„Travel cafe”

Putovanje do baltičkih zemalja s CINAZ-om

20. Helsinki, Finska

Na „Travel cafeu” dobit ćete brojne savjete kako putovati i otkriti Baltik uz skroman budžet, a otkrit ćete i brojne zanimljivosti o Tallinnu i Helsinkiju.

Ako ste oduvijek htjeli putovati zemljama Baltika, dođite na putopisno predavanje udruge CINAZ. Predstavit će vam se dvije baltičke prijestolnice te finska i estonska kultura. Travel cafe zakazan je za petak, 16. veljače u 18 sati, a održat će se u prostorijama Kluba mladih KLOOZ na zadarskoj adresi Andrije Medulića 2.

Morana Rogić upoznat će vas s Tallinnom, jednim od najstarijih gradova sjeverne Europe, koji ju je očarao svojim prekrasnim srednjovjekovnim zidinama, zvonicima, uskim uličicama, romantikom i bajkovitošću. S druge strane, jednako prekrasan Helsinki i njegova okolica osvojili su je svojim dizajnom, urbanošću i prirodom.

Na predavanju ćete dobiti brojne savjete kako putovati i otkriti Baltik uz skroman budžet. Doznat ćete i brojne zanimljivosti – npr. zašto Finci slave momačke večeri u Tallinnu, kako izgledaju bijele noći, gdje se nalazi i kako izgleda finski Hobbiton? Otkrit ćete i misterij gdje popiti dobru kavu. Moći ćete degustirati i poznati finski slani bombon salmiaki.

Ne propustite stoga Moranine doživljaje božićnog ugođaja iz Tallinna te impresije finskih ljeta i zime.

Komentari na članak

Vezani članci

Rad na laptopu

Obrazovanje novih generacija

Mitovi i prednosti „online“ učenja

Postoje mnogi mitovi i prednosti „online“ učenja. Jedna je od najvećih prednosti zasigurno ta što iz udobnosti vlastitoga kreveta možete slušati predavanja najpoznatijih svjetskih fakulteta kao što su MIT, Harvard i Oxford.

Predstavljanje europske iskaznice za mlade - naslovna

Udruga CINAZ Zadar

Predstavljanje Europske iskaznice za mlade u Zadru

Saznajte koje su sve prednosti Europske iskaznice za mlade, kako do nje te koje su mogućnosti povoljnog usavršavanja i studiranja!

Norveška

Etnografski muzej u Zagrebu

Doživite čaroliju norveškog Božića uz hranu, piće i priče

Djelić božićnog duha na norveški način imat ćete priliku uhvatiti 7. prosinca u Etnografskom muzeju u Zagrebu.

Zgraf 12

Izložbe, radionice, predavanja

Uskoro počinje Zgraf 12, posjetitelje očekuje bogat program

U sklopu programa Zgrafa 12 bit će predstavljene izložbe Revija i Tema te izložba studenata. Posjetitelje očekuje bogat program radionica i predavanja Eduzgraf te filmski program.

Predstavljanje sociokulturnih karakteristika "gamera" u Info zoni

Serija predavanja "Mala škola sociologije"

Predstavljanje sociokulturnih karakteristika "gamera" u Info zoni

Udruga "Imaginacija- splitsko društvo sociologa" i Info zona organiziraju seriju tematskih socioloških predavanja. Iduće na redu je predavanje Krešimira Krole o "gamerima" i njihovoj subkulturi.