LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Što NE napraviti ako odustanete od fakulteta

Studentica dojavila za bombu na sveučilištu da joj roditelji ne saznaju istinu

Danielle Shea „zaboravila” je spomenuti roditeljima da je odustala od fakulteta te je napravila nešto što bi i većina - počela je paničariti.

Danielle Shea „zaboravila” je spomenuti roditeljima da je odustala od fakulteta te je napravila nešto što bi i većina - počela je paničariti.

Koliko se puta pred ispitne rokove uhvatimo za glavu i pitamo što nam je to trebalo? Previše odgađanja i zanemarivanja knjige može dovesti do ruba pa poželimo i odustati. Većina studenata ipak pronađe motivaciju i položi ispite, ali to nije bio slučaj na sveučilištu Quinnipiac.

Danielle Shea, 22-godišnjakinja iz Massachusettsa, odustala je od studija, ali je taj sitni detalj odlučila prešutjeti roditeljima. Godinu dana majka joj je slala tisuće dolara, a onda je došlo vrijeme da diplomira. Da očajnička vremena traže i očajničke mjere, pokazuje njezin postupak - dvaput je nazvala Odjel za javnu sigurnost i prijavila bombu na sveučilištu.
 

Danielle Shea
 
Danielle Shea, FOTO: time


Prvi poziv odvio se 20 minuta prije početka promocije diplome, kada je dojavila da je bomba u knjižnici. Nakon toga nazvala je opet tvrdeći da je nekoliko bombi postavljeno po kampusu, s tim da je dodala: Niste obustavili promociju diplomanata. To nije dobra ideja.

Policija je vrlo brzo ušla u trag pozivima te je Danielle optužena za prijetnju i lažnu prijavu incidenta. U zatvoru je, jamčevina iznosi 20 000 dolara, a 30. svibnja izlazi pred sud.

Ceremonija na sveučilištu odgođena je za samo sat i pol, što je samo dokaz da je ponekad bolje (i jeftinije) suočiti se s istinom.

FOTO: RACKCDN