„Travel cafe”

Putovanje do baltičkih zemalja s CINAZ-om

20. Helsinki, Finska

Na „Travel cafeu” dobit ćete brojne savjete kako putovati i otkriti Baltik uz skroman budžet, a otkrit ćete i brojne zanimljivosti o Tallinnu i Helsinkiju.

Ako ste oduvijek htjeli putovati zemljama Baltika, dođite na putopisno predavanje udruge CINAZ. Predstavit će vam se dvije baltičke prijestolnice te finska i estonska kultura. Travel cafe zakazan je za petak, 16. veljače u 18 sati, a održat će se u prostorijama Kluba mladih KLOOZ na zadarskoj adresi Andrije Medulića 2.

Morana Rogić upoznat će vas s Tallinnom, jednim od najstarijih gradova sjeverne Europe, koji ju je očarao svojim prekrasnim srednjovjekovnim zidinama, zvonicima, uskim uličicama, romantikom i bajkovitošću. S druge strane, jednako prekrasan Helsinki i njegova okolica osvojili su je svojim dizajnom, urbanošću i prirodom.

Na predavanju ćete dobiti brojne savjete kako putovati i otkriti Baltik uz skroman budžet. Doznat ćete i brojne zanimljivosti – npr. zašto Finci slave momačke večeri u Tallinnu, kako izgledaju bijele noći, gdje se nalazi i kako izgleda finski Hobbiton? Otkrit ćete i misterij gdje popiti dobru kavu. Moći ćete degustirati i poznati finski slani bombon salmiaki.

Ne propustite stoga Moranine doživljaje božićnog ugođaja iz Tallinna te impresije finskih ljeta i zime.

Komentari na članak

Vezani članci

Konverzacijski tečaj u Udruzi Cinaz

Klub mladih KLOOZ organizira English language cafe

Besplatni konverzacijski tečaj engleskog jezika

Na svakom satu raspravljat će se o zanimljivim i različitim temama uz ugodnu atmosferu, a uključena je i terenska nastava.

SU

Predstavljanje projekta „Summer Universities 2015”

Dođite na predavanje i saznajte kako nezaboravno provesti ljeto

Projekt uključuje razne aktivnosti, od onih akademskih i intenzivnog učenja stranih jezika do sporta i upoznavanja novih kultura te mjesta.

Bakljada, 14.09.2013.

Poznati sociolog gostuje u Infozoni

Predavanje Renata Matića o nogometu kao žarištu aktivizma

Sociolog Renato Matić gostovat će u srijedu u Infozoni i održati predavanje o problemima izvan terena s kojima se susreće suvremeni nogomet.

Sreća3

Festival mladenačke umjetnosti

CINAZ s pregršt aktivnosti gostuje na KvartArtu

Gdje su mladi, tu je i udruga CINAZ. Stoga je pripremila pregršt dogašnja kao gost festivala KvartArt.

Škola programiranja

Info zona

Prijavi se za besplatnu Školu programiranja

Uz podršku voditelja i rješavane zadataka, preferirajući praktičan rad na računalu i samostalno dodatno istraživanje, polaznici će učiti Javascript (jQuery, Angular), HTML5/CSS3 i osnove HTTP protokola te stjecati osnovno znanje o Apache serverima.