srpnja, od 19:00 do 20:30 u Funk Clubu u zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici organizira događaj pod nazivom Volontiranje na festivalima! (Kako putovati besplatno). Svoja će osobna iskustva s posjetiteljima podijeliti Beatriz Obeso Lanza i Gulsah Can.

Glavna je tema susreta sponzoriranje putovanja. Bit će riječi o tome kako to rade poznati blogeri, Instagrameri, Youtuberi i ostali popularni mladi influenceri. Pridružite se kako biste i sami pokupili dobre savjete.

Plesni festival, glazbeni, filmski... – iznenadili biste se koliko ih pruža priliku za volontiranje. Zauzvrat nude kartu, smještaj, a neki čak i hranu i volonterske dnevnice. Više o tome poslušajte na ovom događaju.

Saznajte i što je hitchhiking, još jedan način besplatnog putovanja. Podrazumijeva traženje prijevoznog sredstva koje se stječe tražeći ljude, obično strance, za zajedničku vožnju automobilom. Zvuči zastrašujuće i opasno? Mega tim istraživača besplatnog putovanja prepričat će vam svoje osobno iskustvo, a podijelit će s vama i trikove kako biste sigurno putovali. 

Sve će se prezentacije održati na engleskom jeziku. Ulaz je besplatan, ali organizatori mole da ih obavijestite o svojemu dolasku tako što ćete ispuniti upitnik

Događaj Volontiranje na festivalima! (Kako putovati besplatno) dio je EVS projekta Cro – EU-Planet Earth koji financira Europska unija. Cilj je projekta informiranje i uključivanje hrvatske mladeži u razne edukativne, poslovne i volonterske projekte vezane uz putovanja te povećanje mobilnosti. 

Članak je objavljen u sklopu projekta Volontiranjem do znanja za 21. stoljeće. Projekt provodi udruga Studentski informativni kutak, a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Komentari na članak

Vezani članci

Fjaka

„When in Rome, do as the Romans do!”

Savjeti o tome kako se uklopiti među Dalmatince

Želite znati kako izgledati i ponašati se kao Dalmatinac? Pročitajte ove korisne savjete!

Dani hrvatskog filma

Za starije od 18

Otvoren natječaj za volontiranje na Danima hrvatskog filma

Savjesni i dinamični kandidati stariji od 18 godina, skloni filmskoj umjetnosti i uzbudljivoj festivalskoj svakodnevici, pozivaju se da odvoje malo slobodnog vremena i pridruže se timu 28. DHF-a.

Institut za razvoj obrazovanja

Stručno usavršavanje i volontiranje u IRO-u

Institut za razvoj obrazovanja traži volontere

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) traži suradnike/ce za volonterski rad u IRO-u u razdoblju od 24. studenoga 2014. do 11. prosinca 2015.

Markov trg 2

Program ''Volontiram u Hrvatskom saboru''

Prijavi se za volontiranje u Hrvatskom saboru!

U proteklih nekoliko godina je preko 250 studenata sudjelovalo u programu, a to im se računalo kao vrijedna referenca u životopisu.

Akcijska ponuda letova za Europu

Jeftini avio letovi Ryanaira

Letite po Europi za manje od 150 kuna!

Ryanair je objavio popis novih akcijskih cijena letova iz hrvatskih zračnih luka Osijeka, Rijeke, Pule i Zadra. Letjeti možete u najveće svjetske prijestolnice poput Pariza, Londona i Bruxellesa po cijenama od početnih 18 eura.