Mladim putnicima

Prilike za inozemna iskustva

OTP banka

Iskusite ljepotu prirode talijanskog gradića Orvieta, nizozemskog Ommena ili se samostalno zaputite u europsku avanturu. Sve su vam mogućnosti otvorene.

Europska kuća Slavonski Brod prenosi pozive na dvije prilike u inozemstvu. Prva je vezana uz Erasmus+ program Youth exchange te vam pruža priliku iskusiti ljepotu prirode talijanskog gradića Orvieta od 23. do 31. srpnja. Druga se odnosi na kratkoročnu priliku volontiranja putem Europske volonterske službe od 4. rujna do 3. studenog u nizozemskom gradiću Ommenu. Saznajte detalje javljanjem na e-mail: info.edsb@gmail.com.

Ako se pak uskoro pripremate za putovanje Europom, bilo tijekom ljeta ili po završenoj sezoni, Eurodek Hrvatska savjetuje vam da provjerite stranicu Start-discover.eu. Naime, tamo se krije pregršt korisnih savjeta mladim putnicima o kvalitetnom planiranju budžeta, jeftinom smještaju, popustima, pravima putnika. Preporučuje se i što ponijeti, kako se pobrinuti za sigurnost na putovanju, kako pak ostvariti zdravstveno osiguranje, koje su EU kontakt točke, kako putnici s posebnim potrebama putuju te su navedeni troškovi roaminga i mnoge drugi korisne sugestije.

Komentari na članak

Vezani članci

HZZ: liste

Treći Europski dan poslova

Mjere poticanja zapošljavanja mladih: ministar Mrsić potvrdio povišenje naknade za rad

Uz osobe koje će u novoj godini tek pristupiti ovom sistemu, novi iznos će biti primjenjiv i na sve oni koji trenutno odrađuju svoju "praksu".

VAFI 2016.

Prilika za volontiranje na VAFI-ju u Varaždinu

Steknite iskustvo rada na filmskom festivalu

Kako bi sve prošlo u najboljem redu, organizatori trebaju pomoć vrijednih volontera koji će pružati tehničku podršku, logistiku ili dočekivati goste festivala. Bez obzira na zadatke, sve koji se odluče prijaviti očekuje puno zabave i druženja.

Travel

Ljetni odmor

10 atraktivnih aplikacija za sigurno i bezbrižno putovanje

Neka vaše ljetno putovanje bude jednostavno, zabavno i puno nezaboravnih iskustava uz top 10 atraktivnih aplikacija.

blaa

Prepreka koja nije nerješiva

Noćna mora neslaganja roditelja i srodne duše

Ponekad vam se veza čini kao iz bajke, a šlag na tortu bio bi upoznavanje vama savršene osobe s vašim roditeljima. Što učiniti ako upoznavanje pođe po zlu? Ne morate odmah dići ruke od svega jer ponekad razgovor i zrelo ponašanje može biti ključ za rješvanje problema.

Studenti Republike Srpske

Studentska nevjerica

BiH: Studenti se učlanjuju u političke stranke radi pronalaska posla

Studenti su nezadovoljni angažmanom političkih stranaka oko njihovih problema