Predavanje u udruzi CINAZ

Pronađena poveznica između Armenaca i Dalmatinaca

Putne torbe i koferi

Otkačene dogodovštine s armenskim lokalcima, stranim i domicilnim studentima pa i s izvjesnim konzulom – tek su dio putopisnog predavanja Nikoline Gavrilović.

U utorak, 23. svibnja s početkom u 18:00 sati, udruga CINAZ ugostit će zanimljivu predavačicu Nikolinu Gavrilović. Ova volonterka hrabro se otisnula u tuđinu istoka Europe – Armeniju te se vratila s pregršt dojmova koje želi podijeliti sa zainteresiranima.

Otkačene dogodovštine s lokalcima, stranim i domicilnim studentima pa i s izvjesnim konzulom – tek su jedan dio ovog putopisnog predavanja. Saznajte što povezuje brendi i Noinu arku, koja prirodna bogatstva krase Armeniju, a koja kulturna, kako se uopće snaći tamo te kako, zlu ne trebalo, postati taksistom u čas posla.

Bit će priče o međuljudskim odnosima, o onome što povezuje Armence i Dalmatince. Posjetitelji će saznati kako diše Erevan te brojne druge korisne zanimljivosti zbog kojih treba i osobno istražiti Armeniju – tradicionalna kuhinja, spomenici, noćni život, glazbeni instrumenti, poznati ljudi itd.

Znatiželjni, posjetite prostorije udruge CINAZ (Trg Petra Zoranića 3). Bilo bi poželjno potvrditi dolazak na e-mail cinaz.info@gmail.com ili na broj 095 856 0454.

Komentari na članak

Vezani članci

Žena gleda u ocean

Propitkivanje ideje majčinstva

O ženama, majkama, kraljicama na susretu Hrvatskog nadzemlja

Mladi će propitkivati ideju majčinstva na prezadnjem ovosezonskom susretu Hrvatskog nadzemlja koji će se održati ove srijede, 16. svibnja, u 20:30.

Predavanje "Probudi se"

Ciklus radionica osobnog razvoja

Naučite se nositi s kritikama u Klubu mladih Split

– Rado ću kroz šestomjesečne radionice podijeliti svoja znanja s vama s ciljem da se zajedno probudimo i osvijestimo što je to čime se želimo baviti i na koji način doprinijeti daljnjem razvoju svijeta. – najavljuje voditeljica radionica.

https://pixabay.com/en/audience-speech-speaker-1677028/

Terorizam i sigurnost

Pridružite se predavanju o metodama borbe protiv improviziranih eksplozivnih naprava

Sigurnost nikada nije bila važnija nego danas, a na temu sigurnosti i prevencije održat će se predavanje u petak, 30. studenog 2018. godine, u 14:00 sati u Sivoj vijećnici Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu. 

Francuska večer u Info zoni

Predavanje u Klubu Zona

Istraživanje pokazalo ima li islamofobije među splitskim studentima

– Glavni ciljevi istraživanja bili su ispitivanje stavova i mišljenja studenata o muslimanima, koliko su distancirani od njih, na koji način percipiraju islam i muslimansku kulturu, postoje li i u kojoj su mjeri raširena stereotipna shvaćanja muslimana i islama te, u konačnici, postoje li, možda, ikakve naznake islamofobije među studentima splitskog sveučilišta. – rekao je Zvonimir Parać.

Predavanje o capoeiri

Klub mladih Split

Saznajte sve o afro-brazilskoj vještini – capoeiri

Zanima vas kako izgledaju capoeira pokreti? Možete ih vidjeti ovog četvrtka u Klubu mladih Split.