„Travel cafe”

Putovanje do baltičkih zemalja s CINAZ-om

20. Helsinki, Finska

Na „Travel cafeu” dobit ćete brojne savjete kako putovati i otkriti Baltik uz skroman budžet, a otkrit ćete i brojne zanimljivosti o Tallinnu i Helsinkiju.

Ako ste oduvijek htjeli putovati zemljama Baltika, dođite na putopisno predavanje udruge CINAZ. Predstavit će vam se dvije baltičke prijestolnice te finska i estonska kultura. Travel cafe zakazan je za petak, 16. veljače u 18 sati, a održat će se u prostorijama Kluba mladih KLOOZ na zadarskoj adresi Andrije Medulića 2.

Morana Rogić upoznat će vas s Tallinnom, jednim od najstarijih gradova sjeverne Europe, koji ju je očarao svojim prekrasnim srednjovjekovnim zidinama, zvonicima, uskim uličicama, romantikom i bajkovitošću. S druge strane, jednako prekrasan Helsinki i njegova okolica osvojili su je svojim dizajnom, urbanošću i prirodom.

Na predavanju ćete dobiti brojne savjete kako putovati i otkriti Baltik uz skroman budžet. Doznat ćete i brojne zanimljivosti – npr. zašto Finci slave momačke večeri u Tallinnu, kako izgledaju bijele noći, gdje se nalazi i kako izgleda finski Hobbiton? Otkrit ćete i misterij gdje popiti dobru kavu. Moći ćete degustirati i poznati finski slani bombon salmiaki.

Ne propustite stoga Moranine doživljaje božićnog ugođaja iz Tallinna te impresije finskih ljeta i zime.

Komentari na članak

Vezani članci

Capture the future

Edukativno druženje

HSA: Brendiraj se!

Novi projekt u organizaciji HSA - Capture The Future održava se 28. i 29. listopada na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu.

Street-art haiku u Zagrebu - plakat

Centar za kulturu i film Augusta Cesarca

FOTO: Street-art haiku u Zagrebu

U prostoru Centra za kulturu i film Augusta Cesarca u Zagrebu 4. studenoga i 1. prosinca 2015. organizirana je večer razgovora, prezentacija i diskusija o povijesti grafita i street-arta.

Predstavljanje europske iskaznice za mlade - naslovna

Udruga CINAZ Zadar

Predstavljanje Europske iskaznice za mlade u Zadru

Saznajte koje su sve prednosti Europske iskaznice za mlade, kako do nje te koje su mogućnosti povoljnog usavršavanja i studiranja!

FER pogled sa ulice

IEEE i Zavod za elektroniku, mikroelektroniku, računalne i inteligentne sustave:

Predavanje na FER-u: Domain-specific Search: What do doctors and patent searchers have in common?

Odjel za računarstvo Hrvatske sekcije IEEE i Zavod za elektroniku, mikroelektroniku, računalne i inteligentne sustave FER-a pozivaju Vas na predavanje Domain-specific Search: What do doctors and patent searchers have in common?

Djevojka u vlaku

"Zašto ostati u Hrvatskoj?"

Velike kompanije o prednostima ostanka u Hrvatskoj na Youth Speak Forumu

U četvrtak 12. studenog u zagrebačkom hotelu Westin održao se Youth Speak Forum u organizaciji AIESEC-a. Kroz predavanja i radionice, studentima različitih profesionalnih usmjerenja ukazivalo se na prednosti ostanka u Hrvatskoj.