„Travel cafe”

Putovanje do baltičkih zemalja s CINAZ-om

20. Helsinki, Finska

Na „Travel cafeu” dobit ćete brojne savjete kako putovati i otkriti Baltik uz skroman budžet, a otkrit ćete i brojne zanimljivosti o Tallinnu i Helsinkiju.

Ako ste oduvijek htjeli putovati zemljama Baltika, dođite na putopisno predavanje udruge CINAZ. Predstavit će vam se dvije baltičke prijestolnice te finska i estonska kultura. Travel cafe zakazan je za petak, 16. veljače u 18 sati, a održat će se u prostorijama Kluba mladih KLOOZ na zadarskoj adresi Andrije Medulića 2.

Morana Rogić upoznat će vas s Tallinnom, jednim od najstarijih gradova sjeverne Europe, koji ju je očarao svojim prekrasnim srednjovjekovnim zidinama, zvonicima, uskim uličicama, romantikom i bajkovitošću. S druge strane, jednako prekrasan Helsinki i njegova okolica osvojili su je svojim dizajnom, urbanošću i prirodom.

Na predavanju ćete dobiti brojne savjete kako putovati i otkriti Baltik uz skroman budžet. Doznat ćete i brojne zanimljivosti – npr. zašto Finci slave momačke večeri u Tallinnu, kako izgledaju bijele noći, gdje se nalazi i kako izgleda finski Hobbiton? Otkrit ćete i misterij gdje popiti dobru kavu. Moći ćete degustirati i poznati finski slani bombon salmiaki.

Ne propustite stoga Moranine doživljaje božićnog ugođaja iz Tallinna te impresije finskih ljeta i zime.

Komentari na članak

Vezani članci

Lean Startup Meeting 1105

Lean Startup Meetup

Dvoje Britanaca planiraju u 12 mjeseci pokrenuti 12 startupova, saznajte kako u ponedjeljak!

Njihovi su startupi različiti i kreću se od prodaje čaja i čestitki na pretplatu do aplikacija za traženje juice-barova.

Riva

Info zona poziva

Besplatna radionica internetskog novinarstva u Info zoni

Uvodno predavanje održat će se u petak, 17. listopada u 17 sati, a prijave su otvorene na stranici Info zone.

Bakljada, 14.09.2013.

Poznati sociolog gostuje u Infozoni

Predavanje Renata Matića o nogometu kao žarištu aktivizma

Sociolog Renato Matić gostovat će u srijedu u Infozoni i održati predavanje o problemima izvan terena s kojima se susreće suvremeni nogomet.

pivo zg

Klub mladih „KLOOZ”

Dan poduzetništva mladih: „Crowdfunding"

O važnosti poduzetničkog pothvata ovog će četvrtka u Klubu mladih „KLOOZ” govoriti dvije pokretačice proizvodnje „craft” piva iza kojih je uspješna „crowdfunding" kampanja.

Sam Potolicchio

eSTUDENT poziva

Predavanje poznatog profesora na temu vodstva u 21. stoljeću

Kao vrsni poznavatelj područja vodstva i veliki govornik, zasigurno će svim zainteresiranima za ovo područje moći prenijeti ponešto od svoga znanja.