Europska volonterska služba

Traži se volonter koji će dva mjeseca provesti na plaži u Turskoj

Zalazak sunca

Od siječnja do ožujka iduće godine jedan će hrvatski volonter promovirati važnost očuvanja okoliša morskih kornjača u Turskoj. Zainteresirani kandidati svoje prijave mogu poslati do 20. prosinca.

U sklopu zajedničkog projekta udruga Argonauta i turski partneri, udruga T.E.A.M, traže volontera iz Hrvatske. Riječ je o kratkoročnoj Europskoj volonterskoj službi u trajanju od dva mjeseca u turskom gradiću Kazanli.

Opis volonterskog posla obuhvaća pomoć u čišćenju Kazanli plaže te posjete školama i drugim ustanovama s ciljem podizanja svijesti o zaštiti okoliša i morskih kornjača. Služba obuhvaća period od siječnja do ožujka 2018. godine, a pokriveni su troškovi puta, hrane i smještaja.

Ako ste se pronašli u ulozi promotora važnosti očuvanja okoliša morskih kornjača i želite pridonijeti održanju vrste ovih slatkih životinja, javite se na adresu e-pošte sanja.tabori@argonauta.hr. Za prijavu su potrebni životopis u Europass formatu te motivacijsko pismo na engleskom jeziku, a morate ih poslati do 20. prosinca 2017.

Više informacija o projektu možete pronaći na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Kvizanje

Nagradni kviz u Klubu Zona

Prvo kolo „Kvizanja" inspirirano zatvaranjem O'Hare

Nova sezona „Kvizanja" započinje ove srijede. U prvom će se kolu pokazivati znanje o splitskim klubovima.

umjetnost

Financijska podrška

DigitalBalkan stipendije za studente umjetnosti i dizajna

Stipendija iznosi 1000 USD, a rok za prijavu je 1. svibnja 2018. godine.

Projekt, naslovna

SIK-ov projekt

Mladi uvježbavali razgovore za posao

Zahvaljujući Institutu za stručno usavršavanje mladih, svi su zainteresirani mladi u SIK-u imali priliku izvježbati svoje susrete s poslodavcima za vrijeme razgovora za posao i dobiti niz stručnih savjeta kako bi njihova potraga za poslom polučila uspjeh.

BootcampIT 2016

STEP RI

BootcampIT nudi besplatno intenzivno osposobljavanje za mlade programere

Na završnom Demo danu polaznici BootcampIT-ja svoje će projekte predstaviti predstavnicima hrvatskih IT tvrtki – zainteresiranim poslodavcima koji traže programere.

glazba, chill

Glazbena industrija

„Music Hackathon“ najbolje rješenje aktualnog izazova nagrađuje odlaskom u Pariz

Ako ste profesionalac iz nekog od raznih područja koja se susreću u glazbenoj industriji, prijavite se za prvi „Music Hackathon“ do 7. prosinca.