Događanja u Klubu Zona

Večer u Splitu pretvara se u Arapsku večer

Split noću

– Uz degustaciju tradicionalnih arapskih jela čut će se brojne zanimljivosti, a svoje djelovanje predstavit će i Društvo za promicanje arapskoga jezika i kulture „Al Arabiya”. – najavljuje Luisa Quien.

Ovog će se ponedjeljka, 15. travnja, od 16 sati u splitskom Klubu Zona održati Arapska večer. Sudionici će tom prilikom upoznati arapsko pismo, tradiciju i običaje.

– Slično događanje održalo se u Klubu Zona i prošle godine, kada su Splićani pokazali popriličan interes za arapsku kulturu. I ove će se godine, u gotovo četverosatnom programu uz degustaciju tradicionalnih arapskih jela, čuti brojne zanimljivosti, a svoje djelovanje predstavit će i Društvo za promicanje arapskoga jezika i kulture Al Arabiya. – najavljuje Luisa Quien, predsjednica Društva.

Sudjelovanje je besplatno, ali je potrebna rezervacija mjesta koja se vrši ispunjavanjem prijavnice na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Kviz Kluba Zona

Program Kluba Zona

Splitski studenti pripremaju povijesno-književnu poslasticu za kvizomane

Udruga iTHEom i Udruga studenata povijesti Toma Arhiđakon pripremaju 40 pitanja iz povijesti i književnosti za sveznalice. U tijeku su prijave natjecateljskih ekipa.

Međunarodni dan muzeja

Na današnji dan

Uputite se u potragu za blagom na Međunarodni dan muzeja

Danas možete besplatno ući u muzeje i uživati u njihovim bogatim programima. Za posjetitelje su pripremljena stručna vodstva, radionice, predavanja, degustacije te potraga za blagom.

https://pixabay.com/en/boy-break-browsing-casual-computer-1986107/

Razvijanje nove vještine

Srce priprema novi ciklus besplatnih radionica u nadolazećem mjesecu

Radionice koje organizira Srce potpuno su besplatne, a mi vam donosimo popis termina održavanja i izdvajamo najzanimljivije iz ponude.

How can I travel for free?

Povećavanje mobilnosti

Urbana mladež dokazuje da besplatno putovanje svijetom nije mit

Događajem pod nazivom "How can I travel for free?" tim istraživača besplatnog putovanja besplatno će podijeliti svoja iskustva sa zainteresiranima.

FESB zgrada

Ljetna škola udruge SKAC_ST

U tijeku prijave za besplatnu radionicu grafičkog dizajna i vizualnog identiteta

Studentska udruga SKAC_ST u razdoblju od 23. do 27. srpnja 2018. pripremila je petodnevna predavanja i radionice čije su teme usko vezane za široko područje grafičkog dizajna, web-dizajna ili jednostavno rečeno dizajna 21. stoljeća.