Europski program mobilnosti

Uspješno zakoračite u svijet poduzetništva uz Erasmus za mlade poduzetnike

Erasmus za mlade poduzetnike

Ako ste odlučili uskoro osnovati vlastito poduzeće ili ste to već uspjeli ostvariti unutar prethodne tri godine, pruža vam se jedinstvena prilika za sudjelovanje u programu razmjene tijekom kojeg će mladi poduzetnici naučiti kako iskoristiti svoj puni potencijal, izbrusiti sve tajne zanata te uspješno i samouvjereno zakoračiti u izazovan svijet poduzetništva.

Udruga Informo iz Vodnjana koja djeluje kao posrednička organizacija programa Erasmus za mlade poduzetnike provodi projekt YEIM (Young entrepreneurs in motion). Projekt se provodi kao dio europskog programa za proces razmjene mladih poduzetnika koji novim perspektivnim poduzetnicima pruža priliku za učenje i stjecanje novih sposobnosti. Učit će od iskusnih i uspješnih poduzetnika koji upravljaju manjim tvrtkama u drugim zemljama sudionicama.

Ovaj se pogranični program mobilnosti temelji na principu razmjene iskustava i znanja tijekom boravka novopečenog poduzetnika kod iskusnog inozemnog poduzetnika koji mu pomaže steći potrebne vještine za vođenje manjeg poduzeća. Sudjelovanjem u projektu, mladi poduzetnici imaju mogućnost ostvariti pravo na financijsku potporu koja im omogućuje boravak u drugoj europskoj zemlji u kojoj će moći razvijati i širiti vlastita znanja i vještine, ali i razmjenjivati stečena ​​iskustva s odabranim iskusnim poduzetnicima. 

Više informacija o uvjetima prijave i ciljevima programa možete dobiti na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Međunarodni dan studenata

Na današnji dan

Kako se u Hrvatskoj obilježava Međunarodni dan studenata

Danas mladi širom svijeta slave različitost, toleranciju, ravnopravnost, multikulturalizam i međusobnu suradnju. Slave li hrvatski studenti svoj dan?

meuz

Model European Union Zagreb 2017

U organizacijskom timu MEUZ-a možete naučiti kako funkcionira Europska unija

Model European Union Zagreb 2017 poziva sve odgovorne, komunikativne i ambiciozne osobe da postanu dio organizacijskog tima. Prijave su otvorene do 19. prosinca.

Stripaški kružok Kluba Zona

Program Kluba Zona

Nova strip forma „Novele od Stanca” i novi medij za rad s mladima

– Kastrapeli je djelo Marina Držića, inače srednjoškolski lektirni naslov, približio ljubiteljima stripa, ali i svima onima koji su skloni nešto drugačijim oblicima upijanja klasika. – ističe voditeljica Stripaških kružoka.

Exchange ability Erasmus

Exchange Ability

Promocija Erasmus programa za studente s posebnim potrebama

Konferencija će se održati u utorak, 17. prosinca 2013. u 14 sati na Fakultetu strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu, na adresi: Ivana Lučića 5.

Anita Kovačević

Erasmus iskustvo: Anita Kovačević

„U našem sustavu su bolji češći ispitni rokovi i trebamo biti zahvalni na tome!“

Iako je lokacija izabrana sasvim slučajno, kao i odluka o prijavi na Erasmus, iz intervjua ćemo zaključiti kako je to doista bila super odluka. Anita semestar provodi na Faculdade de Letras, a detalje provjerite u odgovorima.