Europski program mobilnosti

Uspješno zakoračite u svijet poduzetništva uz Erasmus za mlade poduzetnike

Erasmus za mlade poduzetnike

Ako ste odlučili uskoro osnovati vlastito poduzeće ili ste to već uspjeli ostvariti unutar prethodne tri godine, pruža vam se jedinstvena prilika za sudjelovanje u programu razmjene tijekom kojeg će mladi poduzetnici naučiti kako iskoristiti svoj puni potencijal, izbrusiti sve tajne zanata te uspješno i samouvjereno zakoračiti u izazovan svijet poduzetništva.

Udruga Informo iz Vodnjana koja djeluje kao posrednička organizacija programa Erasmus za mlade poduzetnike provodi projekt YEIM (Young entrepreneurs in motion). Projekt se provodi kao dio europskog programa za proces razmjene mladih poduzetnika koji novim perspektivnim poduzetnicima pruža priliku za učenje i stjecanje novih sposobnosti. Učit će od iskusnih i uspješnih poduzetnika koji upravljaju manjim tvrtkama u drugim zemljama sudionicama.

Ovaj se pogranični program mobilnosti temelji na principu razmjene iskustava i znanja tijekom boravka novopečenog poduzetnika kod iskusnog inozemnog poduzetnika koji mu pomaže steći potrebne vještine za vođenje manjeg poduzeća. Sudjelovanjem u projektu, mladi poduzetnici imaju mogućnost ostvariti pravo na financijsku potporu koja im omogućuje boravak u drugoj europskoj zemlji u kojoj će moći razvijati i širiti vlastita znanja i vještine, ali i razmjenjivati stečena ​​iskustva s odabranim iskusnim poduzetnicima. 

Više informacija o uvjetima prijave i ciljevima programa možete dobiti na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Predavanje

Erasmus iskustvo: Emanuel Pelajić

Rotterdam: grad multikulturalnosti, kvalitetnog sveučilišta i moderne arhitekture

U revijalnom tonu nastavljamo s Erasmus iskustvima hrvatskih studenata. Emanuel Pelajić pristao je s nama podijeliti svoje doživljaje iz Rotterdama.

Erste Fragmenti

Natječaj za mlade umjetnike

Prijavite svoje radove na projekt "Erste fragmenti"

Za autora najboljeg rada predviđena je i dodatna novčana nagrada u iznosu od 10 000 kuna, a dobiva i priliku za samostalno izlaganje tijekom 2017. godine. Osim odabira najboljeg rada po izboru stručnog žirija, dodjeljuje se i posebna nagrada publike u iznosu od 3 000 kuna.

Can You Make it?

Red Bull te izaziva

VIDEO: Studenti, prijavite se za avanturu života!

165 ekipa, 7 dana, 5 startnih pozicija i samo jedno pitanje – Can You Make It?

New York City

Program kulturne razmjene studenata

Provedi ljeto u Americi uz program Work and Travel USA

Program Work and Travel USA predstavljen je od strane američke vlade kao program koji ima cilj studente iz drugih zemalja upoznati s kulturom, načinom života i rada u Americi, te im omogućiti susrete i druženja s američkim studentima kao i sa studentima iz cijelog svijeta.

Šetnja ulicom

SveKuž u Splitu

Četvrti Sveučilišni kružok: Mladi u politici

Tema ovoga Sveučilišnog kružoka bit će „Mladi u politici“, a u tu svrhu će doći mladi koji su aktivni u različitim političkim strankama.