LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Anal sex 101

Tjedan seksa na Harvardu

Provjerite kojim su sve predavanjima imali priliku prisustvovati harvardski studenti u sklopu tjedna seksa.

Provjerite kojim su sve predavanjima imali priliku prisustvovati harvardski studenti u sklopu tjedna seksa.

Koje je najzanimljivije predavanje koje ste ikada slušali? Povijest filma? Patologija? Statistika?

Studenti američkog sveučilišta Harvard ovaj su tjedan, u sklopu tjedna seksa, imali priliku prisustvovati predavanju „Anal Sex 101“ („Analni seks za početnike“).

Predavanje, opisano kao razbijanje mitova o analnom seksu te davanje uvida u kako i zašto, pokrilo je teme kao što su „Analna anatomija i njezini potencijali za užitak“, „Kako s partnerom pričati o analnom seksu“, „Higijena“, „Lubrikanti“, „Igračke“, „Sigurnost“ i slično.

Inače, ovo je četvrta godina održavanja tjedna seksa koji organizira studentska organizacija SHEATH (Sexaul Health Education & Advocacy throughout Harvard College), a čija je svrha na interdisciplinaran, skolastičan i inovativan način promicati holističko razumijevanje seksa i seksualnosti.

Osim uvoda u analni seks, harvardski studenti mogli su, između ostalog, sudjelovati u panelu o seksualnom zdravlju te prisustvovati predavanjima poput „Uvod u seksualnu edukaciju“,  „Gubljenje (koncepta) nevinosti“, ili „Pedeset nijansi netočnog: Kink, fantazije i fetiši“ - predavanju inspiriranom ispravljanjem nepravilnosti iz serijala knjiga Pedeset nijansi sive.

FOTO: MOE HOMAYOUNIEH/FLICKR.COM