Europski program mobilnosti

Uspješno zakoračite u svijet poduzetništva uz Erasmus za mlade poduzetnike

Erasmus za mlade poduzetnike

Ako ste odlučili uskoro osnovati vlastito poduzeće ili ste to već uspjeli ostvariti unutar prethodne tri godine, pruža vam se jedinstvena prilika za sudjelovanje u programu razmjene tijekom kojeg će mladi poduzetnici naučiti kako iskoristiti svoj puni potencijal, izbrusiti sve tajne zanata te uspješno i samouvjereno zakoračiti u izazovan svijet poduzetništva.

Udruga Informo iz Vodnjana koja djeluje kao posrednička organizacija programa Erasmus za mlade poduzetnike provodi projekt YEIM (Young entrepreneurs in motion). Projekt se provodi kao dio europskog programa za proces razmjene mladih poduzetnika koji novim perspektivnim poduzetnicima pruža priliku za učenje i stjecanje novih sposobnosti. Učit će od iskusnih i uspješnih poduzetnika koji upravljaju manjim tvrtkama u drugim zemljama sudionicama.

Ovaj se pogranični program mobilnosti temelji na principu razmjene iskustava i znanja tijekom boravka novopečenog poduzetnika kod iskusnog inozemnog poduzetnika koji mu pomaže steći potrebne vještine za vođenje manjeg poduzeća. Sudjelovanjem u projektu, mladi poduzetnici imaju mogućnost ostvariti pravo na financijsku potporu koja im omogućuje boravak u drugoj europskoj zemlji u kojoj će moći razvijati i širiti vlastita znanja i vještine, ali i razmjenjivati stečena ​​iskustva s odabranim iskusnim poduzetnicima. 

Više informacija o uvjetima prijave i ciljevima programa možete dobiti na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Grčka

Prikupljanje donacija za Grčku

Projekt spašavanja Grčke donacijama

Thom Freeney pokrenuo je inicijativu za spas Grčke iz dužničkog ropstva.

Nike Premier Cup Dinamo Hajduk

Komentar čitatelja

Mlade u sportu prati se samo kada igraju na marketinškom turniru, a na njihovu sigurnost se ni ne misli

Borba sa izlijetanjem pobudila je sjećanje na nesretan slučaj koji se dogodio prije sedam godina tijekom utakmice Zadar – Cibalija, kada je smrtno stradao nogometaš Hrvoje Čustić.

Studenti 2

Sveučilište u Rijeci

Studentski zbor u Rijeci poziva na prezentacije o „Start-up” inkubatorima za mlade ljude s idejama

https://www.facebook.com/events/799032360154870/?ref=2&ref_dashboard_filter=upcoming

Pun mjesec

Josip Maslov

Izgubljena generacija

Zato kad poskupe jogurti u menzi, nemoj samo zbunjeno gledati nego reci: „Pa majku vam jebem, dokle vako?“ Kad se zatekneš kako kmečiš da nema posla, volontiraj negdje i možda ti se već sutra negdje otvori prilika. Dečko te vara s Majom iz 6. paviljona – odjebi šupka! Bandić je u zatvoru i brineš se da ti više nema tko srediti posao – pokreni ga sam. Stvari su istodobno i komplicirane i jednostavne.

https://pixabay.com/en/environment-tree-nature-2948299/

Projekt udruge Bioteka

Besplatne edukacije u zelenom sektoru namijenjene mladima

Udruga Bioteka dolazi u regionalne centre donoseći informativno-edukativne radionice i podršku prilikom provođenja istraživačkog, projektnog, aktivističkog i okolišnog samostalnog rada mladih. Prijave za sudjelovanje otvorene su do 18. ožujka.