Eurocamp program

U tijeku prijave za besplatni dvotjedni kamp u Njemačkoj

https://pixabay.com/en/reichstag-the-german-volke-germany-324982/

Do 25. svibnja zaprimaju se prijave za sudjelovanje na njemačkom ljetnom kampu čijem je programu u fokusu očuvanje i uređivanje lokalnog krajobraza. Organizatori pokrivaju sve troškove.

Započele su prijave za 27. Eurocamp koji se održava u Njemačkoj i nudi se prilika svima od 18 do 25 godina da besplatno provedu dva tjedna u gradu Sangerhausenu. Eurocamp predstavlja druženje mladih iz više od 30 zemalja Europe, a ove godine održat će se u periodu od 13. do 27. srpnja.

Dvije osobe iz Hrvatske bit će izabrane, jedna ženska i jedna muška. Obje moraju biti članice Hrvatskog ferijalnog i hostelskog saveza. Također, potrebna je barem B1 razina njemačkog jezika. Poželjni su interes za interkulturalni rad mladih te iskustvo u radu organizacija civilnog društva, no nisu uvjet. Troškovi smještaja, prehrane i provođenja programa podmirit će organizator. Putni troškovi bit će nadoknađeni kao paušalni iznos od 9 eura po kilometru.

Zadatak je svih sudionika prije dolaska u Eurocamp saznati više o Obrazovanju za održivi razvoj i provedbi takvih programa u lokalnim zajednicama odakle dolaze s ciljem razmjene iskustva među sudionicima. Središnjica programa bit će očuvanje i uređivanje lokalnog krajobraza.

Prijave se vrše slanjem motivacijskog pisma u kojem se trebaju objasniti razlozi zbog kojih biste htjeli sudjelovati u Eurocampu. U prijavnicu trebaju biti uključeni i životopis, preslika osobne iskaznice te broj članske iskaznice Hrvatskog ferijalnog i hostelskog saveza. Moguće je poslati i druge dokumente koji bi išli u korist, poput potvrde o znanju njemačkog jezika. Šalju se na e-mail marketing@hfhs.hr, a traju do 25. svibnja, do 23:59. Sve dodatne informacije možete saznati na službenoj stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

UniSport natjecanje u badmintonu

Splitski sveučilišni sportski savez

Traju prijave za Sveučilišno prvenstvo u badmintonu

Zainteresirani se mogu prijaviti do 9. studenog do 12 sati, a natjecanje će se održati u Osnovnoj školi Visoka u Splitu.

Community menadžer Envy

Odlična prilika za sve koji vole društvene mreže

Postani „community” menadžer agencije Envy

Kreativan si? Imaš vrhunske komunikacijske vještine te savršeno poznaješ engleski jezik? Agencija Envy traži upravo tebe!

Growww 2017

Pipravnički program

Posljednji dani za prijavu na Growww 2017.

Ostalo je još nekoliko dana za prijavu na Growww, strukturirani pripravnički program jedne od vodećih kompanija u Hrvatskoj.

Young People Programme

Forum za međunarodnu suradnju i razvoj

Europska komisija nagrađuje mlade lidere diljem svijeta

Za sudjelovanje u Programu za mlade lidere koji će se održati u Bruxellesu bit će odabrano 16 mladih predstavnika. Sve troškove pokriva Europska komisija.

„Master Guru IT Challenge“

Inicijativa "eSkills for Jobs"

Produljen rok za prijavu na „Master Guru IT Challenge“

Cilj je ovog kreativnog natječaja privući, s jedne strane zainteresirane studente okupljene u multidisciplinarne timove, a s druge strane ICT tvrtke i poslodavce, koji će činiti ocjenjivački žiri te će ujedno kreirati zadatke i poslovne izazove.