Događanja u Klubu Zona

Večer u Splitu pretvara se u Arapsku večer

Split noću

– Uz degustaciju tradicionalnih arapskih jela čut će se brojne zanimljivosti, a svoje djelovanje predstavit će i Društvo za promicanje arapskoga jezika i kulture „Al Arabiya”. – najavljuje Luisa Quien.

Ovog će se ponedjeljka, 15. travnja, od 16 sati u splitskom Klubu Zona održati Arapska večer. Sudionici će tom prilikom upoznati arapsko pismo, tradiciju i običaje.

– Slično događanje održalo se u Klubu Zona i prošle godine, kada su Splićani pokazali popriličan interes za arapsku kulturu. I ove će se godine, u gotovo četverosatnom programu uz degustaciju tradicionalnih arapskih jela, čuti brojne zanimljivosti, a svoje djelovanje predstavit će i Društvo za promicanje arapskoga jezika i kulture Al Arabiya. – najavljuje Luisa Quien, predsjednica Društva.

Sudjelovanje je besplatno, ali je potrebna rezervacija mjesta koja se vrši ispunjavanjem prijavnice na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Kopački rit

Bogat program za sve generacije

"Dan otvorenih vrata" u Kopačkom ritu

Na "Dan otvorenih vrata" Parka prirode Kopački rit za posjetitelje je pripremljen bogat cjelodnevni program, a osiguran je i besplatan prijevoz iz Osijeka u oba smjera.

Voogle konferencija 2016

Voogle konferencija 2016

Poslovne prilike za studente na konferenciji u Varaždinu

U sklopu teme konferencije „First sale to global scale“ održat će se predavanja, panel diskusije, natjecanje za najbolju poduzetničku ideju i poslovni sastanci namijenjeni poduzetničkoj, startup i akademskoj zajednici. Ulaznice za studente su besplatne.

LSPR day Osijek

LSPR Day u Osijeku

„Već prve godine na LSPR Day privukli smo prave 'face'"

LSPR Day vrhunski je edukativni događaj koji će studentima i svim ostalim zainteresiranim građanima predstaviti stvarna iskustva uspješnih poslovnih ljudi. Uoči događaja porazgovarali smo s voditeljicom Londonske škole za odnose s javnošću, organizatoricom LSPR Dayja.

Poklon

Primjereno studentskom džepu

Uveseliti posebnu osobu poklonom bez potrošene kune – evo 5 načina kako

Pretvaranje u osobnog slugu, izrada magične bilježnice – tek su neki od načina kako iznenaditi voljenu osobu za rođendan, diplomu ili neku drugu prigodu bez posezanja za novčanikom.

Školica

Edukacijski program

Kulturpunktova školica: Besplatna predavanja o suvremenoj kulturi, umjetnosti i novinarstvu

Petomjesečni edukacijski program namijenjen je mladim autorima i novinarima koji žele saznati više o medijima, ali i praksom usavršiti svoje novinarske vještine. Rok je za prijavu 17. rujna.