Europska volonterska služba

Traži se volonter koji će dva mjeseca provesti na plaži u Turskoj

Zalazak sunca

Od siječnja do ožujka iduće godine jedan će hrvatski volonter promovirati važnost očuvanja okoliša morskih kornjača u Turskoj. Zainteresirani kandidati svoje prijave mogu poslati do 20. prosinca.

U sklopu zajedničkog projekta udruga Argonauta i turski partneri, udruga T.E.A.M, traže volontera iz Hrvatske. Riječ je o kratkoročnoj Europskoj volonterskoj službi u trajanju od dva mjeseca u turskom gradiću Kazanli.

Opis volonterskog posla obuhvaća pomoć u čišćenju Kazanli plaže te posjete školama i drugim ustanovama s ciljem podizanja svijesti o zaštiti okoliša i morskih kornjača. Služba obuhvaća period od siječnja do ožujka 2018. godine, a pokriveni su troškovi puta, hrane i smještaja.

Ako ste se pronašli u ulozi promotora važnosti očuvanja okoliša morskih kornjača i želite pridonijeti održanju vrste ovih slatkih životinja, javite se na adresu e-pošte sanja.tabori@argonauta.hr. Za prijavu su potrebni životopis u Europass formatu te motivacijsko pismo na engleskom jeziku, a morate ih poslati do 20. prosinca 2017.

Više informacija o projektu možete pronaći na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Knowledge

Financijska potpora

Stipendije za doktorski studij povijesti u Švicarskoj

Stipendija u iznosu od oko 25 886 eura namijenjena je studentima doktorskog studija iz područja povijesti. Rok za prijavu je 31. ožujka.

VCZ logo

Volonterski centar Zagreb

Upoznajte se s volontiranjem u međunarodnim kampovima na Međunarodnim danima VCZ-a

Program Međunarodnih dana u VCZ-u namijenjen je svima zainteresiranima za međunarodno volontiranje.

Vikanje u laptop

Programersko natjecanje

Studenti maratonci u 24-satnom Gewathonu

U sklopu splitskog programa GEW-a polaznici će imati priliku sudjelovati u edukativnim predavanjima, radionicama, panel-diskusijama, „networking“ događajima i 24-satnom Hackathon natjecanju pod nazivom Gewathon.

Smartup

Edukativno natjecanje u razvoju poslovne ideje

Otvorene prijave za Smartup, prijavite svoje poslovne ideje!

Do 29. ožujka prijavite svoju Smartup ideju, osvojite jedan od bogatih nagradnih fontova i priliku za rad u inkubatoru poduzetništva.

Máté Zimonyi fotografija

Intervju: Máté Zimonyi

Najveća razlika je što u Mađarskoj šećere salatu!

Početkom prosinca Osijek je postao dom još jednom stranom studentu koji je došao iz Mađarske. Što radi u Osijeku, što misli o našim međususjedskim odnosima i kako mu se dosad sviđa, saznajte u nastavku.